Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Pożegnalne G1 gracza ukashhh

AlimentoS

Rekomendowane odpowiedzi

oZHoNJc.png
naTqDnE.png

Witam, z tej strony Senior Pressman AlimentoS. W tym roku marzec od samego początku przynosi nam wiele ciekawych wydarzeń na serwerze. Jednak należy wziąć pod uwagę te szczególnie ważne. Przykładem jest zlot pożegnalny zorganizowany niedawno w Las Venturas. W specjalnej relacji z tego wydarzenia znajdą Państwo wywiady, ankietę, a także szeroką galerię. Zapraszam do lektury!
VDgjwdI.png

We wtorek, 07.03.2023 roku w Las Venturas na największym parkingu zwanym inaczej "G1" odbył się pożegnalny zlot. Organizatorem był odchodzący z serwera gracz, lider biznesu, były lider San Andreas Police Department - @ukashhh. Wydarzenie rozpocząć miało się o godzinie 20:00, jednak już kilkanaście minut przed tą godziną, parking był w połowie zapełniony! Szacuje się, że na tym evencie udział wziąć mogło łącznie ponad 80 osób!

9mw7Dxu.gif
XGwBbve.png
A teraz przyszedł czas na wywiad z organizatorem tego wydarzenia. Jest to kilka szybkich pytań dotyczących tylko zlotu. Jeśli chcą Państwo poznać tego wspaniałego gracza, bogatego w historie to zapraszam do tego tematu KLIK.
Gzqqb1L.png

R - Redaktor @AlimentoS  |  U - Użytkownik @ukashhh

R: Witam, Senior Pressman AlimentoS z Redakcji Prasowej Project News. Mógłbym zająć chwilkę?

U: Dzień dobry, pewnie.

R: Przypomnij, proszę naszym czytelnikom, dlaczego zorganizowałeś to wydarzenie?
U: Wydarzenie zostało zorganizowane z okazji mojego odejścia z serwera, jak i MTA.

R: Dlaczego wybrałeś parking G1, a nie inną lokalizację?
U: Wybrałem to miejsce, ponieważ brałem pod uwagę ilość miejsca, którego niestety i tak brakło.

R: Spodziewałeś się tak dużej frekwencji ze strony graczy serwera ProjectRPG?
U: Nie spodziewałem się tak dużej frekwencji ze strony graczy.

R: Jaka pula nagród została przewidziana na to wydarzenie? Ile zgarnął zwycięzca i dlaczego to właśnie on, a nie kto inny wygrał?
U: Dokładnej puli nagród nie mogę zdradzić, jednak główny zwycięzca zgarnął 7,000$ w wyniku konkursu na najładniejszy pojazd.

R: Jak oceniasz zarówno atmosferę, jak i całokształt tego wydarzenia? Zostałeś pożegnany, tak jak się spodziewałeś?
U: Cały event wyszedł bardzo dobrze, ludzie byli naprawdę zgrani i w miarę grzeczni. Nie spodziewałem się takiego pożegnania, wiele osób po zakończonym evencie zostało ze mną i świetnie się bawiliśmy do samego końca.

R: Chciałbyś kogoś pozdrowić?
U: Nie, dziękuję.

R: W takim razie dziękuje za udzielenie wywiadu i życzę miłego dnia!
U: Dziękuję bardzo!

BZKkpqQ.png
XGwBbve.png
Całe wydarzenie obserwowała nasza redakcja Project News. Uczestnicy mogli zauważyć też naszego drona, który wykonywał im pamiątkowe zdjęcia. Jednak nad bezpieczeństwem tego eventu czuwały frakcje: San Andreas Police Department, San Andreas Medical Department oraz San Andreas Fire Department.

WDiKrAm.gif
XGwBbve.png
Podczas wydarzenia zapytaliśmy graczy: Co sądzi Pani/Pan o atmosferze panującej na tym wydarzeniu?
Oto uzyskane odpowiedzi:

@zabson: Atmosfera jest spokojna.
@Xandr1n: Jest świetna, częściej powinny być organizowane takie wydarzenia.
@Cygan420: Jest spoko atmosfera.
@yellowpreston: Jedno z najlepszych G1, na jakich byłem, więc 10/10.
@Krzychu99: Atmosfera jest dobra.
@DomiN.: Według mnie cienka.
@Diablo022: Bardzo dobra!
@waj.: Kobiety tańczą na samochodach, jest cudownie.
@KUDY: Super jest!

XGwBbve.png
Przyszedł czas na wywiad z uczestnikiem tego wydarzenia. Znalezienie chętnego do wywiadu było ciężkie, jednak po pewnym czasie się udało!
Gzqqb1L.png

R - Redaktor @AlimentoS  |  U - Użytkownik @Mruczek

R: Witam, Senior Pressman AlimentoS z Redakcji Prasowej Project News. Chciałby Pan wziąć udział w wywiadzie?

