Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ odrzucona [Aplikacja] [Okleiny na auta] Studio Wrap Car

Hakamaki

Rekomendowane odpowiedzi

1279425915_LogoWrapCar.png.d96f13babbc6ff239b4768652f58b890.png

1813213839_STUDIOCARWRAP.png.fc614abf5f0fa047d4eaf90e6698d52f.png

CZYM JEST  STUDIO WRAP CAR?

STUDIO WRAP CAR - jak wynika z samej nazwy będzie polegał na okleinach aut z gotowych projektów lub indywidualnych projektów pod klienta.

INFORMACJE.png.1f697e6201993af2401913befdb9debc.png

CZY TYLKO AUTA BĘDA MOŻLIWE DO OKLEJENIA?

Może w nazwie jest że oklejanie aut ale to nie oznacza że tak owa okleina nie może powstać na crossa, łódź czy inny pojazd.

Ale głównym motywem biznesu jest oklejanie aut.

JAK OKLEIĆ WŁASNY POJAZD?

Własny pojazd będzie można okleić na dwa sposoby.

Sposób - wybranie gotowego wzoru, każde auto będzie posiadało 3 wzory gotowe (stopniowo będzie dodawane więcej wzorów). Lub wybranie indywidualnego wzoru który posiada wygląd ustalony przez samego siebie.

SPOSÓB 1 - Poprzez wjechanie na siedzibę biznesu i wybraniu interesującego nas wzoru z trzech gotowych w panelu oklejania pojazdu.

Przed oklejeniem pojazdu będzie można zobaczyć podgląd jak leży dany wzór na naszym pojeździe. Cena gotowego wzoru będzie ustalona przez ADMINISTRACJĘ servera by nie była za tania ani za droga.

SPOSÓB 2 - Poprzez zamówienie w formularzu na forum indywidualnej okleiny. W celu dogadania szczegółów będzie potrzebny discord lub forum bez mute do kontaktu.

Po zatwierdzeniu zlecenia i ustaleniu ceny osoba zamawiająca jest zobowiązana do podjechania na siedzibę organizacji i pozostawienia pojazdu wraz z kluczykami tego który idzie pod okleinę do czasu realizacji pracy do maksymalnie 3 dni.

Pojazd pozostawiony w siedzibie posłuży do stworzenia wizualizacji pracy która będzie służyła jako wstępne przedstawienie jak leży okleina na danym pojeździe i dogadaniu poprawek.

Etapy wykonywanej pracy będą wysyłane na bieżąco do klienta na podanym sposobie kontaktu. 

Cena takowego zamówienia będzie ustalona przez ADMINISTRACJĘ lecz będą to widełki cenowe minimalne i maksymalne ponieważ nie każdy będzie posiadał trudny wzór do wykonania i by nie być zmuszonym do płacenia tak jak osoba ze skomplikowanym wzorem. Sama cena będzie dogadywana w wiadomości prywatnej w jednym z podanych sposobów kontaktu oczywiście w przedziale widełkowym.

JAK WYGLADA ZAPŁATA ZA ZLECENIE INDYWIDUALNE?

W celu uniknięcia oszustwa poprzez nagłą rezygnacje z projektu lub zniknięcia z servera.

Po ustaleniu kwoty jest się zobowiązanym do zapłaty zaliczki wynoszącej 20% ceny ustalonej.

Jest to po to by nie tracić poświęconego czasu na realizacje projektu.

ILE OSÓB BĘDZIE PRACOWAŁO W WRAP CAR I CZY BĘDĄ REKRUTACJE?

W STUDIO WRAP CARS obecnie będę pracował tylko ja, jeżeli przestanę wyrabiać z zamówieniami a sam biznes się rozkręci zostanie otwarta rekrutacja do biznesu.

PODZIAŁ PIENIĘDZY I ZAROBKI

Co do zarobków biznesu będą ustalone z administracja lub po ustaleniu cen za okleiny gotowe jak i indywidualne.

INFORMACJE NA MÓJ TEMAT WYMAGANE Z REGULAMINU

REPUTACJA - 789

GODZINY PRZEGRANE NA SERVERZE - 43h

Jeżeli apelacja o biznes zostanie odrzucona przez moją ilość godzin to "wrócę" jak będę posiadał wymagane 150h. 

