Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Prośba o rozpatrzenie organizacji szefostwo

frixlp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam otóz proszę o usuniecie organizacji szefostwo z jednego ważnego powodu ukash traktuje członków swojej organizacji jak śmieci to znaczy jest stulejka nam wytycza kary a 2 dziewczyny przyszły do org i nie dostają wogle kary a za to że złożyłem skarge , przedstawiłem mu dowody to mnie usunął z organizacji z powodu , że jestem toxic a oto dowody mta-screen_2020-12-27_18-23-35.thumb.png.92af6df54ff30a93d56ac4096f55154e.pngmta-screen_2020-12-27_11-40-17.thumb.png.8952d7db34b2a9c3bc5b0b0a95e540a9.pngmta-screen_2020-12-27_23-40-16.thumb.png.d23f2650b2e43de760b6783ed752f088.png

mta-screen_2020-12-27_23-40-10.png

Cześć, po pierwsze: Moja organizacja.
Po drugie: Nikogo nie obrażam, szanuje wszystkich równo, dziewczyny tak jak i reszta otrzymują minusy/plusy, każdy ma obowiązek płacić wstep i składki,
Po trzecie: Każdy kto porzuci pojazd i mnie o tym poinformuje, nie ma obowiązku pisać tego na discordzie.
Po 4. moge mieć w organizacji kogo tylko chce, to, że jest dziewczyną nie znaczy, że nie może być w organizacji. Swoją drogą byczku patrz to  spacer.png
po 5. dostales lotke za toxic zachowanie ^ przykład wyżej, duzo osob sie na ciebie skarzylo, więc byłem zmuszony cię wyrzucić, nie musisz pisać skarg za to xD
Trzymaj sie ;d

(( nie ma zadnej olci w organizacji ))

Sam w zarządzie też nie jestem, a pisałem tydzień temu, że moja aktywność będzie mniejsza, przez to że jest rekrutacja do sapd i muszę ogarnąć frakcje, uwierz mam co robić XD. Jak jestem aktywny na serwerze to tam członkowie org mi zgłaszają ze coś porzucili i mi oddają kaskę, wyciągam i jest w porządku. Druga sprawa to to, że chciałem oddać ci pieniądze za wyjęcie tych pojazdów z pp, lecz napisałeś nie, wolisz wyciągnąć za swoją kasę, "bohater". Skończ się ośmieszać, bo serio nie mam czasu czytać jakichś durnych skarg, których powodem jest wyrzucenie kogoś z organizacji. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.