Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Gracza "ukashhh" "ziemniak20"

sztos890

Rekomendowane odpowiedzi

Skarga na <Nick oskarżonego>

Login: sztos890
Nick oskarżonego: @ukashhh @Ziemniak20
Powód skargi: Taran.
Data zdarzenia: 2020-07-30 Około godziny: 11:30mta-screen_2020-07-30_11-30-47.thumb.png.1129d706f54e6937eb764c3a7852fb80.pngmta-screen_2020-07-30_11-32-40.thumb.png.25d7892606d39f21ea877c3f22b38c1f.pngmta-screen_2020-07-30_11-30-39.thumb.png.5a5f9a7e654693a028938b6191a220ef.png
Dowody: mta-screen_2020-07-30_11-30-52.thumb.png.c5aababd2bba0950126d931a3ffa4387.png
Opis sytuacji: A więc tak, jeździliśmy sobie po LS z Ks.Ferdynant, podjechaliśmy później do policjanta, który mierzył prędkość. Ładnie zaparkowałem pojazd, po czym podeszliśmy do policjanta i z nim pisaliśmy itd. Również nie ukrywam, że trochę mu przeszkadzaliśmy w jego pracy. Ale wracając, to podjechałem do radiowozu z otwartą maską, chciałem żeby policjant na ładował mi pojazd, po czym użytkownik o nicku ukashhh z taranował mój pojazd, który nie był na ręcznym, po wywracał go itd. Po czym drugi użytkownik o nicku Ziemniak20 pomógł mu z taranować pojazd pod ścianę. Zostawli pojazd na ręcznym, tak a bym nie mógł wyjechać.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <Tutaj zamieść zrzut ekranu potwierdzający poinformowanie gracza o skardze>

1 minutę temu, sztos890 napisał:

xDDDD, co ty gadasz? Przecież on ma po pierwsze broń palną, więc może zareagować sam. Po drugie, może on nas złapać, i wsadzić do paki więc to nie jest żaden problem dla niego. 

Bardzo każdego przepraszam że się wypowiem, wiem że nie mogę bo skarga nie dotyczy mnie lecz, po 1 nie mam dostępu do broni palnej, gdyż jestem tylko cadetem. Po 2 mam dostęp do paralizatora z którego skorzystałem i odegrałem że was zakuwam a i tak uciekaliście. Po 3 skrypt na kajdanki nie jest aktualnie włączony bo nie ma modelu kajdanek więc po prostu odegrałem że was kuje po czym wy uciekliście 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.