Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na suzuki509

Bakson*

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Bakson*
Nick oskarżonego: @suzuki509
Powód skargi: Oszustwo 
Data zdarzenia: 4.12.2020
Dowody: niżej dam ss 
Opis sytuacji: Sprzedałem dla gracza Yankee za 195k spłacił 75k i zostało mu 120k na oddanie reszty a jutro mija czas jakimś cudem ktoś mu się włamał na konto i zabrał mu ten pojazd nie wydaje mi się ze to zbieg okoliczności , że w ostatni dzień by ktoś się włamał i zabrał, wydaje mi się gracz chce mnie oszukać. Bardzo bym prosił oddanie pieniędzy lub oddanie pojazdy. Myślę, że się dogadamy i każdy nie będzie stratny . Pozdrawiam Bakson*
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:Na Discordzie napisalem  we.PNG.637553899fd16764d43a4110c2037eac.PNG

Spoiler

unknown.png?width=746&height=466

Tak jak pisałem z @Volenir jeżeli coś z mojego majątku odzyska jak najbardziej moge to oddać bo raczej już grać nie będę , @Miniek żeby nie było jak najbardziej do wzięcia yanke w raty się przyznaje , bo je wziąłem spłacałem je , aczkolwiek tak jak volenir wie bo zajmował się sprawą okradnięcia mojego konta , ale co tu mówić przyznaje się wziąłem od baksona yanke , nie spłaciłem go , i raczej już nie spłace bo nie mam chęci grać z myślą ze gram tylko po to by spłacać jakiegoś gracza 

Gracz zostaje niefortunnie zbanowany. W pierwszej kolejności gdyby doszło do apelacji apelacji ma obowiązek wspomnieć o tej skardze - zostanie mu zaproponowany układ dla zwrotu pieniędzy.

Z bólem nadaję tę karę, jednak można było tej sytuacji uniknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.