Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Smalcu

gereq

Rekomendowane odpowiedzi

Login: gereq
Nick oskarżonego: @Smalcu
Powód skargi: celowe utrudnianie rozgrywki
Data zdarzenia: 30.11.2020
Dowody: https://imgur.com/a/NwqW7tI
Opis sytuacji: Spokojnie pracowałem na drwalu a tu kolega celowo specjalnie przepychał moje auto by utrudnić mi przenoszenie stosów drewna. Jest to podłe zachowanie.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/SV46bqJ 

Cześć co do skargi jego auto nawet nie zostało zniszczone, ponieważ nikogo nie było w środku a zostawił yankee z nie zaciągniętym ręcznym oraz zastawił mi drogę, wydaje mi się że prawko albo jakakolwiek kara byłaby zbyt surowa jak za takie przepchnięcie auta i zmarnowanie może do 6 sekund gracza. Mogę zapłacić graczowi za zmarnowanie jego cennych 6 sekund, czyli jakieś 10$
Biorąc pod uwagę to co dzieję się na drwalu to nic nowego, ponieważ jest to mały teren bez większych zasad. Wiem że tutaj to ja zawiniłem ale nic mu nie zniszczyłem jedyne co to zmarnowałem kilka sekund

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.