Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Teraz raczej kończę na dobre.

pokseusz.

Rekomendowane odpowiedzi

Na każdego przychodzi czas, może mało przegrałem na serwerze, ale poznałem wiele wspaniałych ludzi którzy dostarczyli mi wiele frajdy z grania na serwerze, może kiedyś powrócę, tego nie wiem.

@Turbo to dzięki Tobie poznałem ten wspaniały serwer dzięki Twojej serii z ProjectRPG.

@Spejsonik, życzę Ci powodzenia we frakcji SAMD i co raz więcej sukcesów i co raz większego majątku na serwerze kc.

@Bajszczu, a Tobie szogunie jeden, życzę powodzenia w prowadzeniu frakcji SAMD i pilnych uczniów w Akademii SAMD.

@WujekEddy, @Reiji_Sakamaki, @WesleyJR dziękuję za szansę, we frakcji jaką jest SAFD, ale no sprawy się potoczyły inaczej i zmarnowałem swoją szansę, przez własną inwidualną głupotę. Powodzenia w prowadzeniu frakcji i pilnych uczniów, życzę.

@Nexusovskyy, powodzenia na stanowisku Supportera, i awansów w SAFD.

@TomseeS, może się nie lubiliśmy tego w sumie dokładnie nie wiem, ale pamiętaj że posiadam do Ciebie szacunek, powodzenia na serwerze i w SATC.

@Veron, czasami się wyzywaliśmy, ale pamiętaj że mam do Ciebie szacunek, również życzę powodzenia w SAFD.

@Tazor, powodzonka w SAFD, i pamiętaj, że masz żółte papiery hehe, kc.

@ukashhh, dziękuję Tobie za szansę w organizacji, może kiedyś wrócę i powodzonka w prowadzeniu frakcji SAPD.

@BasteeK, nie wiem czy pamiętasz, ale to Ty wiele mi pomogłeś w organizacji zlotu pojazdów, bardzo Ci dziękuję, powodzonka w SAPD'ach.

@Heysiwer, dziękuję Ci za szansę w redakcji ProjectNEWS, ale niestety redakcja została oddane w inne ręce i sprawy się potoczyły tak jak się potoczyły, powodzonka w SAPD'ach i na Moderatorze.

@naissik Pawełek Ty, wiesz o co chodzi xD. Powodzonka na serwerku naissik.

@WooNski, więcej drunk-streamów pijaczyno. ❤️

@ks.Ferdynant, trzymaj się księdzu.

Jeśli kogoś nie oznaczyłem to bardzo przepraszam. ❤️

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.