Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na MikeY

Szlachcic

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Szlachcic
Nick oskarżonego: MikeY
Powód skargi: Nadużywanie praw supportera
Data zdarzenia: 04.06.2020r. około godziny 22
Dowody:  https://imgur.com/a/sy63Wrv
Opis sytuacji: Supporter ten zajrzał w nasze prywatne rozmowy (biznesowe) i ukarał KhirXa za "Notoryczny brak kultury na czacie biznesowym". 

Moim zdaniem supporter nie ma prawa do zaglądania do prywatnych rozmów

Jako iż ukarałem Gracza o nicku KhirX postanawiam się wypowiedzieć.

Byłem wielokrotnie świadkiem rozmów prowadzonych na czacie biznesowym, Wielokrotnie na owym czacie przeklinali, wyzywali etc, a co najgorsze, Szlachcic jako osoba z najwyższą rangą w owym biznesie w ogóle nie potrafił im powiedzieć żeby przestali, Ale wracając do całego sedna sprawy, Tak jak wspomniałem wyżej Gracz KhirX oraz Szan odzywali się w sposób nie jasny na czacie biznesowym co również mógł zauważyć Supporter o nicku @BlueR, Gracze jeśli można ich tak nazwać nie używają w ogóle kultury osobistej, sam fakt że wielokrotne cbk na czacie biznesowym przechodzi ludzkie pojęcie, ja rozumiem wyzwać raz dwa czy  trzy, ale nie notorycznie, Według mnie skarga napisana przez osobnika wyżej jest bez sensu, z tej racji iż on jako osoba najwyżej postawiona w biznesie powinien ich nauczyć szacunku i kultury.

Pozdrawiam gorąco Supporter MikeY.

1 minutę temu, Szan napisał:

Ale to że widzisz nie upoważnia cię do Wyciszania członków biznesu, nikogo to nie uraza, a widzi tylko administracja oraz jej członkowie, Biznesy mają własny regulamin, w którym są podpunkty dotyczące czatu BIZNESU, w sprawach wulgaryzmów, uwag udziela zarządca.

§ 3
W skardze mogą wypowiadać się jedynie: oskarżający; osoba oskarżona oraz administracja RCON.

3 minuty temu, MikeY napisał:

§ 3
W skardze mogą wypowiadać się jedynie: oskarżający; osoba oskarżona oraz administracja RCON.

Jak napisze swoje dane osobiste na PW komuś to to wykorzystasz i np. moje imię i nazwisko wykorzystasz? Będziesz to rozpowiadał?

Przed chwilą, Naissik napisał:

Jak napisze swoje dane osobiste na PW komuś to to wykorzystasz i np. moje imię i nazwisko wykorzystasz? Będziesz to rozpowiadał?

Tacy adepci nie powinni mieć dostępu do Prywatnych wiadomości... żałosne, nie raz inni byli karani za byle co. 

9 minut temu, Szlachcic napisał:

Ok, 

Ale to że widzisz nie upoważnia cię do Wyciszania członków biznesu, nikogo to nie uraza, a widzi tylko administracja oraz jej członkowie, Biznesy mają własny regulamin, w którym są podpunkty dotyczące czatu BIZNESU, w sprawach wulgaryzmów, uwag udziela zarządca.

Powtarzam, Każdego obowiązuje kultura, nie ważne czy jest to napisane na frakcyjnym, prywatnym, biznesowym czy chociażby lokalnym, Każdego ale to Każdego obowiązuje kultura, nie ważne czy jest to administrator, rcon, czy supportera lub moderator, Ty jako osoba postawiona na najwyższym szczeblu masz zadanie nauczyć ich kultury oraz przestrzegania regulaminu serwerowego, dodam do tego wszystkiego że, Jeśli według ciebie notoryczne pisanie "kurwa" "japierdole" etc nie jest niczym poważnym to jestes w grubym błędzie.

2 minuty temu, Naissik napisał:

§ 3

1 minutę temu, MikeY napisał:

§ 3

czekam na punkty

Każdego obowiązuje kultura, nie ważne czy jest to napisane na frakcyjnym, prywatnym, biznesowym czy chociażby lokalnym,

jak będę się z kimś dla beki cisnąć na pw to dostane mute?

dobry tok myślenia masz

1 minutę temu, Kowal napisał:

@MikeY i @Szlachcic oboje wykazaliście się niekompetencją.

@MikeY prywata to prywata. @Szlachcic, co mówiła administracja odnośnie publikacji pewnych rzeczy? Pkt 12.

Wybaczcie za wtrącenie, ale szanujmy się..

popieram w 50% 

1 minutę temu, Kowal napisał:

@MikeY i @Szlachcic oboje wykazaliście się niekompetencją.

@MikeY prywata to prywata. @Szlachcic, co mówiła administracja odnośnie publikacji pewnych rzeczy? Pkt 12.

Czas biznesowy nie należy do czatu prywatnego, Innym tego  przykładem jest wiadomość prywatna, Pozatym naruszyli oni regulamin serwerowy i nie używali kultury.

Kara wg mnie jest nadana słusznie, Szlachcic jako supporter oraz osoba postawiona najwyżej w biznesie powinna ich uświadomić o regulaminie oraz podpunktach dotyczących używania kultury.

Nadaje punkty za nieuprawnione wypowiadanie się w skardze oraz nabijanie odpowiedzi.

I piszesz to w obu odpowiedziach, kto tu posty* nabija. Człowieku ty pijany jesteś czy co jest z Tobą...

czekam na punkty, lepiej już zbanuj. PRO-PA-GANDA

Po wnikliwej analizie skargi doszliśmy do wniosku, że owszem - zawinił tutaj MikeY, ale również zawiniliśmy My - Administracja RCON ze względu na niedoprecyzowanie działań dot. chatów niepublicznych. Nie będę tutaj rozpisywał szczegółów, bo informacje te są jawne tylko dla administracji serwera. Regulamin administracji zostanie zaktualizowany o nowe podpunkty, a Supporter @MikeY otrzyma odpowiednie ostrzeżenie słowne.

Dodatkowo ostrzeżenie słowne otrzymuje @Szlachcic za udostępnienie podglądu logów dostępnych dla administracji serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.