Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na ukashhh, Mikey

Fugi

Rekomendowane odpowiedzi

Logi Fugi
Nick oskarżonego: Mikey and ukashhh
Powód skargi: Specowanie cały czas 
Data zdarzenia: 2020-08-17
Dowody: https://imgur.com/a/w5HSyEC
Opis sytuacji: Hmmm, przed walizkami jeździłem sobie i dostałem ostrzenie ze wjechałem na teren prywatny wiec się spytałem czemu dostałem jak tu bramy nie ma powiedział mi ze teren prywatny i ze skracałem (   nikogo nie widziałem jak jeździłem ) wiec reporta nie było na mnie wiec specował za nic.

później akcja podziała sie gdy walizki były na "The Big Ear" gdy je wziąłem i skoczyłem z góry tepnał się ukashhh i powiedział ze prawko mam podałem argumenty ze jechałem BF injection która w powinna miec offroady wiec pod teren gdy nic nie pisał odjechałem i nadał i prawko za "skracanie" gdy napisałem ze ma skargę dostałem kicka od MODERATORA Mikeya(Dowody)

Jak dla mnie nie powinien tak napisać.

Jako iż zostałem wymieniony w owej skardze postanowie się wypowiedzieć, po wyrzuceniu trzech walizek na The Big Ear postanowiłem że spojrze na specu czy nie skracacie sobie czasami aby szybciej dojechać na miejsce. Gdy już włączyłem speca na twojej osobie mogłem zauważyć iż skracałeś nie jednokrotnie aby dotrzeć szybciej niż inni gracze do fort carson. Podczas tej całej sytuacji gdy zebraliście walizki z Michałkiem skoczyłeś na dół bezpośrednio z góry na której były walizki, akurat stałem w tym miejscu żeby zobaczyć czy skrócicie czy też pojedziecie trasą normalną ale skróciliście obaj zarówno Ty jak i Michał który wrzucił samochód do wody oraz zrobił reconnecta.

Co do screena, pisałeś coś do supportera @ukashhh o rzekomej "skardze" dobrze jeśli masz chęć napisania skargi to poinformuj go na czacie prywatnym, bo można to równie dobrze postrzec jako wygrażanie skargą na administracje za nadaną karę. Pozatym, dołącze tutaj punkt regulaminu który zakazuje pisania skarg za nadaną karę.

§ 7 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Tyle ode mnie jeżeli chodzi o kwestie skargi zarówno na Mnie jak i na supportera @ukashhh. Z mojego punktu widzenia, ukasz zachował się prawidłowo nadając Tobie kare za skracanie oraz skoki.

Nie potrzebuje mieć dowodów na twoje skracanie jeśli widziałem je na swoje oczy, nadmienie jeszcze sytuacje taką iż lubiłeś sobie poodwalać, twoje skracanie oraz skoki nie są rzeczą nową, @WoTosz oraz @ukashhh byli świadkami zaistniałej sytuacji i to ja kazałem ukashowi nadać tobie prawko, dlaczego? bo odwalałeś i skakałeś + do tego wszystkiego jeszcze dochodzi skracanie.

Owszem, możesz sobie powiedzieć że "respiłem sobie pojazdy frakcji", lecz tutaj już to podchodzi pod oczernianie administracji, bo owszem może zdarzyło mi się przypadkowo zrespić pojazd frakcyjny lecz nie miało to na celu zabawe nim.

Ponawiam raz ostatni, supporter ukashhh oraz WoTosz widzieli zaistniałą sytuacje, skracałeś i skakałeś + odwalałeś, skarga napisana przez ciebie jest za nadaną karę.

Nie napisałem tutaj w żadnej wypowiedzi że "Słowo to dowód". Wymyślasz i tyle.

Czekam na decyzje Rcon.

