Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ odrzucona [Aplikacja] War Project

Vania89

Rekomendowane odpowiedzi

2020-10-25_00-17-49-057.png.9cc7e80eca178bf47b9125572cf492a8.png
6Pe5syc.png
Witajcie! Dzisiaj przychodzę do was z propozycją dotyczącą nowego Biznesu. Chodzi mi o War Project! Jest to Biznes który organizuje wojny dwóch lub więcej drużyn po całym San Andreas. Gracze będą mogli zamawiać u nas w dziale event kiedy tylko chcą. Jest to bardzo fajny pomysł dla osób , które chcą zobaczyć jak kiedyś wyglądała wojna.
Będziemy organizować spotkania bardzo często. I na każdym z nich będzie szansa wygrania potężnej sumy pieniędzy. 

fC0lDBg.png
Dla niektórych osób praca we frakcji lub na pracach dorywczych znudziła się. Do gry trzeba dodać coś innego. Coś co zawsze będzie bawiło, sprawiało frajdę i zajmowało czas dla graczy. Z racji tego, że mam wiele pomysłów na te eventy będziemy mogli je fajnie wykorzystać. 
Gdy RCON'i zaakceptują nam Biznes, dam z siebie wszystko aby wam się to nie znudziło!

oY3505E.png

O to lista pojazdów które przydadzą się w Biznesie.:
-2 sultany
-2 huntley'e
- 2 mesy
W tej aplikacji wiem już jaka ilość aut będzie potrzebna. Z tego względu iż miałem swój Biznes. Sporo aut stało nie używanych. 

h5KXUl9.png

Szef- @Vania89
Zastępca Szefa- @_Yyieza_ 
Starszy Pracownik-
Pracownik-
Młodszy Pracownik-
Akademik-
Awanse u nas były by przemyślane. Nie tak jak w Studiu Filmowym które prowadziłem. Od tamtego czasu nauczyłem się jak go dobrze prowadzić. I nie zrobię teraz takich błędów jakie były. 

PwMVvmw.png

Baza mieści się w Angel Pine. 

mta-screen_2020-10-25_11-06-01.thumb.png.b0825273140cfbb26ad937145ffb3b4a.png

1VUPUDB.png
War Project- Biznes zajmujący się organizowaniem eventów takich jak:
-Strzelaniny
-Wojny organizacji
-Wojny drużyn
-Dobieganie na czas w miejsce docelowe
- Wiele , wiele więcej!

SEGvxnL.png

Na zakończenie chciałbym poprosić o to aby nasz biznes miał specjalny panel w którym możemy rozdać broń dla poszczególnych graczy. W związku z eventami. 
Chciałbym także zaznaczyć , iż logo czy też rangi na pewno ulegną zmianie. Zdaje sobie z tego sprawę, że logo nie jest zbyt fajne. Wszystko będzie w swoim czasie.

Tak też dla waszej wiadomości. District Studio już nie będzie 😞 ja się nie poddaje i robię dla was ten Biznes! Inne Studio Filmowe kiedyś powstanie. Lecz nie prowadzone przeze mnie.

PS. Wiem, że jest Blood Fight. Lecz oni organizują walki w ringu. A my strzelaniny po całym SA i inne gierki. 

Czekamy na decyzję ARCON. Pozdrawiamy i mamy nadzieję, że aplikacja zostanie przyjęta i jak najszybciej zrealizowana!

Wojna nie jest jednoznaczna ze strzelanina. Wojna może być prowadzona na poziomie dyplomatycznym, gospodarczym, społecznym. W dzisiejszych czasach używanie przemocy to ostateczny poziom działania wojny i uciekaja sie do niego najczęściej kraje z wysoka przewaga wojskowa. Jak już dochodzi do użycia przemocy to nie jest to zwykła "strzelanina". Zanim padną pierwsze strzały potrafi minąć kilka miesięcy a nawet lat, żaden dowódca sił zbrojnych nie będzie marnował ludzkich żyć po to by się bez sensu wystrzelali - od tego jest strategia, wyczekiwanie decyzji wroga, rozwiązania dyplomatyczne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.