Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na HoHo7

ukashhh

Rekomendowane odpowiedzi

Login: ukashhh
Nick oskarżonego: HoHo7
Powód skargi: Ciągła obraza mojej osoby, unikanie graczy, którzy chcą zrobić tuning w warsztacie.
Data zdarzenia:   03.08.2020 do tej pory.
Dowody: 

Spoiler

<< [2] HoHo77: no to wypierdalaj teraz

<< [2] HoHo77: wyjebnae mam na to

<< [2] HoHo77: idz sie sprzedaj szmato

<< [2] HoHo77: naprawede jestes jakis kurwa nie udany

<< [2] HoHo77: no to wypierdalaj teraz

<< [2] HoHo77: psie jebnay

<< [2] HoHo77: ja nie placze tylko ci kurwo wyzywam jebnay debilu

<< [2] HoHo77: lamusie kurwo sprzedajna

<< [2] HoHo77: zamknij cipe

<< [2] HoHo77: kurwiu jebnay

<< [2] HoHo77: kurwiu jebnay jebac cio matke kurwe szmate jebana

<< [2] HoHo77: dziwka szmato jebana

<< [2] HoHo77: jebana jest na wszystkie dziury

Opis sytuacji:  Od ponad tygodnia chce zrobić tuning w moim aucie, gracz odmawia nie tylko mi, druga sprawa to ciągła obraza mojej osoby co widać w logach powyżej. Jeśli chodzi o warsztat to Kowal nie wbija na serwer i u niego nie można zrobić tuningu wizu, a gracz HoHo7 cały czas odmawia i tylko opłaca tunera, by nikt nie mógł zrobić tuningu. No nie zamierzamy czekać miesiąca, aż zmieni się właściciel tunera, liczę na zrobienie coś w tej sprawie. Pozdrawiam ukashhh
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  >> [12] HoHo77: Informuje o skardze

gracz @ukashhh , @Ziemniak20 ich samochody sa na czarnej  liscie tunera tak jaka oni maja w organizacji. a Gracza @Krystianek nie pisal mi ani razu na pw dc/serwer/forum. Wyzywam to wiadomo mute 14 Dni HaHa @Minieknie reaguje na report jak gracz @ukashhh gonil mnie cale LS zebym mu zrobil tunera a jak pisze jest na czarnej liscie a jak zaczolem pisac 3 reporty wszystkie 3 reporty zostaly odrzucone od @Miniek po chwili dostalem prawko 6 godzin ES i nie mam dowodow na tego nie udanego Moderatora nie wiem kto go Dal na taka range ze @Miniek w organizacji @ukashhh takie kolesiostwo jest ze ****.

Edit: a nie mam czasu za duzo grac mam tyle czasu zeby wbic oplacic tunera bo mam zycie a nie jak gracz @ukashhh gra 10godzin dziennie z kolegami i nic innego nie robi

Za obrazę gracz otrzymał już karę. Każdy może ustalać komu chce robić tuning i nie ma co do tego reguły. To jest biznes a więc tuner może decydować, kogo obsłuży, bo to ma wpływ na jego zarobek.

Poza tym ukashhh, jeżeli nie chciał ci zrobić tuningu to skąd te, wnioskując po logach i relacji HoHo prowokacje i natarczywy "pościg"? Jaki to miało cel?

@HoHo77 za wyzwiska zostałeś słusznie ukarany. Administracja nie ma obowiązku reagowania na tego typu zaczepki w twoim kierunku póki nie utrudnia to gry i nie łamie regulaminu rozgrywki. Zadziałałeś więc na swoją niekorzyść, bo mogłeś to po prostu zignorować.

Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.