Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów '❌ odrzucona'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

  • ProjectRPG
    • Ogłoszenia
    • Regulaminy
    • Poradniki
    • Apelacje od kar
    • Skargi na graczy
    • Pomoc
    • Propozycje
    • Błędy
    • Radio ProjectFM
  • Komunikatory
    • Mumble
  • Administracja
    • Informacje
    • Skargi na administrację
    • Rekrutacja
  • Frakcje
    • San Andreas Police Department
    • San Andreas Medical Department
    • San Andreas Fire Department
    • San Andreas Transport Corporation
  • Organizacje
    • Subfora organizacji
    • Wnioski o utworzenie organizacji
    • Sprawy organizacji
  • Biznesy
    • Redakcja Liberty News
    • Aplikacje
  • Aukcje
    • Punkty Premium
    • Motoryzacja
    • Nieruchomości
  • Społeczność

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Ostatnia aktualizacja

  • Rozpocznij

    Koniec


Filtruj po ilości...

Data dołączenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Grupa


E-mail


Facebook


Snapchat


Steam


Strona internetowa


Lokalizacja


Zainteresowania


O mnie

Znaleziono 24 wyników

  1. Login: Heysiwer Opis błędu: Po zabraniu paczek z DM można je odłożyć gdzie tylko się chce. Gracze zabierają paczki, a następnie porzucają je po całej mapie, co prowadził do nieładu. Moją propozycją była by możliwość odłożenia paczki tylko i wyłącznie na DM, aby nie ''zaśmiecać'' mapy San Andreas. Gracze odkładają paczki na blipach, aby nie było do niech dostępu lub na drogach czy w innych miejscach. Miejsce występowania: Mapa San Andreas. Dowody: https://imgur.com/a/WTsDJ5T
  2. Temat wątku: <Kierunkowskazy> Login: <dawfex> Opis propozycji: <Zastosowanie nowych kierunkowskazów (propozycja)> Uzasadnienie: Witam, Tak z nudów szukam coś do tego serwera...znalazłem kierunkowskazy z gtao.pl link:https://gtao.pl/skrypt-kierunkowskazy-vt135002.htm PS.(Jak coś to nie naciskam aby to wgraliście na serwer ) Pozdrawiam
  3. Login: Kowal Opis propozycji: Okna takie jak pod F5, będziemy mogli sobie przesuwać. Uzasadnienie: Będziemy mogli sobie odsunąć okno i mieć przy okazji podgląd na to, co dzieje się wokół nas.
  4. Login: Szlachcic Opis propozycji: Telefon na którym to moglibyśmy dodawać utwory, zadzwonić po służby frakcyjne. Uzasadnienie: Ułatwiłoby to komunikacje z frakcjami oraz umiliło by to czas własnymi utworami
  5. Login: Psycho Opis propozycji: Moją pierwszą propozycją jest dodanie na serwer pracy " Street View " tak zwane SV. Polegała by ona na skanowaniu dróg mapy San Andreas (zarobki by były dopasowane do zarobków wszystkich prac). Drugą propozycją na tą chwilę są znaki drogowe, ostrzegawcze i inne itp.. Uzasadnienie: Myślę że dodałoby to realizmu naszemu serwerowi Pozdrawiam
  6. Login: Kowal Opis propozycji: Dodanie kilku nowych skinów. 289 290 261 292 293 264 Influencer Introwertyk Mężczyzna Mężczyzna Mężczyzna Klaun Uzasadnienie: Takie urozmaicenie, można dodać też więcej skinów, każdy ma swojego ulubionego zapewne.
  7. Login: Tasam Opis propozycji: Import polegałaby na niczym innym jak na sprowadzaniu samochodów transportem wodnym lub powietrznym. Pojazdy z importu trafiałyby w wyznaczone miejsce na mapie gdzie każdy gracz mógłby zakupić samochód za mniejszą cenę lub większą w zależności od klasy samochodu. Oczywiście zakup samochodu z nielegalnego rynku wiązałby się z niemałymi konsekwencjami. Samochód zakupiony z czarnego rynku miałby specjalne oznaczenia na rejestracji, po których w razie zatrzymania przez policję taki pojazd może zostać skonfiskowany oraz osoba nim kierującą wsadzona za kratki. Jeśli chodzi o miejsce to w SF na statku byłoby i klimatycznie i praktycznie. Uzasadnienie: Chciałby żeby ta propozycja została dodana, ponieważ serwer ma wysoki poziom, a gdy już dodacie SAPD będzie to ciekawym urozmaiceniem. Pozdrawiam Tasam.
