Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Depres

Fugi

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Fugi
Nick oskarżonego: Depres
Powód skargi: Gracz pożyczył hajsik dostał bana i nie oddał.
Data zdarzenia: 2020-06-14
Dowody: https://imgur.com/gallery/5xt8rcP
Opis sytuacji: pożyczyłem graczowi 55k. Przedwczoraj wróciłem z wakacji i dowiedziałem się ze gracz dostał bana.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/gallery/7LfA3xq

13 minut temu, Fugi napisał:

Przedwczoraj wróciłem z wakacji

Byłem przez 2 tyg tylko czasem logowałem się z brata komputera i z internetu z tel.

2 minuty temu, BlueR napisał:

Czyli jeszcze włamanie na konto.

Mi się wydaje ze gracz kłamał. Ponieważ później mi wysłał zdj ze nie trzeba oddawać.

Ostatnie rozmowy gracza, które udało mi się odczytać są z 29.07.2020

Skoro gracz zakończył grę na serwerze, raczej pieniędzy nie otrzymasz, dodatkowo wymówka "Włamanie". Mogę zgłosić do rangi wyżej odnośnie oszustwa, ale tak jak mówię, skoro gracz zakończył grę, to raczej pieniędzy nie odzyskasz + ponownie zacytuje. 

Spoiler

10. Administracja nie odpowiada oraz nie rozwiązuje spraw oszustw przy pożyczaniu majątku na rzecz innych Graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.