Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

BlueR - Opuszcza szeregi serwera na własne życzenie.

BlueR

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,

Przychodzę do was z pewna informacją, dla jednych dobrą, dla drugich złą. Nie jest to żart.

Z dniem dzisiejszym opuszczam szeregi frakcji San Andreas Fire Department - Był to dla mnie zaszczyt wydziedziczyć tą frakcję, trzymam kciuki, że będzie rosła w obrębie nowych strażaków.

Opuszczam również rangę administracyjną jaką jest Moderator, oczywiście, gdy zawieszenie sie skończy, to wtedy prosiłbym ARCON o wpisanie opuszczenia szeregów.

Cofnijmy się do 07.05.2020 do godziny 23, po raz pierwszy pojawiłem się na serwerze, wtedy Washington @Volenir nie miał 15k przebiegu 😂
Bardzo ładnie została mi pokazana mapa serwera, gdzie, co i jak. Z czasem został otwarty nabór na stanowisko Lidera frakcji SAFD. Straż pożarna, coś w czym jestem bardzo dobry, wię czemu by nie spróbować. Udało się. Rozmowa kwalifikacyjna, godzina 00:00 na TeamSpeak 3, z w tamtych czasach opiekunem @Huzzi. Zostałem przyjęty. Pojawił sie nabór na Supportera, bł to pierwszy nabór, a wraz z moim podaniem było wiele innych osób. Dostałem sie jako 1 z 10. Do dziś pamiętam pierwsze spotkanie, jak wraz z RCON dokształcaliśmy sie w czytaniu ze zrozumieniem regulaminu administracji. 

Jestem z Siebie dumny, że mogłem postawić frakcję SAFD na nogi, mimo, że jest tam mało członków, trzymam za nich kciuki. Każdy napisany materiał... Czasem schodziło, 30 minut, godzina, dwie. Lecz powolutku do celu.

Jestem z Siebie dumny, że otrzymałem szansę na randze Supporter, oraz Moderator, że mogłem pomagać nowym graczom.
Z całego serca przepraszam osoby, które w mojej karierze uraziłem. Przepraszam również za wczorajszy wybryk w godzinach wieczorny.

Teraz pare słów do bliskich - 

@Volenir @Polak @Sky - Dziękuję za szansę na randze administracyjnej, może za pół roku sie zobaczymy ❤️ 

@Huzzi - Dziękuję za postawienie pojazdów do frakcji, oraz bram. A i jeszcze jak bedziesz na dniach to mi te drzwi wstaw na koszarach ❤️ 

@ukashhh - Jacuś, nigdy New School w rytmie Jacy nie zniknie, niech Ci Łajcior towarzyszy. ❤️ 

@Toya - Słońce ty moje jedyne, nie zmieniaj sie ❤️ Fajna laska jesteś, ino mnie męczysz czasami😂 ❤️ 

@WooNski - mam nadzieje, że do Administratora się doczekasz, powodzenia w życiu prywatnym przyjacielu.  ( .okceizd ezrbod jawohcyW  ) ❤️ 

@WoTosz - Nie tepamy graczy na życzenie, to moderatorów do Siebie też 😂 Trzymaj sie byku i nie odwalaj ❤️ 

@Narez - Zostajesz moim następcą, jako Kapitan AT-400. Autopilot ON, silnik pełna moc. ❤️ 

@MikeY Dziękuje za czas spędzony przy czytaniu logów, powodzenia na testach do OSP ❤️ 

@Naissik - Szkoda, że nam tego studia nie przyjęli, ucałuj ode mnie Natalcie i powiedz, że trzymam kciuki na egzaminach 8 klasisty 😂 ❤️ 

@Heysiwer - Dziękuję za spędzony czas na duty. ❤️ 

@Bob_Pop - Wykaż się aktywnością, trzymam kciuki na Admina. ❤️ 

@Kowal - To ten... Tuninguj auta ❤️ 

Oraz dziękuje innym graczom, których nie wymieniłem za spędzony czas na serwerze ❤️ 
Tymaczsem...

Nigdy nie będzie drugiego jak ja...

Smutnoo mi teraz że odchodzisz, mimo naszych kłótni które pojawiały się dość często zbliżyłem się do Ciebie jako kumpla/przyjaciela, ale jeśli musisz odejść no to niestety to jest twój wybór. Wracaj szybko bo nie będę miał z kim jeździć na pożary, miałem Ci wymodelować nowe lepsze koszary  😞 😭

Na każdego przychodzi czas.. Cóż BlueR, miło było cię poznać i mam nadzieję że za X czasu do nas wrócisz w pełni sił. Dziękuję Ci za powodzonka ale pewnie sam zostanę na Support aż do twojego powrotu. 😅 Dziękuję również za szansę w frakcji z której niestety musiałem odejść lecz co było jeszcze może i będzie. Ostatnie moje i chyba najważniejsze podziękowanie jest za to że jak czasem czegoś nie wiedziałem i spytałem to odpowiedziałeś. Na następnej audycji, pierwszym utworem będzie Porsche.. ❤️

Trzymaj się i powodzenia.. 

Przed chwilą, WooNski napisał:

Na każdego przychodzi czas.. Cóż BlueR, miło było cię poznać i mam nadzieję że za X czasu do nas wrócisz w pełni sił. Dziękuję Ci za powodzonka ale pewnie sam zostanę na Support aż do twojego powrotu. 😅 Dziękuję również za szansę w frakcji z której niestety musiałem odejść lecz co było jeszcze może i będzie. Ostatnie moje i chyba najważniejsze podziękowanie jest za to że jak czasem czegoś nie wiedziałem i spytałem to odpowiedziałeś. Na następnej audycji, pierwszym utworem będzie Porsche.. ❤️

Trzymaj się i powodzenia.. 

Kiedy ta audycja będzie?😏

Doskonale znany mi jest powód, dla którego nas opuszczasz. Szkol się chłopie, rób to, co kochasz, a w wolnym czasie wpadnij i do nas! 🙂

Pomijając poniedziałkową akcję, to jako członek administracji BlueR zawsze podchodził do problemów graczy z empatią i zrozumieniem (choć nie zawsze trzymało się to ram regulaminowych 😝), do dzisiaj nie żałuję, że od pierwszej rekrutacji mieliśmy tak dojrzałego człowieka w administracji. To był zaszczyt, panie Blur (inb4 NIE JESTEM BLUR 😤), dziękuję za wkład włożony w pełnienie służby administracyjnej.

Do zobaczenia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.