Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Marcepand.

Woolfis

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Woolfis
Nick oskarżonego: @Marcepand
Powód skargi: Taran + jakieś głupie groźby na pw, nękanie.
Data zdarzenia: 30.12.2020 ok 20:30
Dowody: https://imgur.com/a/xtpl2Pe
Opis sytuacji: Będąc na duty SAMD wyjechaliśmy z bazy wraz z @Szmistekoraz @SzariQ. Zaraz po wyjeździe dosłownie kawałek od bazy dostaliśmy zgłoszenie na /112 więc zatrzymałam się na sekundę chcąc sprawdzić zgłoszenie  ( nie kliknął mi sie przycisk odpowiadający za awaryjne oraz nie spodziewałam się, iż ktoś będzie jechał przez tę uliczkę przekraczając prędkość (ograniczenie do max 80km/h)) ponieważ mogło być zagrożone życie kogoś. Pan Marcepand wyjechał po tym co można zobaczyć na mini mapie z uliczki między szpitalem a parkingiem SAMD z nadmierną prędkością wchodząc w zakręt i uderzając w nasze auto co jest widoczne na nagraniu. Po uderzeniu w nas przejechał jeszcze kawałek po czym stanął na srodku drogi stojąc tak ponad 8 minut (ss gdzie podjechaliśmy do gracza oraz moment w którym zwróciłam mu uwagę aby zjechał na pobocze.) Gracz kłócił sie ze mną że to wina moja, potem serwera, lagów oraz synchronizacji mta. Finalnie po pokazaniu mu dowodu zapłacił 35$ i odjechaliśmy. Po dojechaniu na spawn SF gracz zaczął pisać do mnie w prywatnej wiadomości twierdząc, że stwarzałam zagrożenie na drodze (stając na sekunkę, kiedy on stanął na ponad 8 min)  i grożąc jakimś filmikiem na mój temat. Ten gracz już nie raz nękał mnie na forum wstawiając na mój profil różne statusy doprowadzając do tego że musiałam wyłączyć dodawanie statusów na mój profil więc pingował mnie w statusach na swoim profilu. Nie raz również mnie prowokował (tutaj link do statusu po tym jak wspomniałam, że uporczywe pisanie statusów na moim profilu podchodzi pod nękanie https://projectrpg.pl/profile/2745-marcepand/?status=2878&type=status) Tutaj również kolejne próby prowokacji ( https://projectrpg.pl/profile/2745-marcepand/?status=2907&type=status, status po tym jak odeszłam z rangi supportera https://projectrpg.pl/profile/2745-marcepand/?status=2903&type=status, jest również kilka statusów na moim profilu ktore są ukryte przeze mnie kiedy byłam jeszcze na randze).
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/xtpl2Pe (ostatni ss)

No i powiem tak - nie lubię Cię za twoje zachowanie, śmieszne skargi. A co do pisania na PM, żadne groźby. Chodziło mi o śmieszny filmik, w którym udowodnię moją rację oraz odpowiem na twoje "prowokacje" w śmieszny sposób. W skrócie mówiąc - bierzesz wszystko za bardzo do siebie

PS. Jechałem poniżej 80 km/h. Poza tym wina byłaby mimo wszystko Twoja - nie powinnaś stawać na środku ulicy bez świateł awaryjnych. Dziwne, że jesteś we frakcji skoro nie znasz podstawowych zasad KRD.

Proszę nie kopiować zachowania od moderatora WooNski - oszukując w skargach. Po prostu nie przystoi jak na byłą supporterkę.

Chciałbym jeszcze ująć, iż jestem codziennie śledzony a wręcz nękany przez ową byłą supporterke. Cały czas śledzi moje poczynania oraz utrudnia mi rozgrywkę.

Woolfiś również mnie prowokuje przez co czuję się wręcz ośmieszany przez teksty, które są nie na miejscu np. "Nie wiem co ty robisz w SAPD" - tak, taką dostałem dziś wiadomość od Woolfiś. Przez jej zachowania cierpię względem niszczonej reputacji oraz psychiki.

Pozdrawiam

"PS. Jechałem poniżej 80 km/h. Poza tym wina byłaby mimo wszystko Twoja - nie powinnaś stawać na środku ulicy bez świateł awaryjnych. Dziwne, że jesteś we frakcji skoro nie znasz podstawowych zasad KRD."

