Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Fuksi

MikeY^

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MikeY
Nick oskarżonego: Fuksi
Powód skargi: Włączony God oraz Rozjeżdżanie pojazdem na strefie DM
Data zdarzenia: 20.06.2020 - Godzina 22;55/23;03
Dowody:  https://imgur.com/a/fsffwBz
Opis sytuacji: Witam, w dniu dzisiejszym mianowicie 22;55 pojechaliśmy sobie z vliderem organizacji na paczki z dm'a, po drodze jak to na dm przystało spotkaliśmy problem (Strzelanine), po strzelaninie udaliśmy się w strone paczek jednakże Gracz @Fuksi również tam przyjechał i próbował nas bezczelnie przejechać z włączonym GODEM, Po oddaniu 30 strzałów w jego strone on napisał że posiada włączonego "goda" i go nie zabijemy, Napisałem mu że w takim razie piszę skarge za włączonego Goda na strefie DM oraz zbieraniu paczek oraz próby rozjechania graczy. Według mnie taka czynność nie powinna ujrzeć światła dziennego, w dodatku te jego "śmiechy" że on jest najlepszy bo ma goda... (GOD z jego perspektywy i naszej Wyłączenie DM i wjazd na strefe) Świadkiem całego zajścia był tutaj również @Fugi i prosze aby on również się wypowiedział
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  https://imgur.com/a/NI6SvYk

Przed chwilą, Fuksi napisał:

Nie rozumiem pisanie skargi bo sama opcja jest w grze Ustawienia i wyłaczasz dm Pozdrawiam serdecznie życzę miłego wieczoru 

Ponawiam, wyłączyłeś DM umyślnie, sam pisałeś że masz goda włączonego jak oddaliśmy strzały, dobrze wiesz również to że wjeżdżanie na strefe dm z wyłączonym dmem i rozjeżdżanie graczy jest karane prawkiem a nawet banem, zapoznaj się jeszcze raz ze skargą i dopiero wtedy dodawaj swoje wypowiedzi.

6 minut temu, Fuksi napisał:

Nie rozjechałem was tylko poprostu chciałem zasłonić skrzynie  

Pozdrawiam serdecznie życzę miłego wieczoru 

Rozjeżdżałeś nas na co idealnym przykładem jest @Fugi, na dodatek bezczelnie robiłeś wszystko by nam uprzykrzyć gre.

Na dodatek dodam to że jesteś chamski w stosunku do nas jak i do innych graczy na tym serwerze, wiesz że jest to zakazane a mimo to dokonujesz tych czynności, zachowujesz się dziwnie odkąd przyszedłeś na serwer, ale nie o tym miałem pisać, wjechałeś umyślnie na strefe DM z wyłączoną opcją ostrzelania ciebie zarówno od strony botów jak i od strony graczy.

1. Zabrania się przeszkadzania w rozgrywce na strefie DM będąc Nietykalnym.

Czekam na decyzje administracji RCON albo Administracji niższej.

Razem z Szpilą napotkaliśmy się na takiego gracza jak tak robił Volenir powiedział że można tak robić to też robimy tak.Szpila posiada nagranie jak gracz zaczął tak jezdzić na dm z opcją wyłączoną. 
Pozdrawiam serdecznie życzę miłego wieczoru 

Co do jakiegokolwiek czerpania korzyści na strefie DM przy jej wyłączeniu nawet nie wchodzi w grę, ponieważ wszystko jest wtedy całkowicie zablokowane (podnoszenie paczek, pieniędzy, itp...).

Z tego co można zauważyć na tych dwóch ss'ach, to @MikeY masz pełny pasek z życiem, więc raczej taran nie wchodzi w grę, przynajmniej go na tych zdjęciach nie widać.

Natomiast wypowiedź @Fuksi'ego zmienia postać rzeczy, ponieważ sam się przyznał do złamania regulaminu Strefy DM (1. Zabrania się przeszkadzania w rozgrywce na strefie DM będąc nietykalnym.), poprzez blokowanie paczek innym graczom na DM.

16 minut temu, Fuksi napisał:

Nie rozjechałem was tylko poprostu chciałem zasłonić skrzynie

W takim razie skargę przyjmuję i nakładam na oskarżonego karę zabrania prawa jazdy na 2h z powodu złamania regulaminu Strefy DM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.