Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Pożegnalne G1 gracza ukashhh

AlimentoS

Rekomendowane odpowiedzi

oZHoNJc.png
naTqDnE.png

Witam, z tej strony Senior Pressman AlimentoS. W tym roku marzec od samego początku przynosi nam wiele ciekawych wydarzeń na serwerze. Jednak należy wziąć pod uwagę te szczególnie ważne. Przykładem jest zlot pożegnalny zorganizowany niedawno w Las Venturas. W specjalnej relacji z tego wydarzenia znajdą Państwo wywiady, ankietę, a także szeroką galerię. Zapraszam do lektury!
VDgjwdI.png

We wtorek, 07.03.2023 roku w Las Venturas na największym parkingu zwanym inaczej "G1" odbył się pożegnalny zlot. Organizatorem był odchodzący z serwera gracz, lider biznesu, były lider San Andreas Police Department - @ukashhh. Wydarzenie rozpocząć miało się o godzinie 20:00, jednak już kilkanaście minut przed tą godziną, parking był w połowie zapełniony! Szacuje się, że na tym evencie udział wziąć mogło łącznie ponad 80 osób!

9mw7Dxu.gif
XGwBbve.png
A teraz przyszedł czas na wywiad z organizatorem tego wydarzenia. Jest to kilka szybkich pytań dotyczących tylko zlotu. Jeśli chcą Państwo poznać tego wspaniałego gracza, bogatego w historie to zapraszam do tego tematu KLIK.
Gzqqb1L.png

R - Redaktor @AlimentoS  |  U - Użytkownik @ukashhh

RWitam, Senior Pressman AlimentoS z Redakcji Prasowej Project News. Mógłbym zająć chwilkę?

UDzień dobry, pewnie.

RPrzypomnij, proszę naszym czytelnikom, dlaczego zorganizowałeś to wydarzenie?
UWydarzenie zostało zorganizowane z okazji mojego odejścia z serwera, jak i MTA.

RDlaczego wybrałeś parking G1, a nie inną lokalizację?
UWybrałem to miejsce, ponieważ brałem pod uwagę ilość miejsca, którego niestety i tak brakło.

RSpodziewałeś się tak dużej frekwencji ze strony graczy serwera ProjectRPG?
UNie spodziewałem się tak dużej frekwencji ze strony graczy.

RJaka pula nagród została przewidziana na to wydarzenie? Ile zgarnął zwycięzca i dlaczego to właśnie on, a nie kto inny wygrał?
UDokładnej puli nagród nie mogę zdradzić, jednak główny zwycięzca zgarnął 7,000$ w wyniku konkursu na najładniejszy pojazd.

RJak oceniasz zarówno atmosferę, jak i całokształt tego wydarzenia? Zostałeś pożegnany, tak jak się spodziewałeś?
UCały event wyszedł bardzo dobrze, ludzie byli naprawdę zgrani i w miarę grzeczni. Nie spodziewałem się takiego pożegnania, wiele osób po zakończonym evencie zostało ze mną i świetnie się bawiliśmy do samego końca.

RChciałbyś kogoś pozdrowić?
UNie, dziękuję.

RW takim razie dziękuje za udzielenie wywiadu i życzę miłego dnia!
UDziękuję bardzo!

BZKkpqQ.png
XGwBbve.png
Całe wydarzenie obserwowała nasza redakcja Project News. Uczestnicy mogli zauważyć też naszego drona, który wykonywał im pamiątkowe zdjęcia. Jednak nad bezpieczeństwem tego eventu czuwały frakcje: San Andreas Police Department, San Andreas Medical Department oraz San Andreas Fire Department.

WDiKrAm.gif
XGwBbve.png
Podczas wydarzenia zapytaliśmy graczy: Co sądzi Pani/Pan o atmosferze panującej na tym wydarzeniu?
Oto uzyskane odpowiedzi:

@zabson: Atmosfera jest spokojna.
@Xandr1n: Jest świetna, częściej powinny być organizowane takie wydarzenia.
@Cygan420: Jest spoko atmosfera.
@yellowpreston: Jedno z najlepszych G1, na jakich byłem, więc 10/10.
@Krzychu99: Atmosfera jest dobra.
@DomiN.: Według mnie cienka.
@Diablo022: Bardzo dobra!
@waj.: Kobiety tańczą na samochodach, jest cudownie.
@KUDY: Super jest!

XGwBbve.png
Przyszedł czas na wywiad z uczestnikiem tego wydarzenia. Znalezienie chętnego do wywiadu było ciężkie, jednak po pewnym czasie się udało!
Gzqqb1L.png

R - Redaktor @AlimentoS  |  U - Użytkownik @Mruczek

RWitam, Senior Pressman AlimentoS z Redakcji Prasowej Project News. Chciałby Pan wziąć udział w wywiadzie?

