Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skraga na Vector

PacioSek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: PacioSek
Nick oskarżonego: @Vector.
Powód skargi:  oszukiwanie administracji w sprawie wymierzenia kary pośrednictwem skargi

Data zdarzenia: 24.12.2020
Dowody: Odnośnik to skargi

Opis sytuacji: Zacznę od początku cała sprawa rozstrzygała się o "mój błąd" nie będę wchodzić w szczegóły kto miał rację itd.Chodzi głównie o to że gracz @Vector. uważa  że kazał mi  pokryć koszty.Dokładnie to tak nie było gracz ani razu nie wspomniał o pokryciu kosztów i nie zachowywał się jakby chciał polubownie tą sytuacje zakończyć po prostu zrzucił wszystko na mnie i tyle.Może gdyby zachowywał się kulturalnie i po prostu poprosił o zwrot kosztów nie byłoby takiego problemu.Pomijam fakt iż moderator sprawdzający skargę nie zobaczył logów z serwerowych i dał się omamić oraz oszukać przez oskarżonego.Gracz @Vector. nie chciał dojść do porozumienia ciągle pisząc mi że to "mój błąd"  i udało mi się również na ten temat pogadać z inną osobą która ma większą ode mnie wiedzę w KRD z szacunku i grzeczności nie wymienię, kim ta osoba jest jeżeli moderator @Heysiwer który rozpatrywał wcześniejszą skargę będzie tą sprawdzał za pewne będzie wiedział o kogo chodzi.Ta osoba również ma odmienne zdanie na ten temat.Także chciałem tylko udowodnić,że oskarżony notorycznie kłamał w skardze oraz oszukiwał osobę rozpatrującą poprzednią skargę.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/tteb2Nj

- XD
- jeśli byłeś winny całemu zajściu to dlaczego miałbyś nie pokryć kosztów napraw mojego samochodu? W tamtym momencie nie poczuwałeś się do winy (teraz chyba tez) to dlaczego miałbyś płacić? Jeśli się nie jest pewnym swojego błędu to się nie płaci- logiczne 
- jeśli tak bardzo zależało ci żeby załatwić tą sprawę kulturalnie to przyznałbyś się od razu do błędu pod skargą i temat zamknięty 

Reasumując. przyznałem się przecież do błędu, który wyjaśniłem (ss). Uważam, że wszystkie istotne logi dt. tej sprawy zostały zamieszczone w skardze przeze mnie i przez ciebie (za pośrednictwem logów dostarczonych przez Fugiego) Podasz mi w końcu jakiś rzeczowy i konkretny argument dlaczego uważasz, że to ja jestem winny? 

paciosek.png

11 minut temu, Vector. napisał:

- XD
- jeśli byłeś winny całemu zajściu to dlaczego miałbyś nie pokryć kosztów napraw mojego samochodu? W tamtym momencie nie poczuwałeś się do winy (teraz chyba tez) to dlaczego miałbyś płacić? Jeśli się nie jest pewnym swojego błędu to się nie płaci- logiczne 
- jeśli tak bardzo zależało ci żeby załatwić tą sprawę kulturalnie to przyznałbyś się od razu do błędu pod skargą i temat zamknięty 

Reasumując. przyznałem się przecież do błędu, który wyjaśniłem (ss). Uważam, że wszystkie istotne logi dt. tej sprawy zostały zamieszczone w skardze przeze mnie i przez ciebie (za pośrednictwem logów dostarczonych przez Fugiego) Podasz mi w końcu jakiś rzeczowy i konkretny argument dlaczego uważasz, że to ja jestem winny? 

paciosek.png

Ale czekaj wprowadziłeś w błąd moderatora mówiąc że nie pokryłem kosztów.Nic o pokryciu nie mówiłeś więc uznałem że nie interesuje cię pokrycie kosztów a walka o to kto miał rację.Dodam że to wcale nie jest takie oczywiste pokrywanie kosztów gdyż jest to serwer RPG a nie RP i jak dane osoby walną dzwona nie muszą nic odgrywać a mogą sobie odjechać jak gdyby nic się nie stało i ja jako taksówkarz wiele razy taką sytuacje miałem.Owszem dalej śmieszy mnie ta cała skarga bo jak masz zamiar pisać skargi na każdego kto się z tobą zderzy to ogólnie XD

-Ja starałem się załatwić tą sprawę polubownie ale tobie wręcz zależało abym to ja stał się winny i po części ci się udało bo moderator sprawdzający skargę, nie sprawdził logów z wypadku gdzie nigdzie nie domagałeś się o zapłatę pieniężną więc uznałem że za nic ci płacić nie muszę.

1 minutę temu, PacioSek napisał:

Ale czekaj wprowadziłeś w błąd moderatora mówiąc że nie pokryłem kosztów.Nic o pokryciu nie mówiłeś więc uznałem że nie interesuje cię pokrycie kosztów a walka o to kto miał rację.Dodam że to wcale nie jest takie oczywiste pokrywanie kosztów gdyż jest to serwer RPG a nie RP i jak dane osoby walną dzwona nie muszą nic odgrywać a mogą sobie odjechać jak gdyby nic się nie stało i ja jako taksówkarz wiele razy taką sytuacje miałem.Owszem dalej śmieszy mnie ta cała skarga bo jak masz zamiar pisać skargi na każdego kto się z tobą zderzy to ogólnie XD

-Ja starałem się załatwić tą sprawę polubownie ale tobie wręcz zależało abym to ja stał się winny i po części ci się udało bo moderator sprawdzający skargę, nie sprawdził logów z wypadku gdzie nigdzie nie domagałeś się o zapłatę pieniężną więc uznałem że za nic ci płacić nie muszę.

Mam nadzieję, że administrator, który rozpatrywał tą skargę zapoznał się z treścią wszystkich postów. Temat pokrycia kosztów był poruszony i wyjaśniony pod skargą.  Przyznałem się do błędu- zaznaczyłem to na ss, który wkleiłem pod tą skargą. 

Witam.

Pod skargą na PacioSek oskarżony gracz wyjaśnił swoją pomyłkę. Niemniej jednak jako wyższa ranga w frakcji pełniąc aktualnie służbę powinieneś wyjść z inicjatywą pokrycia szkód za naprawę pojazdu, a nie kłócić się o to, kto miał pierwszeństwo, które w tej sytuacji miał oskarżony gracz.

Skargę odrzucam, ponieważ oskarżony gracz przyznał się do swojego błędu w odpowiedzi pod skargą na Twoją osobę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.