Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Volenir

gereq

Rekomendowane odpowiedzi

Login: gereq
Nick oskarżonego: Volenir
Powód skargi: Nieumiejętność rozpatrywania skarg, zarzucanie czegoś, co w ogóle nie miało miejsca, brak najprostszej wiedzy.
Data zdarzenia: 02.02.2022
Dowody: 

Oraz status, który napisałem do Volenira w celu wyjaśnienia, po czym mi odpowiedział. Natomiast po tym, gdy wstawiłem mu masę argumentów podpiętych dowodami, nie odpisał. (w spoilerze)

Spoiler

volenirka.thumb.PNG.269dd67770d87eb507161b2e7274375d.PNG
volenirka2.thumb.PNG.e42878b723b3db765b22bb79c7474845.PNG

Opis sytuacji: Volenir rozpatrzył skargę niestety po swojemu, nie zwracając uwagi na realia i na to co wystąpiło. Zarzucił mi nieustanne oraz toksyczne zachowanie, którego nie ma w moich wiadomościach jak i były napisane tylko raz (1 status) oraz na Discordzie dosłownie 6 wiadomości w przeciągu 8 minut (także jednorazowa sytuacja z tą sytuacją). 
W ss'ach podanych w dowodach jest cała moja argumentacja na to, iż kara nie została nadana słusznie. Także @Volenir udowodniłem Ci wszystko, dlatego proszę Cie o wyjaśnienie mi, co tam jest nieustannego jak i toksycznego? 1 status, 1 sytuacja z wiadomościami na Discordzie na ten temat. Tyle było. 

Pragnę także dodać, że w moim statusie który został opublikowany na profilu gracza WhiteTiger oprócz tego, że nie było tam nic toksycznego, był tam morał tego, co gracze mogliby osiągnąć przez tyle godzin. Jest to lekcja, dzięki której niektórzy mogą zaczerpnąć chęci do większego nakładu w rozwój osobisty. Myślę, że ten status to wypowiedź bardziej pozytywna, niż negatywna.

Proszę o rozpatrzenie przez Właściciela serwera, Administratora RCON @Sky.

Pragnę dodać, iż administrator złamał także 5 paragraf regulaminu skarg na Administrację.
Skarga została napisana 03.02.2022 17:34, dziś mamy 04.02.2022 i 18:08 a odpowiedzi BRAK.

§ 5
Oskarżony ma obowiązek wypowiedzieć się w skardze w ciągu 24 godzin od ostatniego wpisu.

Skarga została rozpatrzona prawidłowo, tak jak wszystkie inne czynności. Administracja nie jest zobowiązana do odpisywania na statusy. Volenir otrzymał także polecenie, aby nie wypowiadał się w tej skardze.

Szukasz poklasku wśród graczy na forum poprzez wyśmiewanie tego w jaki sposób ktoś spędza swój wolny czas, tak samo jest z napisaniem tej skargi. Słabe zachowanie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.