Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

S4 - Miniek

Miniek

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, na każdego kiedyś przychodzi czas - przyszedł i na mnie. 

Odejście moje spowodowane jest sprawami prywatnymi, poza tym chcę trochę odpocząć od świata gier i internetu. Na serwerze gram coraz rzadziej, nie mam tyle czasu co kiedyś. Większość raczej potwierdzi, że jeszcze miesiąc temu, może dwa było znacznie lepiej i chciało się grać i mile spędzać czas.

Dziękuję wszystkim, którzy w jakiś sposób uczestniczyli w mojej rozgrywce na PRPG. Dziękuję RCON'om za możliwość piastowania rangi Support, a aktualnie Moderator. Dziękuję im za szansę, którą podarowali graczowi, który na tamten moment miał przegrane 50 minut! ❤️ @Volenir @Polak @Sky

Dziękuję organizacji, która już nie istnieje - Thug Project. Dziękuję 18th Street Gang (aktualnie Grove Street Family) - były to dwie organizacje, w których byłem przez moje lekko ponad 400 godzin. Czy żałuję? Odpowiedź jest prosta - nie. Poznałem wiele osób, z którymi utrzymuję dobry kontakt poza grą (mowa tutaj o @ukashhh, teraz już trochę mniej @Narez, czy też @Iczowsky. Dziękuję za szansę we frakcji SAPD - @Agent, byłeś naprawdę dobrym liderem, który stworzył świetną frakcję wraz z @Huzzi - dziękuję Wam!

Dziękuję całej frakcji SATC, liderowi @WoTosz ❤️ Najlepszej akademii - @MichalekPL @Toya @Narez @Iczowsky @UBDLAUKASHHA @lewicki @skalo  @polarnyy

Dzięki za szansę na v-liderce. Jeszcze kiedyś się zobaczymy. Z Bartkiem mamy kontakt!

Dziękuję najbardziej @ukashhh'owi, nie żałuję jego poznania. Jest to świetna osoba z genialnym poczuciem humoru i zawsze mi go poprawia, jeśli mam gorszy dzień! ❤️ Rozwijaj się dalej, powodzenia na liderce SAPD, jak i w naszym biznesie. Mam nadzieję, że po moim powrocie będę mógł wrócić.

Dziękuję całej ekipie administracji serwera ( @indor, @Kowal, @MikeY, @BlueR, @Heysiwer ). Wykonujecie swoją robotę bardzo dobrze. Rozwijajcie serwer dalej! Powodzenia w życiu.

Dziękuję wszystkim graczom, którym mogłem w jakiś sposób pomóc - czy to w grze, czy na forum. Właśnie po to wstąpiłem w szeregi administracji serwera.

Co do serwera - jest to genialny serwer, którym zarządza świetnie uzdolniona i pracowita ekipa właścicieli. Rozwijajcie się dalej, życzę samych sukcesów. Takiego innowacyjnego serwera nie było i nie będzie. Szkoda, że nie wybiliście się za dobrze, jednak trzeba nadal wierzyć.

Pozdrawia były Cadet SAPD, V-Lider frakcji SATC, V-Lider niepowstałego jeszcze w 100% biznesu Blood Fight, V-Lider organizacji Grove Street Family oraz członek Administracji od 01.06.2020 do 12.08.2020! Dzięki raz jeszcze, do zobaczyska! Miłej gierki ❤️

Miniek... 

Teraz tu w obecności całego serwera Ci powiem, że Cię Kocham, oczywiście po przyjacielsku. Idzie z Tobą pogadać i się podenerowować, jak mi raporty zabierasz. Mimo wszystko mam nadzieję, że jeszcze tu wrócisz. 

Trzymaj się bracie, powodzenia w życiu 💜

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.