Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Adios

Kowal

Rekomendowane odpowiedzi

Reasumując wszystkie aspekty kwintesencji tematu, dochodzę do fundamentalnej konkluzji - odchodzę.
Czasu poświęconego na grę tutaj nie żałuję, był on naprawdę dobrze zainwestowany.

Chciałbym przede wszystkim serdecznie podziękować @Volenir za zaproszenie mnie tutaj i ukazanie tego świetnego projektu, który w mojej opinii był najlepszym, spośród tych, na których grałem.

Dlaczego odchodzę? Jest to spowodowane kilkoma sprawami prywatnymi, niczego więcej nie chcę tutaj dodawać.
Jednocześnie uprzedzam wasze pytania - nie gram i nie będę grać na innym serwerze oraz wrócę, jeśli wszystko ogarnę.

@Polak - Jesteś największym Batonem jakiego poznałem, czas spędzony z Tobą tutaj był średni, nigdy nie zapomnę Ci tych dymań na pieniądze. Nadal pozostajemy w kontakcie.
(Przynajmniej w innych grach mogę Cię wydymać.)
@indor - Pomimo twoich niskich umiejętności w mapowaniu, czas spędzony z Tobą na serwerze był naprawdę średni. Zawsze będę wspominał te eventy, na których mogliśmy pozabijać ludzi.
Nadal pozostajemy w kontakcie.
#faworka, tzn co?
@Volenir - Tutaj wyjątkowo się nie rozpisze, bo zabraknie mi słów. Kontakt oczywiście będzie, ale daj mi znać, jeśli zechcesz dostać kolejny łomot w gridzie.
(następnym razem wyląduj w wodzie.)
@Sky - O Tobie też nie zapomniałem - adios.

Całemu zarządowi życzę licznych sukcesów.

Amigos:
@Volenir
@indor
@Polak
@Bob_Pop
@Szpila
@WooNski
@PaiR.
@mirek_mefedron
@iczowski

Moje odejście niczego nie zmieni, widzimy się na TSie.

Teraz pozwolę sobie na wypisanie ludzi, których wyjątkowo zapamiętałem.

@Komanoid - Dzięki Tobie interes kwitł.
@BrachoL.nt - Inwalida.
@Kocur.nt - Kiedyś DM był nasz.
@Pjoter - Kiedyś DM był nasz.
@kuryl - Zawsze wiedziałeś jak zasilić mój portfel.
@Turbo - Zepsułeś mi biznes z PP i zgarnąłeś mi Stafforda - dzięki.
@Sta1213 - Dowiodłeś swojej wagi.
@MagiX - Eventy są Twoje.
@Dev - Przeszkadzaj MagiXowi w eventach.
@ks.Ferdynant - Oddaj pieniądze, które przekazałem na parafię.
@Huzzi - Zawsze będziesz mym ojcem.

Biznesmen 30-04-2020 - 01.06.2020
Supporter 01.06.2020 - 02.07.2020
Moderator 02.07.2020 - 17.04.2021
Opiekun serwerwa 26.08.2020 - 17.04.2021

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.