Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Woolfis

krolowajulia

Rekomendowane odpowiedzi

Login: macieeek.bot
Nick oskarżonego: Woolfis
Powód skargi: CBK wobec mojej osoby,faworyzacja,prowokacja,brak godnego reprezentowania rangi 
Data zdarzenia: 24.12.2020 do dziś
Dowody:  https://imgur.com/a/WVBGjL2 
Opis sytuacji: Zacznijmy od tego, że dnia 24 grudnia tego roku, była pewna ,,drama" na discordzie ProjectRPG, kłóciliśmy się nawzajem; vavzu,perminal,pawelek,talkTOme oraz ja. Po dłuższej rozmowie, Woolfis nie wytrzymała psychicznie, bo zaczął się jej temat, Pawelek oraz talktome byli po jej stronie, bo wiecie ,,dziewczyna" i próbowali nieudolnie ją bronić, przy czym obrażali nasze osoby, my również pisaliśmy to co pisaliśmy, lecz nastąpiła faworyzacja z strony tej niekompetentnej supporterki, zmutowała mnie,vavza,perminala na 4 godziny i tak zgadzam się z tą karą po części, a po części nie, gdyż osoby które stały po jej stronie były święte i nie dostały żadnej kary i po wyrwaniu kary wyciszenia, przez moją ekipę, te osoby wciąż prowokowały nas..

Następnie poinformowałem Woolfis na discordzie, że będę pisać na nią skargę i zostałem zwyzywany... Supporterka wykazała się totalną zniewagą mojej osoby,niekompetentnością oraz brakiem kultury. Dodam również to, że potem wiadomości wulgarne które były skierowane do mnie, zostały przez nią usunięte, jakby chciała coś ukryć.

A tutaj taki filmik na dodanie; https://streamable.com/qnn8as

"8. Zabrania się udostępniania spraw prywatnych na Forum." oraz 
"§ 4 Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne."

Wszystkie prawie ss są z naszej rozmowy na pv. Ale skoro już wyciągasz prywatną rozmowe na forum to zapomniałeś dopisać swojej cześci co pisałeś. Oto link do całej rozmowy która pokazuje, że wyzywaleś mnie jako pierwszy oraz poinformowałeś mnie o skardze zanim ją napisałeś. https://imgur.com/a/LzDVzdM
Co do prowokacji to wygladało to troche inaczej niż przedstawiłes. Wleciałes z kolegami na discorda i zaczeliscie jechać po mnie i kolegach moich ktorzy mnie bronili. https://imgur.com/a/rvWFCJn A głównym prowokatorem byłeś ty. Ja nawet przed tym jak napisałeś na discordzie do mnie nie wiedziałam kim jesteś.
Screeny dodane na moich znajomych były PRZED tym jak dostaliscie mute. Nie po. Nikt was potem nie prowokował. To TY prowokowałęś cały czas np cyt "zobaczymy czy jesteś taka wyszczekana do mikrofonu" https://imgur.com/a/fQhZANr
Jeśli ktoś okazał brak kultury to ty np tą wiadomością:
"zadalem pytanie
pan mowi
to sie odpowiada tak?
dziekuje"

Co do nagrania ani razu nie obraziłam Miazu + nagranie jest wyrwane z kontekstu bo brakuje najlepszej czesci jak Miazu obraża mnie wcześniej i prowokuje. Na dodatek sam na koniec nagrania wyzywał mnie, cyt "jw" co znaczy "j*bać woolfie". Tego osobnika znam dłużej niestety niż jestem tutaj na serwerze. Nawet moderator WooNski przyszedł na prośbę, żeby wyrzucić tego gracza, bo sobie pozwalał na zbyt dużo.

Więcej nie mam do dodania nic. Dowody przeciwko tobie są również. Tyle, że ja nie czuje potrzeby żeby pisać na Ciebie skargę. Czekam na werdykt rcon.

8 minut temu, Woolfis napisał:

"8. Zabrania się udostępniania spraw prywatnych na Forum." oraz 

Większej hipokryzji nie widziałem, po pierwsze, screeny są z discorda projecta, więc nie jest to rozmowa prywatna, tak samo jak nagranie, rozmowa z Tobą na priw, mogę ją udostępnić gdzie chce i nikt mi tego nie zabroni, idąc twoim tokiem myślenia, mogłabyś mnie wyzywać,tyrać i tak dalej i co? Nie mógłbym napisać skargi, bo jest to rozmowa prywatna? - z a b a w n e.

12 minut temu, Woolfis napisał:

Jeśli ktoś okazał brak kultury to ty np tą wiadomością:
"zadalem pytanie
pan mowi
to sie odpowiada tak?
dziekuje"

Tak, jestem panem.

12 minut temu, Woolfis napisał:

"§ 4 Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne."

Nie ma tego w wzorze, więc nie muszę Cię informować. Nie znasz regulaminu,wzorów niczego, jesteś totalnie useless, nie mam bladego pojęcia (połowa serwera również) co ty robisz na tej randze i dlaczego jeszcze na niej jesteś..

