Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Pjoter

Smyrek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Blumi
Nick oskarżonego: @Pjoter
Powód skargi: Oszustwo podczas sprzedaży auta.
Data zdarzenia: dawno 2-3 miesiące temu.
Dowody: Proszę o wyciąg logów gdzie pjoter pisał na chat że to jest 1 ponieważ nie mogę znaleść takich starych logów u siebie na komputerze.
Opis sytuacji: A więc tak chodzi tu o Premier FT UID 46 1 na serwerze (2) został sprzedany od Kowala dla Pjotera z 4/5 miesięcy temu jak kupiłem te auto od Pjotera bo każdy na serwerze mówił że to 1 nawet support moderacja administracja nie grałem na serwerze bo miałem przerwe przy okazji se auto przytrzymałem by zyskało na cenie a teraz się dowiedziałem że to jest 2 na serwerze.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/lomnMqA

Jako iż skarga jest o mnie, to się wypowiem. Owszem była już jakiś czas temu taka sytuacją, że kupiłem pojazd marki premier o vuid 46 od gracza @Kowal i deklarował mi on, że jest to pojazd pierwszy na serwerze. Tak więc po czasie znalazłem kupca na auto, a był nim @Smyrek, jako iż gracz kowal gwarantował mi, że pojazd jest pierwszy na serwerze to napisałem smyrkowi to samo.

@Kowal odpisał 1/2, a więc nie określił jednoznacznie że jest to pierwszy model tego pojazdu na serwerze.

Zatem w interesie @Pjoter było sprawdzenie przed sprzedażą który to jest faktycznie model tego pojazdu na serwerze. Niestety nie mam dostępu do tak starych logów, przekazuje Administracji RCON i to ona zdecyduje co dalej w tej sprawie.

Skargę odrzucam, niewykonalnym jest znalezienie logów sprzed kilku miesięcy wiedząc tylko czego one dotyczą, gdyby była dokładna data rozmowy na ten temat to można było by wtedy zastanawiać się czy @Kowal zrobił to specjalnie lub czy była to zwykła pomyłka. Gracz @Pjoter tez powinien sam zadbać o upewnienie się że auto faktycznie jest pierwsze na serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.