Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Woolfis oskarżony przez ukashhh

ukashhh

Rekomendowane odpowiedzi

Login: ukashhh
Nick oskarżonego: Woolfis
Powód skargi: Rozwalenie 250 osobowego eventu, bycie pod wpływem alkoholu na służbie, szukanie atencji, uważanie się za BOGA, obraza graczy będąc na S1, nękanie, utrudnianie gry.
Data zdarzenia: 31.12.2020
Dowody:  

Spoiler

spacer.png

spacer.png

spacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.png (XD)

Opis sytuacji: Owy członek serwera PRPG uważa się za boga. np, dziś rano do mnie napisała, i przypruła się o KRD, że łamiemy poza służbą, ona była w Command Staff na innym serwerze i jeździła 50 na tempomacie po autostradzie ale mniejsza, chodzi o sytuacje z dzisiaj. WooNski przygotowywał się do tego eventu z dwa tygodnie, gdy nagle Woolfis przyjechała na niego z SAMD. Okej, na początku było spoko, później zaczeła odwalać pisząc słowa typu: Koniec imprezy, Koniec imprezy niestety. Gracze zobaczyli zielony nick i zapewne myśleli, że to jakiś moderator, frakcje zaczęły się rozjeżdzać a wraz z nimi gracze, i tłumaczenia typu: miałam napisać na frakcyjnym czy tam powiedzieć na mumblu są żałosne, jeszcze rozumiem raz, ale trzy razy? Bez przesady. Zepsułaś cały event, nawet nagrody nie zostały rozdane, a gracze się rozjechali. Kolejna sprawa to bycie pod wpływem alkoholu na służbie. Jesteś/byłaś kobieto we frakcji, i nie wiedziałaś, że takich rzeczy się nie robi? Jeszcze ten komentarz na discordzie: Jezu a czy ja wszystko musze przemyśleć na 100%? TAK BYŁAŚ NA STATUSIE 1 CZYLI PEŁNIŁAŚ SŁUŻBĘ I MASZ OBOWIĄZEK MYŚLEĆ. Kolejna sprawa, jade dziś moim perasem, wolfis jedzie w sultanie ze swoimi ziomkami, uderzylem przypadkowo w nich,  ładnie sie zatrzymalem, przeprosilem, zapłaciłem x3, a ona z tekstem: Lider sapd a tak brawurowo jeździ. XDDDDDDDDD. Nie każdy jest takim aniołkiem jak ty, ale za to każdy zna twój toxic charakter i twoje zachowanie na innych serwerach. I nie nękaj mnie, bo Kodeksu Ruchu Drogowego specjalnie dla ciebie nie będę usuwał. Następnie o 3 w nocy wytepałaś w powietrze mojego pracownika SAPD Bastka, który był na S1, to jest psucie rozgrywki, tepałaś się do ludzi, i im auta w powietrze wytepywałaś. Oby powrót takiej osoby do administracji nie przysługiwał. I na sam koniec, gdy potrzebowałem pomocy, wysłałem reporta, to po pierwsze, przyszłaś do niego po 10 minutach, po 2 nie pomogłaś, a po 3 jeszcze mnie zwyzywałaś na discordzie XD, nie fajnie. eo
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

spacer.png

Słowa były kierowane do kolegów z frakcji SAMD. Była próba wyjasnienia z WooNskim ale niestety pod wpływem alkoholu (z jego strony, był po drunk streamie....) jedyne do czego doszło to do tego, że przeryczalam pół wieczoru. Zostałam totalnie zjechana przez niego na mumble frakcji przez niego po czym próbując wyjasnic to z nim na discordzie zbanował mnie z swojego serwera. 
SS na którym pytam czy w domu wszyscy zdrowi był żartobliwy dodałam do wypowiedzi ":D". nawet dodałam to potem do wypowiedzi ale widocznie osoba ktora zrobiła ss'a postanowiła juz tego nie uwzglednic. 
Co do oskarzeń Łukasza zapomniał dodać ze jego reporty były po to żeby WYTEPAĆ mu auta na przecho. report o tresci "moge prosic o pomoc?" odp moja "konkrety" twoja "tepnij się" robilam wtedy tylko raporty słowne wiec tepnelam sie po 2 min a nie po 10. byles na pp z 3 autami i spytales czy moge ci je wytepac na przecho co jest niezgodne z regulaminem. odpowiedzialam ze nie, przyszedles na discorda na kanal glosowy na ktorym siedzialam z kolegami. nie zwyzywalam cie a jedynie powiedzialam ze nie tepamy aut na przecho bo to niezgodne z reg a ty jako byly support powinienes o tym wiedziec.
Szczerze nie chce mi się więcej tłumaczyć, tłumaczyłam się wczoraj WooNskiemu, a raczej próbowałam ale według niego to ze ktos sie pomyli jest najgorsza rzeczą. Z serwera i tak odchodzę po wczorajszym najechaniu na mnie ze strony MODERATORA WooNskiego i cyt "tak cie zniszcze przez to ze wrócisz na *tu nazwa innego serwera*" nie mam ochoty juz grac w mta. Nie raz mi było powtarzane zeby sie nie przejmowac bo to tylko gra a WooNski wjechał na mnie emocjonalnie oraz psychicznie krzycząc na mnie oraz nie dajac dojsc do słowa przez swój stan. Było przy tym pare osob z SAMD. Róbcie co chcecie po wczorajszym już mi nie zależy. Pozdrawiam wszystkie osoby które grały ze mną mimo głupiego gadania tych osób które na siłe chciały mnie ugnoić, cześć.

Cześć, po rozpatrzeniu całej skargi od góry do dołu i przeanalizowaniu obszernej ilości informacji doszliśmy do następującego wniosku -

Oskarżona zostaje zbanowana na okres 90 dni w związku z następującymi punktami:

• Utrudnienie rozgrywki;
  • Niestosowne odzywki w stronę społeczności serwera;
  • Oszukiwanie graczy oraz administracji;
  • Zepsucie masowego eventu prowadzonego m.in administrację;

Skargę przyjmuję i zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.