Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza Shadouke

BocziX

Rekomendowane odpowiedzi

Login: BocziX

Nick oskarżonego: Shadouke

Powód skargi: oskamowanie

Data zdarzenia: 1.12 2020 około 21 

Dowody:  PW BocziX [UID: 8555] -> Shadouke [UID: 7848]: i to ma turbo 5 i ecu 4 tak?
PW Shadouke [UID: 7848] -> BocziX [UID: 8555]: da

PW Shadouke [UID: 7848] -> BocziX [UID: 8555]: jedynie czego nie ma to bodykita zawieszenia i zestawu chyba

Na dole przesyłam screena potwierdzającego że opis Shadouke nie zgadza się z zakupionym pojazdem o id 1018

Opis sytuacji: no to tak. Patrzę na /og jest fajne ogłoszenie dotyczące auta. Shadouke napisał że ten sentinel ma ECU 4 turbo 5 i poszerzenie lvl 2. Dałem mu za to 72k i tampe 2.5 diesel i fele. Po zakupie okazało się że nie ma nic oprócz baku 75 l. 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: PW BocziX -> Shadouke: pisze skarge

mta-screen_2020-12-02_12-52-55.png

Nie ma żadnych dowodów że pisałem na /og że ten sentinel ma ecuv4 lub turbov5... "SELL SENTINEL 2.9 D POSZ. LVL2 /pm Shadouke" tak brzmiało ogłoszenie to, że sobie dopisał, że miało jakieś ecu mnie nie interesuje jeżeli można sobie tak dorabiać zgłoszenia to mnie wczoraj oszukano na turismo full tune...

Logi zostały przeze mnie sprawdzone - został pokrzywdzonemu zaoferowany pojazd, który nie posiadał modyfikacji, które w trakcie konwersacji zostały mu przedstawione. Mowa tu o turbo V5, ECU V4. Jedyne co się zgadzało to to, że nie miał punktów programu i poszerzone opony.

Gracz został zbanowany permanentnie w związku z oszustwem przy wymianie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.