Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Tomao

strogonek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Strogonoff
Nick oskarżonego: @Tomao
Powód skargi: Wrzucenie 2 aut do PP oraz opuszczenie organizacji po tym zdarzeniu 
Data zdarzenia: 14-15.11.2020 (dałem 2 dni gdyż buritto chyba było po 23 do pp dane a majestic około godziny 1 nad ranem)
Dowody: https://imgur.com/a/pciPH0C
Opis sytuacji: Wchodzę do MTA około 13 i patrze na F5>pojazdy>organizacja że jest kilka fur w PP i patrze tomao 2 razy widnieje jako ostatni kierowca a takowego członka już nie ma w naszej org. Pisałem do niego w celu porozumienia się w tej sprawie lecz kolega odparł że to jakaś pomyłka (nie zrobiłem ss) potem spytałem się go ponownie czy odda hajs ale koledze mowę odebrało. Żądam od gracza zwrotu pieniędzy za mechanika oraz za wyciągnięcie aut z PP (wszystkie koszty są na ss)
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: ss

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.