Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Czas zamknąć ten rozdział.

PacioSek

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie a nawet żegnajcie! Chciałbym wszystkich poinformować że mój czas na Project się skończył.Każdy z nas dochodzi do pewnego punktu kiedy mówi, że ma już dość.Ja już nie czuję tego szczęścia z grania na tym serwerze.

Właściwie od paru tygodni gra tutaj była dla mnie udręką, ale że grała tu moja ekipa odchodzić nie chciałem. W końcu muszę zamknąć ten rozdział i poszukać nowych wrażeń.Szczerze mówiąc na serwerze nic nie zostało wprowadzone co mogłoby zatrzymać mnie tutaj na dłużej.Moja cała gra polegała tylko na grindowaniu a monotonność pracy zmuszała do zarobku by móc ulepszyć swój samochód.Dlatego teraz chciałbym się z wami pożegnać na ten czas,odpocząć może przemyśleć parę spraw.Na tą chwilę nie widzę sobie miejsca na tym serwerze ale chciałbym paru osbom podziękować szczególnie:

@Heysiwer  - Bardzo dziękuję ci za szansę w Redakcji i za to że mogłem pełnić funkcję w zarządzie.Dzięki za te wszystkie nasze wspólne kłótnie jak i pozytywne szkolenia oraz egzaminy.Mam nadzieję że jak na tak krótki czas spisałem się na randze.

@iczowski - Dzięki Iczu za szansę powrotu do frakcji, fajnie było powrócić na stare śmieci.

@PaiR. - Dzięki ziomeczku za te wszystkie pozytywne chwilę bardzo dobrze się z tobą bawiłem.Dzięki również za tą męczarnie przy tym programie do banshee 🙂

@Bob_Pop - Bobuś tobie szczególnie dziękuję za to jaki jesteś.Dawno nie widziałem kogoś tak miłego i pozytywnego w tym błocie.Zawsze poprawiałeś mi humor.

@ukashhh - Dziękuje szczególnie za zaproszenia na różne eventy na które byłem zapraszany.Dzięki jeszcze raz za pomoc przy artykule dla SAPD.

@Kali1304 - Dzięki mordeczko za to że odkąd się poznaliśmy byłeś bardzo pozytywnie do mnie nastawiony.Jeden z najmilszych policjantów jakich spotkałem w swojej karierze.

@WoTosz - Tobie dziękuje za szansę w frakcji.Potem nie było już tak jak na początku ale mimo wszystko dzięki.

@Volenir - Szczególne podziękowania za to jak fair byłeś i zawsze służyłeś dobrym słowem i dobrą radą.Dziękuję za poświęconą mi uwagę.

@Fugi - Na początku jak dobrze pamiętam nie mieliśmy zbytnio dobrych relacji ze względu na spór naszych organizacji.Po czasie uważam że doszliśmy do porozumienia szkoda tylko że tak późno.

Wszystkich innych których nie wymieniłem bądź zapomniałem to najmocniej przepraszam,nie miałem głowy a samo rozstanie i tak jest ciężkie.Dziękuję mimo wszystko może kiedyś ponownie otworzę ten rozdział by jeszcze raz przeczytać ten fragment...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.