Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na członka frakcji - ZlomiarzXioam

Agent

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: @Agent
Nick oskarżonego: @ZlomiarzXioam
Powód: Nadmierna prędkość w terenie zabudowanym + ciągła jazda z graczem, który ma mute
Dowody: Posiadam!

Spoiler

Tutaj ss przedstawia Pana Zlomiarza, który wozi pasażera z mutem po całym Los Santos...
hyFUV4I.jpg

Tutaj afczenie wspólne na Spawnie
TKZNDtk.jpg

Tutaj przyjęcie ode mnie kursu pod strefę DM
l6hMOIz.jpg

I oczywiście Pan Fugi dalej w taksówce z mutem...
vRsC0T1.jpg

Cała rozmowa ze zwróceniem uwagi taksówkarzowi...
pT10NF3.png

Opis sytuacji: Spotkałem taksówkę, która przeleciała obok mnie jak rakieta! Dodam do tego, że było to w mieście Los Santos! Sprawdziłem tabele serwerową i okazało się, że to @ZlomiarzXioam jest tylko na służbie, gdy zacząłem go specować. A następnie obserwować go na /inv, by sprawdzić dokładną prędkość tej taksówki w mieście, to się złapałem za głowę! Normalnie jak w TAXI 3! Brakuje tylko temu premierowi spoilera, wlotów, itp... Dodatkowo przez cały czas pasażerem w taksówce był gracz o nicku @Fugi, który otrzymał karę mute za CBK w stronę gracza. A co ciekawe, to nadal jeździł jako pasażer w taksówce nabijając sobie przy tym godziny i oczywiście cogodzinną premię z konta premium. Pan @ZlomiarzXioam, to jak widać nie przeszkadzało nawet robił z owym pasażerem swoje zlecenia!!! Dopiero gdy zwróciłem mu uwagę, to go wysadził. 😄

1. Jakie CBK do gracza ( Czy gracz był online?)

2. Tak dostałem MUTE  i  odrazu posłem pisać na dsc gdzie chcę jechać i odrazu na temat Mute na dsc serwerowym. Gdy wróciłem do gry widzalem jak Ageny siedzi w wozie. Więc nie chciałem przeszkac i wyszedłem z gry grac w inną gre

3. Czy na ss jest widocznę ze gracz jechał 150?

15 minut temu, Fugi napisał:

1. Jakie CBK do gracza ( Czy gracz był online?)

2. Tak dostałem MUTE  i  odrazu posłem pisać na dsc gdzie chcę jechać i odrazu na temat Mute na dsc serwerowym. Gdy wróciłem do gry widzalem jak Ageny siedzi w wozie. Więc nie chciałem przeszkac i wyszedłem z gry grac w inną gre

3. Czy na ss jest widocznę ze gracz jechał 150?

1. Dla mnie zwrot "Jeb*ć (nick gracza)" jest jak najbardziej zaliczany do Całkowitego Braku Kultury.
2. Z tego co wiem, to powinien Cię kierowca wyprosić z taksówki, ponieważ posiadałeś karę mute i nie dało się z tobą dogadać. A co do twojego wyjścia z serwera, to zrobiłeś to, gdy na moje polecenie pracownik wyrzucił Cię z pojazdu!
3.
Na serwerze pełnię rolę Administracyjną i nie powinienem kłamać. A dodatkowo Support @Miniek, również w tym samym momencie was obserwował i może potwierdzić, że prędkość była znacznie przekroczona.

2 minuty temu, Agent napisał:

A co do twojego wyjścia z serwera, to zrobiłeś to, gdy na moje polecenie pracownik wyrzucił Cię z pojazdu!

Sam wyszedłem z pojazdu i posłem grać w mc.

2 minuty temu, Agent napisał:

Na serwerze pełnię rolę Administracyjną i nie powinienem kłamać. A dodatkowo Support @Miniek, również w tym samym momencie was obserwował i może potwierdzić, że prędkość była znacznie przekroczona.