Witam, też zostałem oznaczony więc się wypowiem. Wczoraj jeżdżąc po San Fierro moim prywatnym pojazdem, zauważyłem, że zacząłeś odwalać tzn. zaliczać prawie każdego słupa oraz skracać,  zatrzymałem się na poboczu oraz poszedłem do ciebie na speca. Zauważyłem, że wjechałeś na teren mojej  posesji, oraz dałem ci warna z powodem "WNTZ", to był mój błąd ponieważ brama nie jest jeszcze dodana, za to cie przepraszam. Wrócmy do odwalania, gdy @MikeY postawił walizki obok FC, ty tam pojechałeś, oraz gdy zebrałeś wszystkie postanowiłeś sobie skoczyć z samej góry. Na dole cie złapałem, oraz chciałem porozmawiać, ty napisałeś, że te auto ma offroady, czyli mogłeś sobie skoczyć, i wtedy wlepiłem ci prawko. Gdybyś nie odwalał i wcześniej nie dostał tylu warnów za np, skracanie, kara na pewno była by łagodniejsza. 

§ 7 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

2 godziny temu, Fugi napisał:

Czy to jest o karę? To jest że cały czas specujecie za nic. (Brak reportow) 

Sam @Pjoter i @MichalekPL mogą powiedzieć bo tez dostali warny za nic. 

Cały czas specujemy? Od kiedy? Cały czas kłamiesz w swoich wypowiedziach, może owszem raz na jakiś czas ktoś został specowany ale nie co chwile.

Pjoter oraz MichałekPL otrzymali warny za swoje przewinienia w których po warnie uspokoili się zarówno w kwestii zachowania jak i robienia czegoś co spowodowało takowe warny.

Nie wiem co ty próbujesz w aktualnej chwili wskurać ale nie wyjdzie Ci to. I tak, jest to skarga napisana za nadaną karę którą otrzymałeś, bezpośrednio po niej zacząłeś pisać skarge.

22 minuty temu, MikeY napisał:

Pjoter oraz MichałekPL otrzymali warny za swoje przewinienia w których po warnie uspokoili się zarówno w kwestii zachowania jak i robienia czegoś co spowodowało takowe warny.

Co niby zrobili takiego ze musieli się uspokoić?   A to ze Michałek napisał 10 "d" dla ciebie był do flood i dałes mu kicka

Czekam na Rcon 

1 godzinę temu, Fugi napisał:

Co niby zrobili takiego ze musieli się uspokoić?   A to ze Michałek napisał 10 "d" dla ciebie był do flood i dałes mu kicka

Czekam na Rcon 

Flood - Oznaczający ciąg tych samych liter, mianowicie "xdddddddddd" jest postrzegane jako floodowanie. Więc otrzymał on kicka mimo wcześniejszego ostrzeżenia przez jednego z supporterów.

Co niby zrobili takiego że musieli sie uspokoić? Oni dobrze wiedzą co zrobili a po ostrzeżeniu zauważyłem poprawę w ich zachowaniu, nie zachowywali się jak przed ostrzeżeniem. Pozatym skarga jest napisana na Mnie oraz @ukashhh'a a nie na temat tego co kto gdzie i jak zrobił.

Czekam na decyzje administracji RCON.

Z powyższej dyskusji jak i przedstawionych dowodów uznaje się skargę za nieważną. Powodem jest brak jednoznacznych dowodów na łamanie regulaminu administracji serwera w odniesieniu do powodu skargi.

Administracja ma obowiązek pilnować porządku na serwerze, zatem nie jest im zabronione obserwować graczy. Jednakowoż nie mogą naruszać prywatności o czym doskonale wiedzą.

Problemem wyciągniętym z tej skargi jest bezpodstawny kick wykonany przez MikeY'ego - powód totalnie "z czapy".
Administracja nie jest wyższością, jedyne czym się różnią od funkcjonowania graczy to tym, że prócz normalnej rozgrywki, to dodatkowo pilnują porządku na serwerze.

W związku z czym MikeY otrzymuje ostrzeżenie słowne i pouczenie o tym, by więcej z takich powodów nie karać graczy.

Skarga mimo wszystko odrzucona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.