Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Szakal_

KociolGrzewczy

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Ciavarellale
Nick oskarżonego: Szakal_
Powód skargi: Ingerencja bez zweryfikowania informacji
Data zdarzenia:  14.05.2022 
Dowody: [2022-05-14 14:19:55] [Output] : OtrzymaĹ‚eĹ› ostrzeĹĽenie!
[2022-05-14 14:19:55] [Output] : Powód: gracz z id 99 chce spowrotem swoje pieniądze czyli 200k, które przelał
[2022-05-14 14:19:55] [Output] : Nadane przez: Szakal_    [2022-05-14 14:21:22] [Output] : (79) Ciavarellale: on mi to daĹ‚ celowo || [2022-05-14 14:21:28] [Output] : (17) Szakal_: no to oddaj po prostu i tyle   
[2022-05-14 14:21:31] [Output] : (17) Szakal_: i po sprawie

Opis sytuacji: Pożyczyłem od gracza 200K, a potem zmienił on zdanie i napisał reporta, a Szakal_ kazał mi oddać kasę, mimo tego że w regulaminie jest powiedziane tylko "W przypadku wystąpienia niespodziewanych komplikacji przy sprzedaży/zakupie własności w systemie ratalnym". Poza tym przez jego ingerencje straciłem dobrą okazję do handlu.

Hej.

5 minut temu, Ciavarellale napisał:

przy sprzedaży/zakupie własności w systemie ratalnym

Punkt odnosi się do pojazdów/posiadłości, a nie pożyczek gotówkowych. Nie doczytałeś tego punktu, a brzmi on dokładnie tak:

6. W przypadku wystąpienia niespodziewanych komplikacji przy sprzedaży/zakupie własności w systemie ratalnym - obie strony mogą poprosić o cofnięcie transakcji w czasie nie dłuższym niż 24 godziny od jej zawarcia - w takiej sytuacji, jeśli własność zmieniła swoje właściwości (np. w pojeździe zmieniono tuning) - jej stan musi zostać przywrócony do stanu sprzed transakcji.

Gracz się rozmyślił co do pożyczki chciał zwrotu, napisał raporta to go wykonałem i tyle w temacie.

Nic więcej do dodania nie mam, czekam na ARCON.

10 minut temu, Szakal_ napisał:

Hej.

Punkt odnosi się do pojazdów/posiadłości, a nie pożyczek gotówkowych. Nie doczytałeś tego punktu, a brzmi on dokładnie tak:

6. W przypadku wystąpienia niespodziewanych komplikacji przy sprzedaży/zakupie własności w systemie ratalnym - obie strony mogą poprosić o cofnięcie transakcji w czasie nie dłuższym niż 24 godziny od jej zawarcia - w takiej sytuacji, jeśli własność zmieniła swoje właściwości (np. w pojeździe zmieniono tuning) - jej stan musi zostać przywrócony do stanu sprzed transakcji.

Gracz się rozmyślił co do pożyczki chciał zwrotu, napisał raporta to go wykonałem i tyle w temacie.

Nic więcej do dodania nie mam, czekam na ARCON.

Tyle że to była pożyczka gotówkowa. Więc jak się rozmyślił to trochę za późno

Nie mogę jej teraz znaleźć w zapisanych logach ale byłą ona od użytkownika maciekjur.dw i była na 200K miałem oddać 220K na termin miesiąca (czyli do 14.06) warto dodać że siedziałem z ów mackiem na vc i myśle że nie był pod wpływem alkoholu albo psychotropów więc dawał pożyczkę w pełni świadomie

Członek administracji nie ma prawa ingerować w umowy zawierane między graczami jeśli nie przekraczają one ustalonych norm w regulaminie serwera. Jeśli gracze umówili się na pożyczkę, to ona trwa do czasu ustalonego, a jej przerwanie jest dobrowolne po zgodzie obu stron i zwrocie całej kwoty zapisanej w umowie. Jeśli wystąpiły komplikacje albo niejasności, to w każdej sprawie należy sprawę kierować na forum do działu skarg na graczy.

Moderator zostaje tym razem ostrzeżony. Skarga przyjęta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.