Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Szakal_

k3buz

Rekomendowane odpowiedzi

Login: k3buz
Nick oskarżonego: Szakal_
Powód skargi: nie wypełnianie swoich obowiązków
Data zdarzenia: 8.02.2022r

Dowody: [2022-02-08 234830] [Output]  âś” Moderator Szakal_ przyjÄ…Ĺ‚ twoje zgĹ‚oszenie!
Opis sytuacji: Napisałem reporta o treści "ogłosi ktoś g1?" moderator Szakal_ przyjął to zgłoszenie, po czym nie było widać żadnej reakcji z jego strony.

Raport nie służy od spamowania odnośnie ogłaszania eventu, tylko do zgłaszania problemów przez graczy. O tej godzinie przyjąłem raporta od Ciebie na innego gracza, a jego treść brzmiała następująco "vdm", wziąłem popatrzyłem, nic się nie działo, poszedłem. Tyle ode mnie, jakbyś nie spamił tymi raportami to byś wiedział jakie piszesz.

Wszystko może zobaczyć ARCON w logach, nie mam sobie nic do zarzucenia, ani więcej do dodania.

@Szakal_ - mechanizm przyjmowania zgłoszeń działa inaczej jak napisałeś, nie można przyjąć zgłoszenia osoby, która go napisała, tylko na osobę na którą został wysłany. Przyjąłeś pierwsze zgłoszenie od oskarżającego na innego gracza z treścią "vdm", następnie 2 kolejne które były wysłane na samego siebie z treścią "oglosi ktos g1" i "oglosi ktos g1?".

Proszę następnym razem o rozwagę w rozpatrywaniu zgłoszeń i odpowiednie jej przyjmowanie lub odrzucanie.

Moderator tym razem zostaje ostrzeżony słownie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.