Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Konkurs

Narez

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka przychodzę do was z takim małym konkursikiem, jest bardzo podobno do tego co zrobił @MikeY ale to nie jest ważne. Liczy się fun i nagrody.

Zasady są bardzo proste, za każdą wykonaną rzecz dostajecie +500$ lub więcej do nagrody:

1. Obserwacja mojego profilu - 500$

2. Like pod tym postem - 500$

3. Komentarz pod tym postem - 500$

4. Zróbcie najładniejsze zdjęcie swojego pojazdu w grze (wybiorę który/które według mnie jest/są najładniejszy/najładniejsze) {zdjęcie wstaw np. na imgur lub do komentarza} - 750$

ABY WZIĄĆ UDZIAŁ W KONKURSIE MUSISZ WYKONAĆ PUNKT 3

Wyniki będą losowane na stronie https://www.random.org/lists/ nagrody zgarnąć będą mogły 3 osoby oraz pojawią się one 06.07.2020

Zapraszam do wzięcia udziału 💕

Nagrody zgarniają: @Heysiwer @MicheX @AreYou

Heysiwer zgarnia 2250$ za obserwacje, serduszko, komentarz i najlepsze zdjęcie swojego pojazdu (ładna sceneria i bardzo ładne Elegy)

MicheX zgarnia 1500$ za obserwacje, serduszko i komentarz

AreYou zgarnia 1500$ za obserwacje, serduszko, komentarz

image.png.d88b68f6abc8e37a53ae63278648fa85.png

Każdy z wygranych ma równe 24h od wstawienia tego postu na napisanie do mnie na forum lub na serwerze o odbiór pieniędzy (podanie godziny i dnia w którym pasuje odebrać kasę)

Jeżeli jakaś osoba z top 3 się nie odezwie będą brane osoby z miejsc od 4 do 7 (po kolei)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.