Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Woolfis

cyprian

Rekomendowane odpowiedzi

Login: cyprian
Nick oskarżonego: @Woolfis
Powód skargi: Zabranie prawka bez powodu. Chodzi mi o jej zachowanie. (Skarga nie jest za nadaną karę)
Data zdarzenia: Dzis o 13;00
Opis sytuacji: Zbierałem sobie spokojnie, aż tu nagle podjechała blokując przy tym dzwi do auta mojego. Po zebraniu drewna, chcialem wejść, ale nie mogłem więc troche popchałem jej auto. Po czym dostałem prawko. Zamisat dać ostrzeżenia, to od razu prawko jak nie mam pojazdumta-screen_2020-12-23_13-08-46.thumb.png.03413682b5cafe85fee585fc02b4693f.pngZbmta-screen_2020-12-23_13-08-27.thumb.png.7bc748b582192f353f8e0cbc40bb7f32.pngZb

Czy ktoś kiedykolwiek dostał prawko za takie coś? Wiem, że Woolfis jest próbym, ale co ona robi to są jaja. Proszę o surową karę @Volenir @Sky @Polak @indor

Po 1 :
§ 7
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Po 2, nie blokowałam Cię. 
Po 3, dostałeś prawko za przepychanie mojego auta (nawet jeśli to byłby ktoś inny też dostałbyś prawko) i to nie kawałek a całkiem sporą odległość. 
I tak ludzie dostają prawka za takie rzeczy, jest to utrudnianie pracy. Pozdrawiam 🙂

5 minut temu, Woolfis napisał:

Po 1 :
§ 7
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Po 2, nie blokowałam Cię. 
Po 3, dostałeś prawko za przepychanie mojego auta (nawet jeśli to byłby ktoś inny też dostałbyś prawko) i to nie kawałek a całkiem sporą odległość. 
I tak ludzie dostają prawka za takie rzeczy, jest to utrudnianie pracy. Pozdrawiam 🙂

Ale czy ty czytać nie umiesz? U góry napisałem, nie jest za nadaną karę, lecz za twoje zachowanie. Blokowałaś mnie więc przepchałem ci auto. Zamiast dać mi ostrzeżenia czy coś to ty dajesz prawko. To tak samo jakby ktoś pojechał gdzieś sobie i skrócił, a ty mu dajesz muta. Proszę mi przedstawienie osoby, która dostała kare za przepychania ;D Dodam jeszcze, jak widać na screenie to był kawałek.

W skardze nie ma ani słowa o tym, że nie jest ona za na nadaną kare, a masz napisane w powodzie, że skarga jest za prawko, które dostałeś czyli nadaną karę.  Sądzę iż prawko było słuszne. Nie mam zamiaru kłócić się z kimś kto pisze skargę za karę, a potem wysyła na mnie repsa na serwie o treści "lecisz z rangi". Oddaje sprawę rcon. Pozdrawiam 🙂 

1 minutę temu, Woolfis napisał:

W skardze nie ma ani słowa o tym, że nie jest ona za na nadaną kare, a masz napisane w powodzie, że skarga jest za prawko, które dostałeś czyli nadaną karę.  Sądzę iż prawko było słuszne. Nie mam zamiaru kłócić się z kimś kto pisze skargę za karę, a potem wysyła na mnie repsa na serwie o treści "lecisz z rangi". Oddaje sprawę rcon. Pozdrawiam 🙂 

SKARGA JEST ZA TWOJE ZACHOWANIE. Może teraz przeczytać poprawnie. Nie oszukujmy się, że za to prawko się nie dostaje. Nie odwracaj kota ogonem, bo wież co zrobiłaś źle ale jak widać brniesz w coś innego. Wciąż piszesz, że skarga jest za nadaną karę, ale ja ci tłumacze, że nie.

5 godzin temu, Woolfis napisał:

Prawko również było za twoje zachowanie. Więc nie rozumiem o co się kłócisz? Dostałeś karę za swoje zachowanie, proste. Nie będę przepraszać za coś co nie jest moją winą. Dalsza dyskusja nie ma sensu, czekam na wypowiedz rcon. 🙂 

Powiedz mi jak się zachowywałem? Bo jakoś mi się wydaje, że nic nie zrobiłem. Dalsza rozmowa mnie ma z tobą sensu bo wciąż zmieniasz temat. Najpierw pisałaś o nadaiu kary, a teraz o zachowaniu. Może teraz napiszesz, że Smoki przyleciały i dały mi prawko. Jak to nie jest twoją winą, to kto dał prawko? Sam sobie je dałem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.