Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza Kusiek.exe

homikk

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Mnachos
Nick oskarżonego:  Kusiek.exe
Powód skargi:  Problem z spłaceniem długów.
Data zdarzenia:  15.11.2020
Dowody:  https://imgur.com/a/3U7UPvD  Mój jedyny dowód to jest jak pisałem z nim po 1 dniu od długu czy da radę choćby 20k Przelać mi dzisiaj, ponieważ potrzebowałem pieniędzy.  
Opis sytuacji:  11 Listopada zakupiłem premiera za cenę 56k. Kusiek.exe chciał go kupić ode mnie w ratach za 65k. Zgodziłem się sprzedać mu samochód za cenę 21k i miał czas na spłacenie 44k do 15 Listopada. Dzisiaj napisał mi że nie pamięta kwoty i czy mogę podesłać mu screna tego jak pisaliśmy o tych ratach. Niestety ale screena zrobiłem i zapomniałem zapisać i zrobiłem czegoś innego "prnt scr". Gracz mówi mi że próbuję go oszukać na pieniądze i dopóki nie podeśle mu ssa z tego jak pisaliśmy o całej sytuacji to nie wyśle mi żadnych pieniędzy. Gdy napisał mi że potrzebuję screena to okłamałem go że nie chcę mi się szukać. Prawda jest taka że nie posiadam tego screena i mówiłem tak bo właśnie bałem się takiej sytuacji. Mam prośbe do RCONA. Jest możliwość sprawdzenia logów z Dnia 11 Listopada godzina 11:25-12:00. Nie jestem osobą która byłaby zdolna oszukać drugiego gracza. Zależy mi na pieniądzach które zarabiałem przez długi okres czasu. 

Wiem, że wszystko jest w logach i wystarczy sprawdzić żeby rozwiązać sprawę. Z góry dziękuje za rozpatrzenie skargi i życzę miłego dnia/wieczoru. 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/a3VLMp9

image.png

Pomiędzy była jakaś rozmowa na VC najpewniej, jednak z logów wynika, że umówiliście się na kwotę 21k teraz i 44k za max. 3 dni.
Nie było żadnych przelewów między wami, zatem rata nie została przelana.

Proszę o poinformowanie w tym wątku @Mnachos czy doszło między wami do transakcji.

Nie doszło między nami do żadnej transakcji. Gdy napisałem do gracza o pieniądze. Odpisał mi że nie pamięta ile ma mi oddać i czy wyśle mu screena. Powiedziałem, że nie posiadam screena z naszych rozmów dlatego napisałem skargę na forum w celu odzyskania pieniędzy. Dziękuję bardzo za sprawdzenie logów.

@Kusiek.exe Czekam na przelew.

Dnia 30.11.2020 o 14:24, Volenir napisał:

image.png

Pomiędzy była jakaś rozmowa na VC najpewniej, jednak z logów wynika, że umówiliście się na kwotę 21k teraz i 44k za max. 3 dni.
Nie było żadnych przelewów między wami, zatem rata nie została przelana.

Proszę o poinformowanie w tym wątku @Mnachos czy doszło między wami do transakcji.

Jedyna transakcja jaka była między nami to właśnie ten premier za 21k i reszta w ciągu 3 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.