Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na MasterQ.cj - Zmienił nick / GRUBE OSZUSTWO

konzzuwa

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Hania.West

Nick oskarżonego: MasterQ.cj

Powód skargi: Cel;owe oszustwo przy wymianie, 

Data zdarzenia: Dzisiaj ok. 20.10?

Dowody: https://imgur.com/a/G38Hb1y oraz film: 

Spoiler

/ << [20] MasterQ.cj: moge Ci dac elegy 3.7 Ft bez licznika, nitra Czita 4.4 FT bez nitra z brakami ((pod ..<< [20] MasterQ.cj: vmax)) i sabre na id FT bez nitra, licznika, lamp

Opis sytuacji: W dzisiejszym dniu padłem ofiarą dosyć żenującego oszustwa, ale każdemu się zdarza. Ogłaszałem że sprzedam turismo, po czym napisała osoba z moim dawnym elegy, mam do niego sentyment i za wszelką cenę chciałem je odzyskać. Umówiliśmy się na wymiane, moje turismo za te pojazdy: ''<< [20] MasterQ.cj: moge Ci dac elegy 3.7 Ft bez licznika, nitra Czita 4.4 FT bez nitra z brakami ((pod ..<< [20] MasterQ.cj: vmax)) i sabre na id FT bez nitra, licznika, lamp''. Jak wkrótce się okazało, nic z tego nie było prawdziwe... Okazało się że pogłoski na temat tego gracza były prawdziwe.

Elegy, które rzekomo miało być ''<< [20] MasterQ.cj: moge Ci dac elegy 3.7 Ft bez licznika, nitra'' - Posiada BRAKI w postaci: 4x4, Zestaw wyscigowy 3 (upewniłem się czy ma w3 przed kupnem, gracz powiedział że ma) oraz brak poszerzeń kół, pojazd nie posiada również powiększonego baku.  

Cheetah był największym zawiedzeniem... ''Czita 4.4 FT bez nitra z brakami ((pod ..<< [20] MasterQ.cj: vmax))'' - Posiada BRAKI w postaci 4x4, Lampek, Licznika, LPG, Wykrywacza fotoradarow, BRAK SZYB, oraz powiekszonego baku. 

Sabre: ''i sabre na id FT bez nitra, licznika, lamp' Posiada BRAKI w postaci: LPG, powiekszonych baków, SZYB, Zestawu, Wykrywacza fotoradarow, 4x4.

Gdy zwróciłem się do sprzedawcy z wyżej wymienionymi brakami, zostałem zwyzywany od frajera że mam czelność upominać się o coś co miałem dostać????????????? Gracz jest oszustem, i domagam się natychmiastowego zwrotu pieniędzy za wyżej wymienione braki - pojazdy chce zatrzymać ze względu na wartość sentymentalna, zresztą - UMOWA TO UMOWA.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Gracz zmienił nick, zresztą, powiadomiłem go od razu. Proszę o nie banowanie go... Chce spowrotem co moje, nie jego bana. Dziekuje 

No tak, przyznaję się, źle napisałem opis, po tym napisałem Mu, że chce zwrotu po czym napisałem reporta czy mogę dostać zwrot, bo źle napisałem, ponieważ ostatni sprzedawca wprowadził mnie w błąd... Chciałbym po prostu zrobić zwrot, oddałem już Ci te 40 tysięcy wczoraj, więc wystarczy, że zamienimy się autami, bo ja pieniędzy nie mam, żeby ci cokolwiek oddać.

Gracz dobrze wiedział że pojazdy nie miały tune, ponieważ był ich ost. kierowcą. Poza tym, do pierwszego oszustwa przyznał się zaraz po sprzedaży, co jeszcze bardziej udowadnia że jest on zwykłym oszustem. 

Proponuje cofnąć cała transakcje, i pozostawienie graczowi perm bana. Nie gra on czysto, i pomimo dowodów, wypiera się oszukiwania innych. Gracz @Przemo* może potwierdzić że wyżej wymieniony osobnik próbował go oszukać w ten sam sposób, a gdy Przemo zapytał o sprawdzenie aut na sprawdzarce, tamten odmówił i uzasadnił to brakiem czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.