Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Czas to zakończyć....

Vania89

Rekomendowane odpowiedzi

Jak pewnie widzieliście zostałem zbanowany na serwerze po raz drugi. Nie chce mi się kontynuować tego. Administracja serwera a w zasadzie Zarząd nie wie jak nadawać kary i za co dokładnie. Dziękuje za grę dla paru osób:
- @Turbo Dzięki kolego za to że nagraliśmy fajne odcinki i fajnie się ogólnie grało. 
- @aditoziomal123 Również dzięki za to samo jak dla Turbo. 
- @Heysiwer Jak zwykle dzięki za gre ADMIN
- @Jarus* Rozwijaj się!
- @Pytonovsky Rozwijaj się!
- @Ciamaidek Najlepszy Dyrektor SAMD! 
- @Toya Dzięki MAMO za grę! 
- @Polak NAJLEPSZY RCON *NIE* 
- I dla was społeczności tego serwera. 
@indor Proszę cię. Daj mój Biznes dla Turbo i Naissika. Oni się nim zajmą. 
Do kiedyś! Pass auf dich auf und wir sehen uns irgendwann!

Przed momentem mówiłeś że administracja jest świetna i wie co robić. Postąpiła słusznie. Brak akceptacji dla kogoś kto żeruje kogoś kosztem. Kogoś mam na myśli RCON'ów serwera, abyś ty mógł rozpowszechniać swoje dzieło oraz kopiować naszych filmy. W ostateczności przychodzi "lizać **pe" lub uciekać. Tym razem pierwsza opcja się nie udała. Życzę sukcesów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.