Od kiedy słowa to dowody?

Więc zacznijmy od początku. 

Około godziny 24 Fugi mnie poprosil bym go zawiozl na Dm'a po jakims czasie znudzilo mu sie DM, wsiadl do mojej taxi lecz chwile po tym dostal muta :[2020-06-16 00:20:35] [Output] : Gracz Fugi został wyciszony na 6 godzin przez Miniek, powód: CBK wobec gracza i czekalem az napisze mi na dsc gdzie chce jechac, lecz chwile puzniej wbił Agent do auta i chcial bym zawiozl go na DM i to zrobilem jako iz jeszcze nie otrzymalem odp od Fugiego.

Odnosnie Vmaxu to musialo ci sie cos przewidziec gdyz jade tylko i wylacznie na tempomacie  z twojego ssa ostatniego wynika ze nawet 50km/h nie przekroczylem.

Pewnie teraz sie mscicie za tą skarge od Fugiego gdyz nawet tam napisał Miniek cos na temat mszczenia sie o ile dobrze pamietam.

8 minut temu, Agent napisał:

2. Z tego co wiem, to powinien Cię kierowca wyprosić z taksówki, ponieważ posiadałeś karę mute i nie dało się z tobą dogadać. A co do twojego wyjścia z serwera, to zrobiłeś to, gdy na moje polecenie pracownik wyrzucił Cię z pojazdu!

Podaj dokladny podpunkt w regulaminie ze takie cos jest i wtedy przyznaje ci racje i przyznaje ze skarga słuszna

Po pierwsze, to @ZlomiarzXioam jest coś takiego jak Edycja, którą powinieneś wykorzystywać, by nie spamić w skardze. Po drugie, co do prędkości jest ona na ss dozwolona, ponieważ mi wtedy odpisywałeś na pytanie co robi gracz @Fugi w taksówce. Ale ja specowałem Cię od jakiś 10-15 minut i ze Spawn LS jechałeś z Fugi w środek miasta, jak widać na jednym z ss wywiało was, aż na Market Los Santos. Zamiast wyprosić gracza z karą mute, to Ty sobie z nim jeździłeś po mieście bez powodu, a w tym czasie ktoś mógł potrzebować taksówki na np. Spawnie LS, by dojechać do np. Strefy DM, ponieważ sporo graczy walczyło w tym czasie na strefie. Dodatkowo próbujesz wprowadzić Administrację jak i Lidera frakcji, który będzie rozpatrywał skargę w błąd, że twoja prędkość wcześniej nie była znacznie wyższa niż dopuszczalna.  Nie widzę sensu dalszego wypowiadania się tutaj, więc poczekam na działania ze strony Lidera. Pozdrawiam 😉

Jedyne co mogę jeszcze dodać, to z tego co wiem nie jest, to pierwsza wpadka tego pracownika. 1 jego kara związana ze służbą SATC, to tzw. "afczenie" i oczywiście zerowanie minut. Następnie skracanie na służbie, także było mocną stroną tego Pana. A teraz przekroczenie prędkości w terenie zabudowanym i jeszcze wożenie bez powodu swojego kolegi z karą mute... Wnioskuję o surowe ukaranie tego pracownika! Pozdrawiam.

1. W regulaminie nie ma napisane o zakazie przewożeniu graczy z karą mute. Jest to mój błąd, że nie jest dopisana taka rzecz lecz zmienię to jeszcze dziś. 

2. Na ss nie widać o przekroczeniu prędkości przez @ZlomiarzXioam.     @Agent, po pierwsze świadek nie jest dowodem. Po drugie muszę mieć dowód o ukaranie pracownika, żeby nie było niejasności i niepotrzebnej kłótni.  

Więc skargę odrzucam.

Dodatkowo informuję Cię @ZlomiarzXioam o zakazie przewożenia osób z karą mute. Jeśli taka sytuacja zapanuje jeszcze raz - mówisz, że nie możesz przyjmować zleceń klientów z taką typu karą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.