Powiedziała osoba, która przez 8 min stała na srodku drogi bez sygnałów. Dziwne, że jesteś w POLICJI skoro nie znasz podstawowych zasad KRD.

1 godzinę temu, Marcepand napisał:

Chciałbym jeszcze ująć, iż jestem codziennie śledzony a wręcz nękany przez ową byłą supporterke. Cały czas śledzi moje poczynania oraz utrudnia mi rozgrywkę.

Dziś od godziny 7 rano siedziałam aż do teraz na duty samd, mieliśmy szkolenia. Przestań sobie ubzdurowywać, że Cię sledze skoro tego nie robię XD

Prowokowaliście mnie ze niby was specuje a nawet nie specowałam wtedy osoby z sapd a mojego kolege ktory uciekał w poscigu więc nie szukaj na siły atencji bo nie interesuje mnie twoje zycie zeby cie sledzic i w jakis sposob utrudniac rozgrywke skoro nawet z toba nie rozmawiam ani nie widuje bo masz zawieche w sapd XD

PS. Jako iż masz wyłączone wiadomości prywatne to również chciałbym poinformować Cię o skardze, która pojawi się bieżącego dnia (31.12.2020) za prowokacje względem mojej osoby.

Pozdrawiam 😄

§ 4 Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne.
Dzieki unieważniłeś sobie z miejsca twoją skarge na mnie 😉

Woolfiś również mnie prowokuje przez co czuję się wręcz ośmieszany przez teksty, które są nie na miejscu np. "Nie wiem co ty robisz w SAPD" - tak, taką dostałem dziś wiadomość od Woolfiś. Przez jej zachowania cierpię względem niszczonej reputacji oraz psychiki.

Jedyną osobą która tu cierpi jestem ja. Moja reputacja przez was jest totalnie zniszczona, byłam zmuszona odejść z rangi supportera bo mnie NĘKALISCIE. Na discordzie na forum w grze. Wszędzie. Przypominam Ci, że sam pisałeś kiedys ze kto mnie wzial na suppa 🙂 (czego juz nie przytocze ponieważ twój status po tym jak go tu wkleilam został usuniety 🙂image.thumb.png.9654eddc7ab7fc1f7a8b529d0c792944.png )
A co do niszczonej psychiki ja nie pisalam czegos takiego pod postami broniących cie kolegów:
image.png.fadcb2f0ae835a132ba7d9ed57fe67f4.png

Pokaż mi gdzie prowokowałam? Bo ja znalazłabym pelno postów które kiedy miałam range ukrywałam albo kasowałam z profilu.

nie potrafisz się przyznac do błędów, to nękania i obracasz wszystko na mnie. Nawet sama administracja powiedziała, że to co robisz i twoi koledzy podchodzi pod nękanie... 

7 godzin temu, Woolfis napisał:

Powiedziała osoba, która przez 8 min stała na srodku drogi bez sygnałów. Dziwne, że jesteś w POLICJI skoro nie znasz podstawowych zasad KRD.

Przypominam, że ja byłem na offduty. W regulaminie nie pisze nic, że poza służbą rownież muszę przestrzegać zasad KRD

Dziś od godziny 7 rano siedziałam aż do teraz na duty samd, mieliśmy szkolenia. Przestań sobie ubzdurowywać, że Cię sledze skoro tego nie robię XD

Nie obchodzi mnie to co robiłaś do teraz. Liczy się sam fakt. + Jestem normalny i nie gram od 5 rano, więc tymbardziej nie miałaś kogo śledzić, w dodatku bez rangi.

Prowokowaliście mnie ze niby was specuje a nawet nie specowałam wtedy osoby z sapd a mojego kolege ktory uciekał w poscigu więc nie szukaj na siły atencji bo nie interesuje mnie twoje zycie zeby cie sledzic i w jakis sposob utrudniac rozgrywke skoro nawet z toba nie rozmawiam ani nie widuje bo masz zawieche w sapd XD

Przypominam, że nie możesz nikogo specować be powodu.

Przypominam Ci, że sam pisałeś kiedys ze kto mnie wzial na suppa 🙂

Kłamanie to pierwszy stopień do piekła 😄

A co do niszczonej psychiki ja nie pisalam czegos takiego pod postami broniących cie kolegów:

image.png.fadcb2f0ae835a132ba7d9ed57fe67f4.png

A nikt Ci nie zakazał. W dodatku wyraziłem tylko i wyłącznie swoją opinię.

