Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Verk wylatuję z gry :D

Verk

Rekomendowane odpowiedzi

Było miło ale czas to zakończyć, były konflikty ale były też super akcje o których nie zapomnę chciałbym na zakończenie mojej przygody z ProjectRPG podziękować pewnym osobom. Dziękuję wszystkim za grę 😉 

@Pazdek Jesteś bardzo w porządku osobą, nie zdążyłem ci podziękować za wszystko co dla mnie zrobiłeś więc teraz ci dziękuję. Działaj tam na supporterze i powodzenia w SAPD.

@ukashhh Oj Łukasz będzie mi brakowało wspólnych akcji ,chodź już pod koniec ciężko się dogadywaliśmy to nie zapomnę tego co dla mnie zrobiłeś, dziękuję za szanse w SAPD, trzymaj się.

@SzNaGleR. I pomyśleć że zaczęło się od akademii w SAPD, nie sądziłem że kiedykolwiek przyjdzie moment w którym będziemy się żegnać, myślę że twoje "Kurwa Verk nie wkurwiaj mnie" już nigdy nie zapomne.

@Zielonatrawa Chodź długo się nie znaliśmy to doskonale zapamiętam nasze wszystkie akcje, życzę ci powodzenia w SAPD abyś piął się po szczeblach do góry, pomagaj tam Łukaszowi w organizacji bo ma i tak sporo na głowie. 

@Heysiwer Ajj widzisz a jednak przyszedł ten czas aby się pożegnać, twojego poczucia humoru nie da się zapomnieć i doskonale zapamiętam, trzymaj się.

@PaiR. Może i nasza ostatnia rozmowa nie powinna wyglądać tak jak wyglądała ale zapamiętam ciebie jako w porządku gościa który dobrze wykonuję swoje obowiązki, trzymaj się.

@BasteeK Chodź początek naszej znajomości nie był zbyt przyjemny to zapamiętam ciebie jako bardzo w porządku osobę, powodzenia w SAPD.

@k3r0x Mam nadzieję że zapamiętasz mnie tak samo dobrze jak ja ciebie, z tobą na kanale nigdy nie było nudno i oby tak zostało, powodzenia w SAPD trzymaj się.

@RvFal3K Dzięki za miłą grę, działaj tam z organizacją, powodzenia w SAPD 

@Kali1304 Chodź nie zawszę się dogadywaliśmy to zapamiętam ciebie jako osobę która potrafiła pokręcić bekę na mumble, aby ci szybko minął czas na zawieszcze trzymaj się.

@Kuli Pamiętaj co mówiłem o piciu alkoholu agencie 0.7, mam nadzieje że w końcu wyjedziesz z PO powodzenia,  trzymaj się.

@DolareK Chodź często nie rozmawialiśmy to wiem że robisz dobrą robotę w sapd, życzę ci abyś piął się po szczeblach w górę, trzymaj się.

@Adi.exe Szefostwo nigdy nie zapomnę o tej organizacji tak samo jak naszych wspólnych akcji na dmie czy też poza, mam nadzieje że to właśnie ty przejmiesz mój stołek i pomożesz chłopakom.

mta-screen_2020-11-08_18-28-13.thumb.png.ad8f77037e0c33578dcde795c4ae78be.png

Trzymaj się mordo, szkoda że odchodzisz, miło było z tobą grać, pamiętam akademię jak mnie uczyłeś i jak na pierwszym spotkaniu @brusek6powiedział, że masz modulator i potem zaspałeś xD a jeśli chodzi o alkohol to jak mnie ostatnio Pani od Polaka zapytała czy czytałem Pana Tadeusza to powiedziałem, że tata na święta już go mrozi, trzymaj się, mam nadzieję, że niedługo wrócisz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.