Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Szmistek

Pelevej

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Pelevej
Nick oskarżonego: Szmistek
Powód skargi: Oszustwo
Data zdarzenia: 20/11/2020
Dowody: [2020-11-20 11:08:16] [Output] : >> [373] Szmistek: wiesz moze ile to jedzie> [2020-11-20 11:08:23] [Output] : << [373] Szmistek: siema ponad 200
Opis sytuacji: Chciałem sobie kupić autko do 125k, ponieważ miałem tylko tyle, zauważyłem że na giełdzie stoi całkiem ciekawy sentinel, tylko mówię sobie żeby samochód czasem nie jechał poniżej 200 bo inaczej nie kupie, to postanowiłem zapytać właściciela auta, jak widać na logach wyżej właściciel auta mi odpisał, że ponad 200. No to czemu by tu nie kupić skoro jedzie ponad 200 chłop mi zejdzie 10k z 135, to czemu by nie kupić takiego sentinela który jedzie ponad 200. Więc dokonaliśmy transakcji i jak się okazało dany sentinel który miał jechać 200 jedzie 165.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/ugWWju2

Nie kłam jeszcze bardziej, sam pisałeś że kupiłeś go czystego za 100k i jeszcze ulepszenia kolejne 100k logi: [2020-11-20 11:13:59] [Output] : (6) Pelevej: ile dales za tego sentka? a twoja odpowiedź na to [2020-11-20 11:14:15] [Output] : (373) Szmistek: czysty 100k + wszystkie te ulepszenia to kolejne 100k

Więc kupiłeś czystego i niby jak dawałeś te ulepszenia? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.