Prowokowaliście mnie ze niby was specuje a nawet nie specowałam wtedy osoby z sapd a mojego Pokaż mi gdzie prowokowałam? Bo ja znalazłabym pelno postów które kiedy miałam range ukrywałam albo kasowałam z profilu.

nie potrafisz się przyznac do błędów, to nękania i obracasz wszystko na mnie. Nawet sama administracja powiedziała, że to co robisz i twoi koledzy podchodzi pod nękanie... 

Nikt Ciebie nie nęka. Nie mamy aż takiego nudnego życia.

Ponadto jeśli chcesz wypominać sobie regulamin to; § 2
Skarga powinna być napisana zachowując kulturę osobistą, wraz z zachowaniem poprawnej polszczyzny..

Nie potrafisz zachować ani odrobiny szacunku, oraz odpowiadać w należyty sposób. Na końcach Twoich wypowiedzi stawiasz "XD" jeśli tak Ciebie wszystko śmieszy to widzę, że skarga jest wyssane z palca. Odpisz jeśli będziesz potrafiła zachować powagę sytuacji, nie mam zamiaru pisać z taką osobą.

I tutaj skrócę dla osoby sprawdzającej skargę.

Wina taranu byłaby mimo wszystko Woolfiś, ponieważ nie zastosowała się do podstawowych zasad KRD, w dodatku dałem jej za to 35 dolców. A co do pseudo nękania to polecam przeczytać moją 3 odpowiedź.

Pozdrawiam

Przypominam, że ja byłem na offduty. W regulaminie nie pisze nic, że poza służbą rownież muszę przestrzegać zasad KRD.

Rozmawiałam z liderem SAPD, który twierdzi, iż faktycznie poza duty nie trzeba przestrzegać KRD. Od tej pory nie zatrzymuje się jak będzie mnie gonić frakcja SAPD ponieważ KRD nie obowiązuje! 😄 Wnoszę tym samym o usunięcie kar z fotoradarów dla graczy, bo przecież dotyczą one jedynie frakcji 😄

Przypominam, że ja byłem na offduty. W regulaminie nie pisze nic, że poza służbą rownież muszę przestrzegać zasad KRD

Nie obchodzi mnie to co robiłaś do teraz. Liczy się sam fakt. + Jestem normalny i nie gram od 5 rano, więc tymbardziej nie miałaś kogo śledzić, w dodatku bez rangi.

"Chciałbym jeszcze ująć, iż jestem codziennie śledzony a wręcz nękany przez ową byłą supporterke. Cały czas śledzi moje poczynania oraz utrudnia mi rozgrywkę." To zdecyduj się czy cię śledzę czy nie, bo zaczynasz się gubić we własnych zeznaniach 🙂 

Nie moge cytowac od tej wiadomosci więc będe wstawiac twoje słowa w cudzysłów.

"Przypominam, że nie możesz nikogo specować be powodu."

Specowałam gracza na jego prośbę. Specował go wtedy również inny supporter. 🙂

"Nikt Ciebie nie nęka. Nie mamy aż takiego nudnego życia.

Ponadto jeśli chcesz wypominać sobie regulamin to; § 2
Skarga powinna być napisana zachowując kulturę osobistą, wraz z zachowaniem poprawnej polszczyzny..

Nie potrafisz zachować ani odrobiny szacunku, oraz odpowiadać w należyty sposób. Na końcach Twoich wypowiedzi stawiasz "XD" jeśli tak Ciebie wszystko śmieszy to widzę, że skarga jest wyssane z palca. Odpisz jeśli będziesz potrafiła zachować powagę sytuacji, nie mam zamiaru pisać z taką osobą"

Wypisywanie u mnie na profilu. Pingowanie mnie. Pisanie na czatboxie po zablokowaniu was wszędzie gdzie mogłam. Napisanie dwa razy "XD" nie jest brakiem kultury polecam się doinformować. + Skoro mnie nie nękacie  i nie masz az tak nudnego życia to wytłumacz to:image.thumb.png.cea88fe23310474b51aacbedb67ce996.png

Kiedy odeszłam z supportera:
image.thumb.png.46bce4c0bc573ab1d26409a4138b411b.pngKiedy odeszłam z supportera:
Oraz jak wytlumaczysz pingowanie mnie w tym statusie? https://projectrpg.pl/profile/215-ukashhh/?status=2779&type=status
Wcale nie nękanie 😉 Proszę administrację o rozpatrzenie skargi ponieważ gracz pogrąża się coraz bardziej z każdą wiadomością i oraz się wywyższa twierdząc, że nie ma w tym żadnej jego winy.

