Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Sprzedam Cheetaha 3.8

WoTosz

Rekomendowane odpowiedzi

Login: WoTosz
VUID: 4260
Model pojazdu: Cheetah
Silnik pojazdu: 3.8
Przebieg pojazdu: 1,8k
Dodatki: Turbo V5, Ecu V4, wyścigowy 3, program 1000 punktów, ogranicznik, felgi
Kwota sprzedaży: oferty
Sposób kontaktu: Forum, Discord: WoTosz#5449
Dodatkowe informacje: Cześć, sprzedam Cheetaha który jedzie 350. Jest on szybkim samochodem z małym przebiegiem. Brakuje mi tylko kilku części, żeby zrobić go FT i jechał 400. 

ss:

Spoiler

mta-screen_2020-12-04_18-38-55.thumb.png.b96b4381ba9824f3d9e466627fedc420.pngmta-screen_2020-12-04_18-38-49.thumb.png.ce0df29b4210bfd6e24d5c017e3b6fd6.png

31 minut temu, WoTosz napisał:

nie dawaj mu atencji, to jest taki pseudo mirek z UID 7k

gosciu XDD mirek? wyceniam ci auto PO CENACH SAMEGO MONTAZU XDD i ty mowisz ze ja jestem mirek? juz darowalem sobie wycenianie po cenach demontu bo to by bylo trosze mirkowe a tutaj no XD ehhh samemu wyjdzie zrobic takiego 100k taniej 😄 sie chyba rozumem z dupa zamieniles jak tyle chcesz

moja oferta 610k

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.