Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

WoTosz - S4

WoTosz

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w tytule - odchodzę z serwera na stałe. Powody mojego odejścia są spowodowane zaprzestaniem grania na polskiej scenie MTA. Po prostu nie lubię osób które nawzajem siebie udupiają żeby być lepszym od kogoś 🙂. Było fajnie ale się skończyło. Nie zamierzam dalej grać w taki sposób.

Dziękuje @Volenir @Polak @Sky za szanse w administracji serwera. 

Dziękuje osobom ( @Narez @ukashhh @Ziemniak20 @Pjoter @Kocur @Iczowsky @Heysiwer @Vania89 @BlueR @WooNski ) za grę na tym serwerze. Zajebiści byli goście z Was 😃

Dziękuje frakcji SATC gdzie byłem liderem ale przez udupianie pewnych osób, straciłem siły na prowadzenie dalej frakcji. 

Dziękuje @WooNski za szanse w radiu, nauczyłeś mnie bardzo fajnej rzeczy 😄

Dziękuje  @Turbo @PacioSek @aditoziomal123 za organizacje z której odszedłem z powodu którego zachowam dla siebie.

Dziękuje całej ekipie serwerowej ( @indor, @Heysiwer, @Kowal @Bob_Pop @WooNski ) robicie świetną robotę. Róbcie ją dalej bo naprawdę serwer ma potencjał. 

Dziękuje wszystkim z którymi miałem dobry kontakt i przepraszam tych których w jakiś sposób uraziłem. 

Życzę samych sukcesów z serwerkiem i utrzymujcie ją dalej. 

Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego ;D

@WoTosz

Śmiechy śmiechami.. WoTosz.. Zostań.. Nie ma sensu iść gdzie już jakieś ziarenko zasiałeś i coś po sobie zostawiłeś.
Wiem że pewnie coś cię demotywuje do gry itp.. Ale przemyśl to wszystko, da się to przeboleć i mieć ich w d****..

Wracając.. jeżeli nic się nie da z tym zrobić to szkoda że nas opuszczasz serio.. Mam nadzieję że kiedyś się zgadamy na PW czy coś.. 😞

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.