Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Ad@m

ukashhh

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  ukashhh
Nick oskarżonego:   ukashhh
Powód skargi:  Obraza mojej osoby, zasyfianie chatu premium, uprzykrzanie graczom gry, żenujące zachowanie na poziomie 0, spam na chacie premium, denerwowanie graczy, prześladowanie na discordzie oraz w wiadomościach prywatnych w grze, liczne prowokacje.
Data zdarzenia:  Dzisiejsza obraza to 29.07.2020 a reszta to od daty jego rejestracji.
Dowody: Podam dwa logi z dzisiaj, reszta prowokacji jest w logach.

G> Ad@m: Głupolu
G> Ad@m: to ten pajac zaczyna

Opis sytuacji:  Dzień jak co dzień, dziś wypadło na mnie. Gracz Ad@m zaczął mnie prowokować oraz wyzywać, zaczął pisać o innych serwerach, że był tam bogiem, miał swoje redakcje itp. Wiele razy został upomniany poprzez warna, ale nic z tym nie zrobił i dalej zaczął mnie wyzywać oraz prowokować do dalszej rozmowy. Volenir napisał, że nikt nie chce słuchać tej kłótni, napisałem: "To ja się już nie odzywam" Później owy gracz napisał, mądrzejszy odejdzie bez słowa, z czego można wywnioskować, że to ja jestem tym groszym i głupszym, a on jest królem i bogiem. Minęło pare minut i zaczął dalej pisać na /g i próbował kontynuować ze mną rozmowe, ja mu niestety nie odpowiadałem, inni gracze mu pisali, i tak w kółko, myśle, że gracz dostanie surową kare, ponieważ to co robi przechodzi ludzkie pojęcię. Miłego wieczoru
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  (9) ukashhh: Ad@m informuje o skardze.

1 godzinę temu, ukashhh napisał:

Login:  ukashhh
Nick oskarżonego:   ukashhh
Powód skargi:  Obraza mojej osoby, zasyfianie chatu premium, uprzykrzanie graczom gry, żenujące zachowanie na poziomie 0, spam na chacie premium, denerwowanie graczy, prześladowanie na discordzie oraz w wiadomościach prywatnych w grze, liczne prowokacje.
Data zdarzenia:  Dzisiejsza obraza to 29.07.2020 a reszta to od daty jego rejestracji.
Dowody: Podam dwa logi z dzisiaj, reszta prowokacji jest w logach.

G> Ad@m: Głupolu
G> Ad@m: to ten pajac zaczyna

Opis sytuacji:  Dzień jak co dzień, dziś wypadło na mnie. Gracz Ad@m zaczął mnie prowokować oraz wyzywać, zaczął pisać o innych serwerach, że był tam bogiem, miał swoje redakcje itp. Wiele razy został upomniany poprzez warna, ale nic z tym nie zrobił i dalej zaczął mnie wyzywać oraz prowokować do dalszej rozmowy. Volenir napisał, że nikt nie chce słuchać tej kłótni, napisałem: "To ja się już nie odzywam" Później owy gracz napisał, mądrzejszy odejdzie bez słowa, z czego można wywnioskować, że to ja jestem tym groszym i głupszym, a on jest królem i bogiem. Minęło pare minut i zaczął dalej pisać na /g i próbował kontynuować ze mną rozmowe, ja mu niestety nie odpowiadałem, inni gracze mu pisali, i tak w kółko, myśle, że gracz dostanie surową kare, ponieważ to co robi przechodzi ludzkie pojęcię. Miłego wieczoru
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  (9) ukashhh: Ad@m informuje o skardze.

1. W jaki sposób Ciebie prześladuję na discordzie lub w wiadomościach prywatnych? 

2. Ty również obrażałeś moją osobę, również mnie prowokowałeś, więc Ty też jesteś winny.

Mówisz, że ja Ciebie obrażam, a to co to ma być?

[2020-07-29 18:29:27] [Output] : G> ukashhh: Ad@m ale ty jestes dnem XD

[2020-07-29 18:29:27] [Output] : G> ukashhh: Ad@m ale ty jestes dnem XD

I jakby tego wszystkiego było mało, dlaczego fałszujesz logi? Nie poinformowałeś mnie o skardze w żaden sposób. Napisanie na czacie, kiedy mnie nie ma na serwerze w dodatku na czacie lokalnym, gdzie ja ani razu obok Ciebie nie byłem na serwerze nie jest żadną informacja dla mnie. Więc kolego łamiesz regulamin skargi.

Obaj wyzywacie się nawzajem, jeden jest dnem, drugi jest pajacem. Obaj powinniście dostać karę, więc obaj dostajecie po ostrzeżeniu ode mnie. Jeżeli sytuacja się będzie powtarzać to dostaniecie surowszą kare. A co do poinformowania o skardze, oskarżonej osoby nie było na serwerze, więc ją informujesz na discordzie o skardze, by potem problemów nie było.

A skargę uznaję za rozwiązaną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.