  8. Login:Wyder Opis propozycji: Moją propozycją jest dodanie złomowiska np. pod MC.W złomowisku można by było ze złomować swój pojazd a za zezłomowanie go dostać jakąś część pieniedzy za jaką go kupiliśmy. Uzasadnienie: Pewnie duża część graczy ma jakiś pojazd którego chcę się pozbyć ale nie może go sprzedać więc mógl by go zezłomować i dostać zawsze jakąś wartość pieniędzy.
  9. Login: Destruktor Opis propozycji: Dodanie bota muzycznego do discorda, który odtwarzałby muzykę z radia serwerowego. Po wejściu na kanał i wpisaniu komendy, np. !radiojoin, bot połączyłby się z nami na kanał i leciałaby muzyka z serwerowego radia. Uzasadnienie: Podczas, gdy chcemy sobie pogadać ze znajomymi i posłuchać radia jednocześnie, bez wchodzenia na stronę radia, bądź serwer byłoby to fajne rozwiązanie.
  10. Temat wątku: <Redukcja cen Kolorów Świateł/dodatkowy kluczyk> Login: <dawfex> Opis propozycji: <Proponuję zredukować ceny związane z dodatkowym kluczykiem i światłami (kolorowanie)> Uzasadnienie: <Witam, Proponuję zmienić ceny związane z kolorami świateł i dodatkowym kluczykiem ...tak ceny są za duże za te części.Proszę o pozytywne rozpatrzenie sprawy> Pozdrawiam
  11. Login: Psycho Opis propozycji: Jak mogliśmy zauważyć ceny aut zmieniają się codziennie, nie jest to praktycznie dla każdego, raz jest niższa cena raz wyższa o wiele tego samego pojazdu. Uzasadnienie: Dodanie cen stałych pojazdów Jeżeli to nie jest dobry pomysł to nie namawiam na taką aktualizacje, proponuje tylko od siebie
  12. Temat wątku: <Dodanie rowerów publicznych w pracy grzybiarza> Login: <dawfex> Opis propozycji: <Dodanie rowerów do pracy grzybiarza> Uzasadnienie: <Proponuję dodanie publicznych rowerów do pracy grzybiarza...myślę że to dobry pomysł na przedostanie się z jednej pracy na drugą> Proszę o pozytywne rozpatrzenie sprawy Pozdrawiam
  13. Login: Destruktor Opis propozycji: Dodanie opcji ustawiania avatarów GIF na forum Uzasadnienie: No fajnie byłoby ustawić sobie animowany avatar na forum GIf, ponieważ aktualnie nie można.
  14. Witam, Macie błędy na odpowiedzi na prawko : Czy położenie środka ciężkości ładunku przewożonego pojazdem ciężarowym ma wpływ na stateczność pojazdu? A. Tak, może zmniejszyć stateczność pojazdu. B. Nie. C. Tak, ale wyłącznie na ostrych zakrętach. Prawidłowa odpowiedź: A. Czy kierujący ma obowiązek ustąpić pierwszeństwa pojazdowi uprzywilejowanemu? A. Nie. B. Tak. C. Może, lecz nie musi Prawidłowa odpowiedź: B. Jakiej prędkości nie należy przekraczać kierując pojazdem ciężarowym w terenie zabudowanym? A. 80 km/h B. 50 km/h C. 70 km/h Prawidłowa odpowiedź: C. Jakiej prędkości nie należy przekraczać kierując pojazdem ciężarowym w terenie niezabudowanym? A. 100 km/h B. 110 km/h C. 120 km/h Prawidłowa odpowiedź: A. Jakiej prędkości nie należy przekraczać kierując pojazdem ciężarowym na autostradzie? A. 120 km/h B. 150 km/h C. 130 km/h Prawidłowa odpowiedź: C. Jak powinieneś pokonywać zakręty pojazdem ciężarowym? A. Pokonywać zakręt z wciśniętym pedałem sprzęgła. B. Płynnie korygować tor jazdy uwzględniając krzywiznę zakrętu. C. Utrzymywać maksymalne obroty silnika na całej długości zakrętu. Prawidłowa odpowiedź: B. Czy wolno Ci wjechać na przejazd kolejowy, jeżeli sygnał czerwony jest włączony, a półzapory nie zostały opuszczone? A. Tylko wtedy, kiedy w odległości min. 200 metrów nie ma pociągu. B. Nie. C. Tak, lecz przy zachowaniu szczególnej ostrożności. Prawidłowa odpowiedź: B. Który czynnik ma największy wpływ na przyczepność opony pojazdem ciężarowym do podłoża? A. Wielkość opony. B. Moc silnika pojazdu. C. Rodzaj i stan nawierzchni jezdni Prawidłowa odpowiedź: C. Czy masz prawo kierować pojazdem ciężarowym, którego szerokość wraz z ładunkiem jest większa od dopuszczalnej? A. Nie, w żadnym przypadku. B. Tak, ale tylko pod warunkiem uzyskania odpowiedniego zezwolenia. C. Tak, bez dodatkowego zezwolenia, jeśli trasa przewozu na to pozwala. Prawidłowa odpowiedź: B. Jaki odstęp masz obowiązek zachować, wyprzedzając pojazdem ciężarowym inny samochód ciężarowy? A. Bezpieczny. B. Co najmniej 1 metr. C. Co najmniej 2 metry. Prawidłowa odpowiedź: A.
