Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pora i na mnie...

Tasam

Rekomendowane odpowiedzi

Oficjalnie odchodzę z serwera z różnych powodów, ale mniejsza o to. Oczywiście będę co jakiś czas wbijał pojeździć, a więc można będzie czasami mnie złapać.

Na początku najważniejsze podziękowania dla osób z biznesu oraz organizacji.

@KhirX  @Szan @Szlachcic @Koseryk- Dzięki wielkie za tworzenie razem biznesu Lion Cinema, a były to mega miłe i zabawne chwile.

@kapsellito - Gdyby nie ty to w ogóle bym tutaj nie grał, a rolę Ceo of Lion Cinema przejmujesz właśnie ty.

mta-screen_2020-11-23_23-35-45.thumb.png.c794de74ef6280a51202c646e44946e7.png

@ks.Ferdynant - Byłeś tak jak ja od początku, a wspólną grę będę dobrze wspominał. 

@turbokolba - Oj babka, ciężko cię nie lubić. Dzięki za wspaniałą zabawę.

@Volenir - Dzięki tobie oraz innym ARCON, którzy dali mi szansę w administracji serwera.

Dziękuję też innym osobom z którymi świetnie się na Projekcie bawiłem. 

Pozdrowienia dla mega spoko osób:

@KibicNie(L)echa

@swierzbidrap

@AlkuS

@tikeJ

@Rendirock

@Kubix147

@BrachoL

@CharlotteVanessa

@VineeK

@gereq

Pewnie kogoś pominąłem za co przepraszam. Mam nadzieję, że nikt się na mnie nie obrazi. 

Trzymajcie się cieplutko, cześć.

~Tasam

No hejka, co tam się z Tobą dzieje? Skąd to zwątpienie? Dlaczego chcesz teraz się poddać, tylko dlatego, że raz czy drugi Ci nie wyszło? To nie jest żaden powód. Musisz iść i walczyć. Osiągniesz cel. Prędzej czy później go osiągniesz, ale musisz iść do przodu, przeć, walczyć o swoje. Nie ważne, że wszystko dookoła jest przeciwko Tobie. Najważniejsze jest to, że masz tutaj wole zwycięstwa. To się liczy. Każdy może osiągnąć cel, nie ważne czy taki czy taki, ale trzeba iść i walczyć. To teraz masz trzy sekundy żeby się otrąsnąć, powiedzieć sobie "dobra basta", pięścią w stół, idę to przodu i osiągam swój cel. Pozdro. ~Jaglak

trzymaj się tasam!!!!!

41 minut temu, gereq napisał:

No hejka, co tam się z Tobą dzieje? Skąd to zwątpienie? Dlaczego chcesz teraz się poddać, tylko dlatego, że raz czy drugi Ci nie wyszło? To nie jest żaden powód. Musisz iść i walczyć. Osiągniesz cel. Prędzej czy później go osiągniesz, ale musisz iść do przodu, przeć, walczyć o swoje. Nie ważne, że wszystko dookoła jest przeciwko Tobie. Najważniejsze jest to, że masz tutaj wole zwycięstwa. To się liczy. Każdy może osiągnąć cel, nie ważne czy taki czy taki, ale trzeba iść i walczyć. To teraz masz trzy sekundy żeby się otrąsnąć, powiedzieć sobie "dobra basta", pięścią w stół, idę to przodu i osiągam swój cel. Pozdro. ~Jaglak

trzymaj się tasam!!!!!

nie kopiuj mojego stylu pozegnan zbanowanych/zdegradowanych osób. CJ

Hejcia Tasam, pewnie spotkamy się jeszcze nie raz. ❤️

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.