U: Dzień dobry jak najbardziej.

R: Jak dotychczas ocenia Pan panującą na tym wydarzeniu atmosferę?
U: Bardzo fajne wydarzenie, zebrało się dużo osób, świetna atmosfera.

R: Z jakim pojazdem pojawił się Pan na tym zlocie?
U: Wybrałem się moim nowym nabytkiem, Watonem id 161, 26 model na serwerze.

R: Często pojawia się Pan na takich imprezach?
U: Zawsze, jak jestem na serwerze, to wpadam na takie wydarzenia.

R: Jak ocenia Pan tę lokalizację, G1, pod organizacje takich wydarzeń?
U: Lokalizacja jest bardzo dobra, ale myślę, że można by było zorganizować wydarzenie na przykład na innych parkingach.

R: Czy takie zloty organizowane przez zwykłych graczy powinny odbywać się częściej?
U: Jeżeli gracze są chętni robić coś dla społeczności serwera, to dlaczego nie.

R: Chciałby Pan przekazać coś innym graczom ProjectRPG lub kogoś pozdrowić?
U: Chciałbym życzyć wszystkim graczom serwera miłego dnia oraz pozdrowić organizacje Dziady.

R: Dziękuję za poświęcony czas na udzielenie wywiadu. Miłej zabawy!
U: Dziękuje, taka rozmowa dla redakcji to miłe doświadczenie dla mnie.

syPxV9b.png
XGwBbve.png
Wydarzenie zakończyło się dla jednego z uczestników sporym zastrzykiem gotówki! A oto wywiad ze zwycięzcą zlotu!
Gzqqb1L.png

R - Redaktor @AlimentoS  |  U - Użytkownik @Danny*

R: Witam, Senior Pressman AlimentoS z Redakcji Prasowej Project News.

U: Witam serdecznie, Danny z frakcji SARA, bardzo mi miło.

R: Zlot już za nami, jak ocenia Pan to szczególne wydarzenie, jakim jest odejście ukashhh z serwera?
U: Wielka szkoda, bardzo znana osobliwość na serwerze, dobrze prowadzony biznes, jakim był Marquee Outdoor i bardzo dobry pracownik oraz były lider SAPD, tak możemy zapamiętać ukashhh'a. Miejmy nadzieję, że jeszcze do nas powróci na serwer.

R: Dlaczego postanowił Pan zjawić się na tym wydarzeniu?
U: Zależało mi, aby być częścią tego wydarzenia, poza tym bardzo lubię wszelkiego rodzaju zloty samochodowe. Można na nich całkiem przyjemnie spędzić czas.

R: Często pojawia się Pan na takich zlotach organizowanych przez graczy lub administrację?
U: Oczywiście, jak tylko czas pozwoli i jest organizowany zlot, to staram się przyjechać, ostatnio przyjechałem Schafterem, a następnie? Kto wie?

R: Spodziewał się Pan wygranej, czy raczej była ona dla Pana miłą niespodzianką?
U: Przyjeżdżając na zlot, kompletnie nie spodziewałem się wygranej, patrząc na ilość przybyłych członków, szansa była bardzo mała. Było to miłe zaskoczenia, że to akurat ja z moim Schafterem wygrałem spośród wszystkich samochodów.

R: Jaka nagroda trafiła na Pańskie konto? Na jaki cel zamierza przeznaczyć Pan te pieniądze?
U: Nagroda oscylowała w kwocie 7000$, jeszcze nie mam planów, na co przeznaczę pieniądze. Możliwe, że w celu rozwoju w jakimś stopniu wspomogę naszą organizację.

R: Zbliżamy się ku końcowi wywiadu. Chciałby Pan kogoś pozdrowić?
U: Oczywiście, chciałbym pozdrowić wszystkich członków obecnych na zlocie samochodowym, cały serwer ProjectRPG oraz całą organizację Miami Vice, w której jestem Vice-liderem.

R: Oczywiście gorąco pozdrawiamy! Dziękuje za udzielenie wywiadu i gratuluję wygranej!
U: Proszę bardzo.

1MCdOgQ.gif
XGwBbve.png
Po oficjalnej części przyszedł czas na pożegnanie. Większość uczestników już pojechała, jednak impreza nadal trwała. Był taniec, śpiew, radość, smutek i pożegnalny skok "czołgiem". A to wszystko zamieszczone zostało w poniższej galerii!
k1AwIr0.png

YEWEp06.gif

bjNfYtc.gif

xq1Wqzo.gif

daGL4VK.gif

TQfJO94.png
XGwBbve.png
naTqDnE.png

Tym akcentem zbliżyliśmy się do zakończenia. W imieniu całej redakcji Project News dziękuję ukashhh za owocną współpracę pomiędzy naszymi biznesami. Zachęcam do podzielenia się przez Państwa opinią na temat tego wydarzenia.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
Autor: Pressman @AlimentoS
 Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Empl. Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.