Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza Jachu-X

Andrey.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: PaRyS
Nick oskarżonego: Jachu-X
Powód skargi: Niepłacenie rat za auto 
Data zdarzenia: 04.12-05.12.2020
Dowody: https://imgur.com/a/gWVdoKw
Opis sytuacji: Witam. A więc zaczęło się od wzięcia auta marki Tampa w raty. Byliśmy umówieni na wstępne 2.5k a następnie 5k/dzień. Od piątku (04.12.2020) raty zostały niepłacone,a więc dlatego piszę tą skargę. Ode mnie to wszystko.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: PaRyS Informuję o skardzę na forum (pisałem na dc)

Witam, do spłaty zostało mi 9k, z tego co pamiętam mam taką kwotę ale od paru dni nie mogę wejść na serwer, wczoraj doszedłem ale przy logowaniu mnie wywaliło, nie wiem czym to jest spowodowane ale liczę od strony administracji na wyjaśnienie konfliktu.

Chodzi o to gdy w chodzę na serwer mam panel logowania klikam zaloguj i po jakimś czasie gdy klikam spawn San Fierro natychmiastowo mnie wywala, nie wiem czy możecie sprawdzić kiedy ostatnio byłem na serwerze ale to udowodni że nie jest to moja wina...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.