Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pierwsza produkcja Biznesu Studios Santos

Vania89

Rekomendowane odpowiedzi

Według mnie bardzo, ale to bardzo słaba produkcja;

1) Bardzo brzydko wygląda nagranie, jak chodzisz z aparatem. Możecie zainwestować w pojazdy typu RC.
2) Jeżeli się da na tym serwerze, to możecie ukryć tagi graczy. 
3) Logo z intra spikselowane.
4) Jeżeli to jest promocja frakcji, która jest oparta na dowozu ludzi od punkty A do punktu B, to co tam robi wóz strażacki oraz radiowóz policyjny?

1 godzinę temu, Hinox napisał:

4) Jeżeli to jest promocja frakcji, która jest oparta na dowozu ludzi od punkty A do punktu B, to co tam robi wóz strażacki oraz radiowóz policyjny? 

Frakcje reprezentują pojazdy. Drugą rzeczą są osoby w niej. Tak samo jest z Biznesami. A radiowóz i wóz strażaki są tam z tego powodu że chcieli popatrzeć. Pozdrawiam

Widzę przyjacielu, że masz wiele do powiedzenia i kwestjonujesz naszą twórczość. Nagraj materiał, zbierz audio, zmontuj go wyślij i także go ocenimy. Poprawny wzór opini jaki powinieneś użyć wygląda w następujący sposób.

Film nie podobał mi się ponieważ. Sceny ukazane w filmie nie dotarły do mnie ponieważ.

Bo pisanie "Ale po co? A co tam robią? A co tam, a tu a po coo?" I obrażanie naszego wykonania bez uzasadnienia jest puste i mało mądre. Następnym razem jak chcesz wyrazić opinię negatywną na temat naszych filmów to chociaż zrób to poprawnie. Bo jak narazie wystawiłeś sobie wizytówkę z poziomem inteligencji.

14 godzin temu, Hinox napisał:

Według mnie bardzo, ale to bardzo słaba produkcja;

1) Bardzo brzydko wygląda nagranie, jak chodzisz z aparatem.
2) Jeżeli się da na tym serwerze, to mogliście ukryć tagi graczy. 
3) Logo z intra spikselowane.

Swoją drogą, spikselowany obraz taksówki z intra był takim zamysłem. Poza tym greenscreen trochę to zepsuł i uszkodził obraz. Pozdrawiam.

41 minut temu, SaltyF napisał:

Widzę przyjacielu, że masz wiele do powiedzenia i kwestjonujesz naszą twórczość. Nagraj materiał, zbierz audio, zmontuj go wyślij i także go ocenimy. Poprawny wzór opini jaki powinieneś użyć wygląda w następujący sposób.

Film nie podobał mi się ponieważ. Sceny ukazane w filmie nie dotarły do mnie ponieważ.

Bo pisanie "Ale po co? A co tam robią? A co tam, a tu a po coo?" I obrażanie naszego wykonania bez uzasadnienia jest puste i mało mądre. Następnym razem jak chcesz wyrazić opinię negatywną na temat naszych filmów to chociaż zrób to poprawnie. Bo jak narazie wystawiłeś sobie wizytówkę z poziomem inteligencji.

Nie będziesz mi mówił, jak mam pisać swoją opinie w dodatku "poprawnie".
Skoro sam popełniasz błędy w podstawowych wyrazach.

Nie mam zamiaru nagrywać żadnego materiału, ponieważ mnie to nie kręci.
A do wyrażenia opinii ma prawo każda osoba.

A, bym zapomniał. Już nie powiem kto wystawił swoją wizytówkę z inteligencją popełniając tak tragiczne błędy, będąc w zarządzie biznesu.

58 minut temu, SaltyF napisał:

I jeśli wyrażasz opinię, pozytywną,  negatywną zrób to porządnie. A nie na kolanie bo ta opinia ma tak niski poziom, że mnie nie obchodzi xD

Gdyby Ciebie nie obchodziła, to byś na nią nie odpowiadał.
Nie rozumiem czemu się wypowiadasz, gdzie Ciebie nie potrzeba, @kubson89.

1 godzinę temu, SaltyF napisał:

I jeśli wyrażasz opinię, pozytywną,  negatywną zrób to porządnie. A nie na kolanie bo ta opinia ma tak niski poziom, że mnie nie obchodzi xD

Ma taki sam niski poziom, jak ten biznes oraz ta produkcja.
A tak na marginesie, to po części była konstruktywna krytyka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.