Ale sądzę że do tego biznesu nie jest wymagane 150h a jestem wstanie je dobić na najbliższych dniach/tygodniach w biznesie.

1492336906_PRZYKADY.png.342e721f7e27ea2ef6a95734c448c3dd.png

Poniżej można znaleźć przykładowe sześć wizualizacji pojazdu.

(Okleina od wizualizacji różni się tym że na wizualizacji grafika jest nakładana na zdjęcie a okleina jako podmianka wykonana w szablonie.

Więc prosił bym o wyrozumiałość w sprawię błędów które mogą znaleźć się poniżej na wizualizacji przykładowych oklein na pojeździe.

Nie posiadam plików podmianek aut z servera więc musiałem wykonać tak wizualizacje <3.)

139029395_CAO.thumb.png.ac95daa1fcffd5e5fa713237cb89de39.png

>>> PRZYKŁADY W PEŁNEJ OKAZAŁOŚCI <<<

Spoiler

Cheetah.thumb.png.7d64d3224e565a201c7d70287a1aca88.pngBOXVILL.thumb.png.8c5a97d3f27a72b4caab3793b81c19bd.pngFlash.thumb.png.53eb98627f4af430dbc199335983114a.pngJester.thumb.png.2274f2fe239eabda4e836f7fd5588bdd.pngTAMPA.thumb.png.74b1b55d29957f1bae28d2b7d6ac6796.pngAUTO.thumb.png.7fb519b64569c7d998d5bf1062ecd25d.png

SIEDZIBA.png.c7370c071cf3652d97767cde7a2144fc.png

Lokalizacje samej siedziby znajdowała by się w Fort Carson.

Ponieważ znajduje się w centrum mapy i jest tam opuszczony budynek idealnie pasujący pod tą prace.

SIEDZIBA.thumb.png.0485476723c05b9b20e0ebcdb42f2e66.png

REGULAMIN.png.82068935fd2f683ad095f18e184a0e3a.png

§1 Zatwierdzenie zlecenia indywidualnego czyli zgodzenia się na kwotę za projekt i ustalenie samej pracy jest równoznaczne z akceptacją regulaminu.

§2 Zwrot zaliczki jest możliwy jeżeli od zatwierdzenia projektu nie minął okres czasu dłuższy niż 2 godziny.

§3 Zwrot całej sumy pieniędzy po wykonanej pracy czyli od finalnego oklejenia pojazdu jest nie możliwy.

§4 Po wykonaniu pracy czyli po finalnym oklejeniu pojazdu zgadzasz się na odebranie jego w okresie czasu 24h w innym wypadku pojazd zostaje wytepany do przechowywalni.

§5 Regulamin może ulec zmianie w dowolnym momencie bez poinformowania.

§6 Nieznajomość regulaminu nie zwalania ciebie z przestrzegania jego.

PODSUMOWANIE.png.7d5967673895c2fbca8c4a6acd0dc162.png

Podsumowując, taki biznes jest potrzebny na serverze by auta nie były monotonne by wyróżniały się okleinami od siebie a nie tylko kolorem i tuningiem wizualnym.

Czekam na wszystkie uwagi związane z biznesem, jak i również jestem otwarty na wszelkie opinie. Serdecznie proszę Administrację RCON o danie mi szansy w rozwinięciu mojego projektu.

Będę stopniowo dążyć do ulepszania biznesu, tak, aby z dnia na dzień projekt stawał się coraz lepszy. 

Domyślam się że nie macie czasu na realizacje tego więc jeżeli by przeszło zgadzam się na poczekanie aż wykonacie ważniejsze sprawy na serverze niż ten biznes ❤️ Ogólnie to 4h mi zajeło przygotowanie tego.

Odrazu można zauważyć sporą ilość czasu poświeconą do napisania aplikacji, moim okiem to już dobrze świadczy. Aplikacja jest ciekawa i zawiera ważne informacje a tym samym jest bardzo ładnie zilustrowana i wykonana graficznie! Pomysł wygląda ciekawie i zastanawia mnie jakby sprawdziło się to na serwerze. Jestem za.

Świetne! porządnie rozpisane i doprawdy unikatowe. Jako, że mamy już trochę fajnych bodykitów na serwerze czy możliwość brania udziału w wyścigach to taki pomysł zasługuje jak najbardziej na poparcie wpasowując się w klimat.

M.E.G.A T.A.K! 👍

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.