Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

🎤 Karaoke z ProjectFM x ProjectRPG 2020!

WooNski

Rekomendowane odpowiedzi

plakat3.thumb.png.9fc854288d385661e3165201484aa29a.png

Witamy ciepło każdego gracza!

Z dniem dzisiejszym chcielibyśmy ogłosić i zarazem was zaprosić na organizowany przez ARCON oraz Radio ProjectFM event Karaoke!

Event odbędzie się 21.11.2020 na Serwerowym Mumble o godzinie 19:30 która według mnie jest idealna aby zapewnić wam magiczne muzyczne chwile!

Adres Mumble: m.projectrpg.pl

Kto oceni wasz piękny śpiew zapytacie, będą to!
@Toya @Bob_Pop @WooNski @Polak

Ale jak to.. Karaoke? To w takim razie chce coś wygrać!
Otóż to, każde wytypowane miejsce przez Jury otrzyma daną nagrodę za odpowiednie miejsce..

Nagrody:

1. BoomBox!
2. Możliwość montażu wybranych lampek z Warsztatu Komponentów do jednego wybranego pojazdu.
3. 10,000$ na serwerze.

Ale zadacie pewnie kolejne pytanko..
"Mogę zaśpiewać to? A mogę z przekleństwami? Mogę to, mogę tamto?"

Utwory.. Dowolne lecz w granicy rozsądku.

W podaniu które znajduje się poniżej wpisujecie wszystkie odpowiednie dane oraz piszecie 3 NAZWY, nie linki. (Aby nie zajmować bez sensu tyle miejsca, każdy kto wklei Link nie będzie brany pod uwagę.)
Piosenki które wypiszecie, wybierzemy losowo jedną z nich i takową zaśpiewacie także wypiszcie swoje ulubione piosenki na które cieszylibyście się zaśpiewać jakby trafiło na jedną z nim!

Pamiętajcie!
Musicie mieć taki sam nick na Mumble jak na Forum!

Cytat

Wzór

Nick:
Nazwy 3 piosenek:
Obecność na Evencie:

Zatem niech muzyka będzie z wami i do zobaczenia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.