Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Temat wątku: Skarga na Agent,Nassik,Kapec

Fuksi

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Fuksi
Nick oskarżonego: Agent,Nassik,Kapec
Powód skargi: Ciągła obraza zero reakcji na reporty 
Data zdarzenia: od 4 dni to się dzieje czyli niedzieli
Dowody: [2020-06-17 21:21:29] [Output] : (10) kapec: Odpala sie ''konfitura'' xd
[2020-06-17 21:20:54] [Output] : (1) Naissik: konfidencenie part. 39
[2020-06-17 21:19:51] [Output] : B> Naissik: konfident and grubaz
[2020-06-17 21:19:27] [Output] : B> kapec: To mam ze skonfiłes na Agenta 😉
[2020-06-17 21:00:17] [Output] : (10) kapec: A potem konfi xd
[2020-06-17 20:59:37] [Output] : (10) kapec: Za to ty konfic umiesz xd
[2020-06-17 20:43:21] [Output] : (10) kapec: Fuksi to konfitura, na kazdego sie rozbija xdd

W logach można sprawdzić takie informacje że pisali w logach servera
Opis sytuacji: Ciągle wsyzsty nazywają mnie konfidentem ponieważ kiedyś na agenta napisałem skarge i każdemu gada że jestem konfi i każdy teraz tak mówi do mnie a mnie to bardzo mocno uraża poprostu napisałem skare   żeby nie posiadał zbugowanej kasy na pewnym serverku *
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/oNJrL58

1. Ja Ciebie dopiero poznałem na serwerze Turba, więc nie pierdol o tym, że coś robiłeś na pseudolu Zbyka, bo nawet nie wiedziałem o twoim istnieniu tam.

2. Nie widziałem tej twojej śmiesznej skargi na Agenta, ja jestem po stronie takiej, że każdemu liżesz dupsko, żeby jak najwięcej zyskać. 

3. Że tobie na prawdę chciało się pisać skargę o parę słów, to everything what can I say is "XD"

Jeszcze jedno, czemu skarga na Agenta, skoro on nic nie zrobił? XD

Zacznijmy od tego, że sprawy mające miejsce na innym serwerze są nieważne na tym.

Jeżeli uważasz, że @Agent dopuścił się złamania regulaminu, bądź w Twojej ocenie zachowuje się sprzecznie do tego, jak gracz pełniący funkcje administracyjne powinien się zachowywać - napisz skargę w dziale Skargi na administrację.
Pamiętaj, że jeżeli nie masz na coś dowodów to ciężko kogoś ukarać.

Przechodząc do skargi na pozostałą dwójkę.
Nie ma znaczących dowodów do kary tej dwójki. Jeżeli będą Ci w dalszym ciągu uprzykrzać grę na serwerze, możesz napisać na nich skargę, popierając dowodami.
Licz się również z tym, że nie każdy ma w danym momencie czas, żeby odpowiedzieć na zgłoszenie na innego gracza, lecz jeżeli nie było reakcji to musiała to być wyjątkowa sytuacja.

Niekoniecznie Agent musi być sprawcą całego zamieszania, patrząc na to, co napisał Naissik.

Ze strony Administracji nalegam, aby @Naissik, @kapec czy ktokolwiek inny zaprzestali wypisywać takie rzeczy na temat Fuksiego.

Skargę przyjmuję, upominając tym razem słownie wszystkich oznaczonych w linijce wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.