Ja równiez skrócę dla osoby sprawdzającej:
Marcepand uwziął się na mnie za moją skargę na niego za porzucenie radiowozu (została i tak odrzucona) i wypisywali z innymi osobami z sapd na moim profilu i nękali mnie a po wczorajszym zdarzeniu groził zrobieniem na mnie jakiegos filmiku. Więcej się nie wypowiem już bo szkoda mi czasu na prowokatorów. Czekam na rozpatrzenie przez moderacje.

26 minut temu, Woolfis napisał:

Rozmawiałam z liderem SAPD, który twierdzi, iż faktycznie poza duty nie trzeba przestrzegać KRD. Od tej pory nie zatrzymuje się jak będzie mnie gonić frakcja SAPD ponieważ KRD nie obowiązuje! 😄 Wnoszę tym samym o usunięcie kar z fotoradarów dla graczy, bo przecież dotyczą one jedynie frakcji 😄

@ukashhh

27 minut temu, Woolfis napisał:

Wypisywanie u mnie na profilu. Pingowanie mnie. Pisanie na czatboxie po zablokowaniu was wszędzie gdzie mogłam. Napisanie dwa razy "XD" nie jest brakiem kultury polecam się doinformować. + Skoro mnie nie nękacie  i nie masz az tak nudnego życia to wytłumacz to:image.thumb.png.cea88fe23310474b51aacbedb67ce996.png

Kiedy odeszłam z supportera:
image.thumb.png.46bce4c0bc573ab1d26409a4138b411b.png

No i co? Już nie można poprosić o dawanie reputacji?

A co do 2 statusu to nie zabronisz mi pisać, robię co chcę

31 minut temu, Woolfis napisał:

Proszę administrację o rozpatrzenie skargi ponieważ gracz pogrąża się coraz bardziej z każdą wiadomością i oraz się wywyższa twierdząc, że nie ma w tym żadnej jego winy.

Ale Woolfiś, kto tu się pogrąża co każdą wiadomość i robi z siebie pośmiewisko? Poza tym to dałaś idealny opis Ciebie 🙂

32 minuty temu, Woolfis napisał:

Ja równiez skrócę dla osoby sprawdzającej:
Marcepand uwziął się na mnie za moją skargę na niego za porzucenie radiowozu (została i tak odrzucona) i wypisywali z innymi osobami z sapd na moim profilu i nękali mnie a po wczorajszym zdarzeniu groził zrobieniem na mnie jakiegos filmiku. Więcej się nie wypowiem już bo szkoda mi czasu na prowokatorów. Czekam na rozpatrzenie przez moderacje.

Serio, śmieszny mnie Twoje zachowanie. Nie masz 10 lat a zachowujesz się na taki wiek ciągle płacząc, pisząc skargi. Wiem, że nikt nie ma odwagi tego napisać a ja to zrobię, bo twoje poczynania idą zbyt daleko.

Przemyśl swoje zachowanie, bo śmieszne jest to, że osoba w takim wieku, aż tak przejmuje się jakąś gierką. Widać, że nie powinnaś w nie wcale grać jeśli masz takie słabe nerwy.

Jak widać, z perspektywy Marcepanda owy taran wyglądał nieco inaczej, zapewne błąd synchronizacji. Nie zmienia to faktu, że przyjmując zgłoszenie na /112 powinnaś zjechać na pobocze i nie stać bez celu na środku drogi. Oskarżony za swoje szkody zapłacił, więc nie rozumiem powodu skargi 'taran'.

Co do prowokacji, tylko na jednym screenie mogę zauważyć celową prowokację w twoją stronę. Oskarżony otrzymuje ostrzeżenie słowne, proszę zaprzestać prowokacji w stronę Woolfis i zakończyć ten wasz spór raz na zawsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.