Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Kowal

strusmeksykanski

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Fallen
Nick oskarżonego: @Kowal
Powód skargi: Dodanie bez sensu kary, członek ekipy miał mi skrócić karę po napisaniu 100 wyrazów o 24h a dodał jakiegoś mute zamiast skrócenia prawka
Data zdarzenia: 16.11.2020/17.11.2020
Dowody:  

Spoiler

MTA__San_Andreas_17.11.2020_07_53_42_2.p

MTA__San_Andreas_17.11.2020_07_56_14_2.p

Opis sytuacji: Witam Cię Kowal, nadałeś mi karę "Skrócenie kary" i to jeszcze mute skoro żadnego mute od ciebie nie miałem tylko ostatniego od PaiR. do 1 w nocy, dzisiaj wchodzę na serwer i widzę że jestem wyciszony, no ale cóż prędzej czy później ta kara ma zniknąć z pod F5, bo wykonałeś źle swój obowiązek i powiedziałeś mi wieczorem że skróciłeś mi już karę. Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.