13 minut temu, Woolfis napisał:

Więcej nie mam do dodania nic. Dowody przeciwko tobie są również. Tyle, że ja nie czuje potrzeby żeby pisać na Ciebie skargę.

Jakie dowody? Pisałem do Ciebie normalnie, przypomnę Ci, że ja nie jestem supporterem i ja się muszę mniej pilnować niż ty, gdzie ty w ogóle się nie pilnujesz i bluzgasz do graczy i zniechęcasz ich do gry na tym serwerze.

Dlaczego, twierdzisz że rozmów prywatnych nie można przytaczać jak ty w poprzednich skargach, wyciągałaś logi graczy którzy pisali ze sobą na pm - piękna hipokryzja, zachowanie godne twojej rangi, na prawdę jestem z Ciebie dumny, cały serwer trzyma kciuki za twój rozwój intelektualny. 

Kończę z Tobą aktualnie rozmowę, widzę że ty nadal nie pojmujesz Co ty właściwie wyprawiasz, więc daruj sobie dalsze odpisywanie w tej skardze, poczekamy na decyzję administracji RCON, która już pewnie niezłą beczkę z Ciebie ma, a mam coś jeszcze Ci do powiedzenia, może pójdziemy na DM, bo wiesz to strefa bezprawia i można tam robić co się chce, bo przecież sama tak powiedziałaś haha :DD 

Nie no aż Ci muszę odpisać, ty tak na serio czy udajesz? CO JEST ZŁEGO W ZDANIU; ,,TAK, JESTEM PANEM." CO JEST ZŁEGO W TYM? XD JA JESTEM PANEM, TY PANIĄ 

Dla twojego dobra, radzę Ci skończyć wypowiadanie się pod tą skargą, gdyż z każdą odpowiedzią, robi się coraz śmieszniej.

5. Obowiązkiem Administracji serwera jest godne reprezentowanie serwera na nim i poza nim. -- tez lubię regulamin

41 minut temu, maciek.bot napisał:

Witam, po pierwsze nie jesteś oskarżony, więc już łamiesz regulamin forum, proszę o nadanie temu chłopczykowi, fanowi Don Kasjo punktów najlepiej tak z 15.

Po drugie, nie będę się wypowiadać więcej o sytuacji jaka była na discordzie, bo jak na screenach widać od Woolfis, sam prowokowałeś i robiłeś z siebie małpkę. 

Po trzecie, co do twojego śmiesznego i bez sensu paragrafu 10. uświadamiam Cię, że można nagrywać w celach dowodowych 😉 

ŻEGNAM, NIE POZDRAWIAM, ŻYCZĘ NIE UDANEGO SYLWESTRA.

51 minut temu, maciek.bot napisał:

Witam, po pierwsze nie jesteś oskarżony, więc już łamiesz regulamin forum, proszę o nadanie temu chłopczykowi, fanowi Don Kasjo punktów najlepiej tak z 15.

Po drugie, nie będę się wypowiadać więcej o sytuacji jaka była na discordzie, bo jak na screenach widać od Woolfis, sam prowokowałeś i robiłeś z siebie małpkę. 

Po trzecie, co do twojego śmiesznego i bez sensu paragrafu 10. uświadamiam Cię, że można nagrywać w celach dowodowych 😉 

ŻEGNAM, NIE POZDRAWIAM, ŻYCZĘ NIE UDANEGO SYLWESTRA.

Po 1. słuchaj, teraz jak mi usuniesz odpowiedź to zabawimy się inaczej. Nadałaś mi punkty za nic i teraz krzyczysz do mnie, żebym zedytował odpowiedź której nie mogę, bo mam PUNKTY 😄 Nieźle obcykana jesteś.

Próbuje zedytować i się dodają kolejne tak o: 

image.thumb.png.ff6060b89fda838ca69b41a06e2f4c3f.png

Teraz przytoczę ponownie swoją odpowiedź, którą usunełaś bez powodu;

Dodam również, że przed chwilą dostałem 15 punktów za nic.

5 punktów i moderke za czcionke, czaicie to?

unknown.png?width=1201&height=676

Oraz 10 punktów za?

unknown.png

image.png.5c0221d5b83e3358686a45f62d186184.png

unknown.png

unknown.png

NIE POZDRAWIAM WOLFIS

WITAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE KOLEJNA FAWORKA Z STRONY WOOLFIS, ADMINISTRACJO RCON MOZE ZROBICIE COS Z TYM W KONCU?

unknown.png

unknown.pngk

KROTKI OPIS SYTUACJI; VAVZU WYZWAL CHLOPA, A CHLOP CIAGLE PROWOKUJE MNIE I VAVZA I WOOLFIS Z TYM NIC NIE ROBI, BO STOJA PO JEJ STRONIE, TYLKO KAZE VAVZA, BO JEJ NIE LUBI I JEST JEJ WROGIEM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.