Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Także przyszedł na mnie czas...

Patryk4719

Rekomendowane odpowiedzi

A więc witam wszystkich, a zarazem żegnam po przegraniu 1510 godzin na serwerze.

Wiele tutaj przeżyłem, poznałem wiele wspaniałych osób oraz wiele bardzo nie miłych osób.

Postanowię wymienić parę osób które dały mi całą radość z gry na serwerze ❤️

@gereqto właśnie z tobą zacząłem gre tutaj i właśnie z tobą ją kończę.

@TestosteronStara ruro co tutaj dużo mówić... Jesteś wspaniały, nie zmieniaj się. Mamy dalej kontakt!

@BrachoL Dzięki za wszelką pomoc na serwerze oraz za wszystkie dobrze spędzone chwile na serwerze

@Grabsio311Jesteś wspaniały, nie zmieniaj się i leć po RCONA bo pasujesz na te stanowisko!

@xPawel69@Szparoo@coldick@Kaja@Frosen@GerwazyZ wami spędziłem bardzo dużo czasu na służbie jak i poza nią. Mamy dalej kontakt wariaty!

@Miszaaj misza misza... Nie pal tyle bo nie urośniesz i dbaj o passata jak o własne dziecko

@konzzuwaa ty nie zmieniaj się i widzimy się w wakacje

@matteushhkiedy moderator albo opiekun forum?

@HendersonDziękuje ci za wszystkie chwile przegrane na serwerze

@Jezus_Carbonaradzięki za wszystkie chwile, powodzonka w życiu prywatnym. Jak coś to DC 😄 

@Krychudzięki za danie szansy w SARA. Jesteś piękny nie zmieniaj się! (156) Krychu: debil

@BatTPL@KamiloLZK Jesteście wspaniali, dzięki za te wszystkie kozackie chwile w SARZE!

@Braian11Dla ciebie również dziękuję za wprowadzenie mnie w życie SARA, powodzenia w dalszej grze na serwie.

@19bomber77.nt @Julc1atrzymajcie się tam w tym domu dziecka, jeszcze kiedyś wyskoczymy na jakieś wspólne piwko haha

@hardmacuskiedy lecimy na jakiś koncert disco polo?

@ZiemniaczekDzięki za całą pomoc w radiu, powodzonka w życiu prywatnym.

@Maniac36Dzięki za wszystkie wycenki, ogólnie pomoc. Powodzonka w byciu jutuberem. Niech ci się wiedzie.

@Surfus.ntDzięki za infka i wszystkie wycenki, do zobaczenia.

@mirek_mefedronco na grzale? nie zmieniaj się, dzięki za wszystkie chwile na slużbie i za abonamenty na fixy.

@flawor Wspaniały jesteś nie zmieniaj się. Pokaż kto ma twarde ramie sprawieliwości we frakcji

@Bob_Pop dzięki bob... chyba tyle wystarczy, nie zmieniaj się.

@TubasDzięki za szanse w taxuwach którą niestety zmarnowałem. 

@princuwa@WhiteTiger niech wam wypadną koła w fast taxi

@Turbo @WoTosz kiedy lecimy na piwko? haha

@StunterHereahhh ta yakuza, a poza tym sprzedaj jestera XDD

@Toya kiedy wspolna lawetka?

@dArbozykiedy lecimy na kawusie? Haha

JESLI O KIMŚ ZAPOMNIAŁEM PRZEPRASZAM BARDZO!!!

DO ZOBACZENIA KIEDYŚ! WBIJE OD CZASU DO CZASU NA SERWER ZOBACZYĆ CO SIĘ ZMIENIŁO!

JESZCZE RAZ DZIĘKI I NARAAAAAA ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 

SGT id 120 najlepsze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.