Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na gracza Kamil572

malysz

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na <Kamil572>

Login: malysz
Nick oskarżonego: Kamil572
Powód skargi: pomyliłem id nie wysłałem tu pisałem do niego żeby oddał to już go nie było na serwerze.
Data zdarzenia:  2021:01:04 16:40:00 jakoś taka godzina
Dowody: nie sterty nie ale możecie sprawdzić w logi ze wysłałem mu.
Opis sytuacji: miałem dać dla gracza z org bo mówiłem ze mu dam i pomyliłem id i wysłałem mu pisałem do niego żeby mi oddał niestety nie zostało wysłane bo już go nie było na serwerze.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: nie sterty nie już go nie było na serwerze.

byłem pod wpływem alkoholu jak mi wysłal nie widziałem tego moim zdaniem trzeba patrzeć dla kogo sie wysyła kase a nie wpisac id i wysłac jest takie coś tab na klawiaturze i wyszukujesz sobie dany nick nie mój problem ze nie umiesz wysłac kasy dla danej osoby to nie jest moja wina. dziekuje pozdrawiam 

bo nadeszła zmiana na komputerze to wyszedłem bo brat chciał pograc to wyszedłem chyba logiczne nie ? czego ty nadal nie rozumiesz popełniłeś bład i teraz latasz na forum i płaczesz i piszesz na każdego skarge a kar masz tyle ze ustawa tego nie przewiduje wiec widac jaki ty bohater jesteś pozdrawiam z podłogi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.