UDzień dobry jak najbardziej.

RJak dotychczas ocenia Pan panującą na tym wydarzeniu atmosferę?
UBardzo fajne wydarzenie, zebrało się dużo osób, świetna atmosfera.

RZ jakim pojazdem pojawił się Pan na tym zlocie?
UWybrałem się moim nowym nabytkiem, Watonem id 161, 26 model na serwerze.

RCzęsto pojawia się Pan na takich imprezach?
UZawsze, jak jestem na serwerze, to wpadam na takie wydarzenia.

RJak ocenia Pan tę lokalizację, G1, pod organizacje takich wydarzeń?
ULokalizacja jest bardzo dobra, ale myślę, że można by było zorganizować wydarzenie na przykład na innych parkingach.

RCzy takie zloty organizowane przez zwykłych graczy powinny odbywać się częściej?
UJeżeli gracze są chętni robić coś dla społeczności serwera, to dlaczego nie.

RChciałby Pan przekazać coś innym graczom ProjectRPG lub kogoś pozdrowić?
UChciałbym życzyć wszystkim graczom serwera miłego dnia oraz pozdrowić organizacje Dziady.

RDziękuję za poświęcony czas na udzielenie wywiadu. Miłej zabawy!
UDziękuje, taka rozmowa dla redakcji to miłe doświadczenie dla mnie.

syPxV9b.png
XGwBbve.png
Wydarzenie zakończyło się dla jednego z uczestników sporym zastrzykiem gotówki! A oto wywiad ze zwycięzcą zlotu!
Gzqqb1L.png

R - Redaktor @AlimentoS  |  U - Użytkownik @Danny*

RWitam, Senior Pressman AlimentoS z Redakcji Prasowej Project News.

UWitam serdecznie, Danny z frakcji SARA, bardzo mi miło.

RZlot już za nami, jak ocenia Pan to szczególne wydarzenie, jakim jest odejście ukashhh z serwera?
UWielka szkoda, bardzo znana osobliwość na serwerze, dobrze prowadzony biznes, jakim był Marquee Outdoor i bardzo dobry pracownik oraz były lider SAPD, tak możemy zapamiętać ukashhh'a. Miejmy nadzieję, że jeszcze do nas powróci na serwer.

RDlaczego postanowił Pan zjawić się na tym wydarzeniu?
UZależało mi, aby być częścią tego wydarzenia, poza tym bardzo lubię wszelkiego rodzaju zloty samochodowe. Można na nich całkiem przyjemnie spędzić czas.

RCzęsto pojawia się Pan na takich zlotach organizowanych przez graczy lub administrację?
UOczywiście, jak tylko czas pozwoli i jest organizowany zlot, to staram się przyjechać, ostatnio przyjechałem Schafterem, a następnie? Kto wie?

RSpodziewał się Pan wygranej, czy raczej była ona dla Pana miłą niespodzianką?
UPrzyjeżdżając na zlot, kompletnie nie spodziewałem się wygranej, patrząc na ilość przybyłych członków, szansa była bardzo mała. Było to miłe zaskoczenia, że to akurat ja z moim Schafterem wygrałem spośród wszystkich samochodów.

RJaka nagroda trafiła na Pańskie konto? Na jaki cel zamierza przeznaczyć Pan te pieniądze?
UNagroda oscylowała w kwocie 7000$, jeszcze nie mam planów, na co przeznaczę pieniądze. Możliwe, że w celu rozwoju w jakimś stopniu wspomogę naszą organizację.

RZbliżamy się ku końcowi wywiadu. Chciałby Pan kogoś pozdrowić?
UOczywiście, chciałbym pozdrowić wszystkich członków obecnych na zlocie samochodowym, cały serwer ProjectRPG oraz całą organizację Miami Vice, w której jestem Vice-liderem.

ROczywiście gorąco pozdrawiamy! Dziękuje za udzielenie wywiadu i gratuluję wygranej!
UProszę bardzo.

1MCdOgQ.gif
XGwBbve.png
Po oficjalnej części przyszedł czas na pożegnanie. Większość uczestników już pojechała, jednak impreza nadal trwała. Był taniec, śpiew, radość, smutek i pożegnalny skok "czołgiem". A to wszystko zamieszczone zostało w poniższej galerii!
k1AwIr0.png

YEWEp06.gif

bjNfYtc.gif

xq1Wqzo.gif

daGL4VK.gif

TQfJO94.png
XGwBbve.png
naTqDnE.png

Tym akcentem zbliżyliśmy się do zakończenia. W imieniu całej redakcji Project News dziękuję ukashhh za owocną współpracę pomiędzy naszymi biznesami. Zachęcam do podzielenia się przez Państwa opinią na temat tego wydarzenia.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
Autor: Pressman @AlimentoS
 Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Empl. Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.