Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na WoTosz

naissik

Rekomendowane odpowiedzi

Login: aditoziomal123
Nick oskarżonego: WoTosz
Powód skargi: Faworyzacja we frakcji
Data zdarzenia: Od początku września do nie dawna.
Dowody: niżej
Opis sytuacji: Ogólnie po dostaniu się do frakcji mniej więcej na początku września było całkiem spoko, siedziałem na duty, nabijałem minutki i tak pare dni. Któregoś dnia słyszę historię Pacia na Discordzie o tym, że siedział z WoToszem i w pewnym momencie powiedział coś w stylu: "kurde małe zarobki są w tym satc". I pan WoTosz bez wahania dał mu Zastępcę Szefa, żeby mógł robić więcej kasy na godzinę (około 4k więcej). Gdy to usłyszałem to zacząłem truć dupę Wotoszowi, że też chcę tą rangę. Po kilku dniach namowy uległ. Siedziałem na Zastępcy po kryjomu, tak samo jak PacioSek. Zarobiłem może ze 100k. Później Wotoszowi zaczęło się nudzić, zmieniał mi rangi w panelu, kickował i dodawał do Frakcji. Ostatecznie po jakimś czasie dostałem zawiechę na 3 dni, za nadmierną ilość kar. Po przerwie wróciłem oczywiście na Zastępcę Szefa i nadal klepałem dużo hajsu. Po jakimś czasie znowu zaczął się bawić rangami, aż ostatecznie dostałem lotę za nadmierną ilość kar (do której się przyznaję). Później owe oskarżenia padły w stronę Turbo, że to on faworyzuje i dodaje osoby spoza rekrutacji. Lecz z tego co się dowiedziałem przez ten czas i sam widziałem i słyszałem, Turbo nigdy nie dopuścił się faworyzacji, a wszelkie awanse itp. były wcześniej konsultowane z Wotoszem. Ostatnio padły oskarżenia w stronę Turbo o dodanie np. PacioSka do frakcji poza rekrutacją, lecz na jednym ssie widać, że Pacio został dodany zgodnie z rekrutacją i same wyniki pisał nawet Wotosz. Skoro Wotosz wyraził na to zgodę, lub sam wpadł na pomysł np. Awansu to chyba powinna kara iść na jego konto, chociaż wiem że turbo to wykonał. Ta skarga nie ma na celu przywrócić nikogo z nas na rangę, tylko po prostu pokazać kim tak na prawdę jest Lider frakcji i jak bardzo przekłamana i zatajana jest prawda. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: niżej

3234.png.99f9d5277aeaa8d2dc59d174908ea12e.png

121815016_3326125660798991_3997924952002252961_n.png

4353453453.png

4343434322222222.JPG

Jeszcze dodam twoje groźby w moją stronę, że dostane perma za pokazanie ssa z naszej konwersacji na FB. Nadal czekam na tego perma.

Co tu dużo mówić. Myślałem że to jest osoba której mogłem zaufać, lecz po tym że dałem mu szanse na coś takiego, pisze na mnie skargę i chce się zemścić, że Turbo i PacioSek stracili posadę na zarządzie frakcji. Człowiek popełnia dużo błędów, już nigdy bym czegoś takiego nie zrobił i do teraz żałuje, że się do takiego czynu doczyniłem. Liczę na konsekwencje i czekam na wypowiedz RCON. 

4 godziny temu, WoTosz napisał:

Co tu dużo mówić. Myślałem że to jest osoba której mogłem zaufać, lecz po tym że dałem mu szanse na coś takiego, pisze na mnie skargę i chce się zemścić, że Turbo i PacioSek stracili posadę na zarządzie frakcji. Człowiek popełnia dużo błędów, już nigdy bym czegoś takiego nie zrobił i do teraz żałuje, że się do takiego czynu doczyniłem. Liczę na konsekwencje i czekam na wypowiedz RCON. 

Na nikim nie chce się mścić, za to że Turbo stracił posadę w tej Frakcji, ponieważ sam wiem że miał 2 opcje do wyboru, a poza tym jeżeli uwqżasz ze mnie boli ich lota to po prostu XD

Mimo bycia w tej frakcji czasami odwalałeś i bawiłeś się rangami w panelu, albo kiedy dostałem lotę to o jej powodzie dowiedziałem się parę dni jak nie tygodni później i to nie od Ciebie.

Po przeanalizowaniu skargi oraz logów i przedyskutowaniu sytuacji w wewnętrznym gronie RCON uznajemy skargę za słuszną.

@WoTosz zostaje usunięty z zarządu oraz całej frakcji SATC. Oskarżony zostaje także zbanowany na 30 dni z powodu działań na szkodę serwera.

Ponadto - oskarżyciel @aditoziomal123 zostaje zbanowany permentnie za zatajenie informacji o działaniu innego gracza na szkodę serwera oraz wykorzystanie sytuacji dla osiągnięcia korzyści majątkowych.
Identyczna sytuacja ma się u gracza @PacioSek - jak wyżej ^.
Powyższe osoby mogą apelować od nadanej kary, ale na pewno nie obędzie się bez konsekwencji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.