  15. Login: Destruktor Opis propozycji: Zmiana koloru okna i tekstu ostrzeżenia na czerwony + dodanie dźwięku piszczenia czy czegoś gdy otrzymamy ostrzeżenie Uzasadnienie: Uważam, że ostrzeżenie to jest coś, co powinno przyciągać naszą uwagę. Obecny, czyli żółty serwerowy kolor panelu ostrzeżenia nie przyciąga naszej uwagi, a czerwony robiłby swoją robotę. Druga rzecz, to dodanie dźwięku pik pik podczas, gdy otrzymamy ostrzeżenie.
  16. Temat wątku: <Dodanie ostatniej pozycji spawnu> Login: <dawfex> Opis propozycji: <Dodanie ostatniej pozycji spawnu> Uzasadnienie: <Witam, nie wiem jak to się prawidłowo nazywa ,ale wytłumaczę: mamy np.auto w pracy grzybiarza i następnego dnia chcemy się odrodzić w tym samym miejscu,wiemy jak spawny są daleko i jak to uniemożliwia rozgrywki...Myślę że taki spawn w ostatniej pozycji będzie bardzo dobry dla serwera...Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie sprawy > Pozdrawiam
  17. Login: Kowal Opis błędu: Brak możliwości zrespienia w ostatnim miejscu po wyjściu z gry w trakcie pracy bądź po crashu MTA w pracy. Miejsce występowania: Wszystkie prace.
  18. Temat wątku: <Wyczyszczenie tiuningów> Login: <dawfex> Opis propozycji: <Wyczyszczenie Tniuningów > Uzasadnienie: <Ponieważ wszystkie tiuningi są bezmyślnie zajęte przez osoby które w ogóle nie grają,np.byłem ostatnio na tiuningu i ani jednej osoby nie było miałem kasę ale co mam zrobic jak nikogo nie było ..Nie było możliwości nic sobie przerobić...a czemu zajęli miejsca i blokują bezmyślnie...Proszę o pozytywne rozpatrzenie...Wyczyszczenie tych osób którzy wogóle nie grają, bo jak ja mam coś sobie zrobić> Dziękuję i pozdrawiam
  19. Login: Bebek Opis propozycji: Mam pomysl aby byla mozliwosc dodania tak zwanego boombox'u do pojazdu. Pomysl polega na tym ze gracz wybiera boombox zamiast radia i wkleja link przekonwersowany z YT w boomboxie po czym muzyczka gra jaką on zechce. Bedzie mozliwosc gdzies zrobic NP zjazd jakis i postac przy pojezdzie i muzyczke bedzie slychac Uzasadnienie: Gracze napewno zechcieli by miec takie ''perpetum-mobile'' w swojej bestii . Oczywiscie To bedzie mialo albo wysoką cene albo mozliwosc wygrania w jakims ''evencie''
  20. Login: Kowal Opis propozycji: Dodanie radia stockowego za rozsądną cenę oraz możliwość ulepszenia wcześniej zakupionego radia za 1000$. Chodzi mi o takie rozwiązanie jak w SP. W aucie mamy radio i w warsztacie dodajemy "Car Stereo", co poprawia nam basy. Podsumowując, kupujemy zwykłe radio, następnie dodajemy bassy. Uzasadnienie: Każdy będzie mógł kupić radio i każdy będzie dążył do lepszej jakości dźwięku.
  21. Login: Kowal Opis propozycji: Wprowadzenie na serwerze realnego czasu. Chodzi o to, aby dzień i noc odpowiadały tym w realnym świecie. Uzasadnienie: Może być to ciekawe urozmaicenie.
  22. Login: Kowal Opis propozycji: Zegar z datą. Uzasadnienie: W rzeczywistości mamy dostęp do pięknego czasomierza.
  23. Login: Tasam Opis propozycji: Telefon miałby kilka możliwości. Pierwsza z nich to numery alarmowe. W telefonie byłaby ikonka kontaktów, a po przejściu w ikonkę wyświetliły by się numery alarmowe oraz numer na TAXI. Druga opcja to nawigacja GPS. Po włączeniu opcji GPS w telefonie otwierałoby się okienko na dole ekranu z mini mapką na której byśmy mogli zaznaczyć miejsce docelowe. Trzecia możliwość to wysyłanie wiadomości przez telefon. Po wejściu w opcję "wiadomości" można napisać wiadomość tekstową. Uzasadnienie: Myślę, że pierwsza i druga opcja ma fajne zastosowanie w odgrywaniu RP. Na pewno taka opcja spodoba się graczom.
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Siemka! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy pliki cookie na Twoim urządzeniu, aby pomóc Ci ulepszyć tę witrynę. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym razie zakładamy, że możesz kontynuować.