Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Brachol1337

Rendirock

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Rendirock
Nick oskarżonego: Brachol1337
Powód skargi: ciągłe taranowanie
Data zdarzenia: 12.11.2020  20 minut temu
Dowody: https://imgur.com/a/yFzcQMQ
Opis sytuacji: Witam, wyjeżdzalem od strony doherty w dół koło magazynów przy Come a Lot, jechalem w strone drwala gdzie potem wyskoczył ten gracz autem i pojechał dalej na come a lot magazyny, podjechałem zażądałem zapłaty, nie zapłacił uderzyłem go wyzwałem i uciekłem za co dostałem mute potem pod mechanikiem wyzywał mnie na voice chacie, gdy wyjechałem z mechanika zaczął mnie taranować co widać na ss zamieszczonych na imgurze i po staranowaniu zaczął pisać abym zapłacił mu gdy sam we mie wjechał
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: niestety nie moge bo jak wcześniej napisałem otrzymalem mute.

Haha dla mnie to jest zenada wogóle nie było takiej sytuacji ze go gdzies staranowalem,wracajac z ls do sf nie widzialem tego gracza wogole,Nagle stoje tam obok programistycznego od Kowala i gosciu we mnie z calej pi... wjezdza i pisze do mnie cyt: ''ODDAJE KURWO'' oczywiscie go odrazu zreportowalem i dostal muta za to,co do tej sytuacji gdzie go niby taranuje haha ,gówno prawda gosciu sie wkurzył dla mnie to 10 letni typ co mysli ze jest nie wiadomo kim ,wyjezdzalem z mecha dosyc szybko widzial ze jade za nim to gwałtownie przyhamował (było widać ze specjalnie) i w niego uderzylem nie mialem jak wyhamować a te dowody według mnie nie są wystarczajace ,na skrzyzowaniu widac slady hamowania. Zenada i nie pozdrawiam typa bo jest dla mnie zerem po tej akcji.

11 godzin temu, BrachoL1337 napisał:

Haha dla mnie to jest zenada wogóle nie było takiej sytuacji ze go gdzies staranowalem,wracajac z ls do sf nie widzialem tego gracza wogole,Nagle stoje tam obok programistycznego od Kowala i gosciu we mnie z calej pi... wjezdza i pisze do mnie cyt: ''ODDAJE KURWO'' oczywiscie go odrazu zreportowalem i dostal muta za to,co do tej sytuacji gdzie go niby taranuje haha ,gówno prawda gosciu sie wkurzył dla mnie to 10 letni typ co mysli ze jest nie wiadomo kim ,wyjezdzalem z mecha dosyc szybko widzial ze jade za nim to gwałtownie przyhamował (było widać ze specjalnie) i w niego uderzylem nie mialem jak wyhamować a te dowody według mnie nie są wystarczajace ,na skrzyzowaniu widac slady hamowania. Zenada i nie pozdrawiam typa bo jest dla mnie zerem po tej akcji.

I ty piszesz coś o kulturze gdy sam mnie wyzywasz nie dość że w gierce to jeszcze na forum i kłamanie nie popłaca 😉 , tam gdzie jest górka obok come a lot uderzyłeś mi na czołówe i uciekłeś, nie miałeś jak wyhamować? Hmm przy drugim i trzecim taranie też nie miałeś jak?, Wyjeżdżałeś z mecha bardzo szybko w moim kierunku, twoje auto nawet nie było naprawione co widać na ss. 

10 godzin temu, BrachoL1337 napisał:

A co do tego ze niby zarzadał zapłaty to nie bylo tak,odrazu we mnie sie wje.. i wyzywal, mozecie sobie sprawdzic w logach 0 kultury od strony tego gracza gdy by faktycznie takie cos mialo miejsce to bym mu zaplacil,Pozdrawiam.

0 kultury przypomnę ci że otrzymałem za to karę oraz ją odczekałem gdzie potem na voice chacie mnie wyzywałeś na mechaniku,. Nawet na forum nie masz kultury, zacytuje bo znowu skłamiesz "jest dla mnie zerem", "10 letni typ".

Nie mam zamiaru tu się więcej wypowiadać czekam na odpowiedź administracji

37 minut temu, BrachoL1337 napisał:

No dziwne ze cię staranowalem niby gdzieś jak stałem na programie to miałem całe naprawione auto to jak na czołowe XD Po 1 przeważnie po czołowym silnik pada , a co do tego mecha to żeby wyjeżdżać z mecha musiałem naprawiać auto :)?

Próbujesz zgrywać ofiarę teraz? Nic to ci nie da ponieważ dowody pokazują jasno, tak samo twoja kultura piszesz mi coś o kulturze a wyzywasz na forum, nie jest to wyzywanie?, tak samo nie na miejscu było zacytowanie twoje  tego co ja napisałem na serwerze za co otrzymałem karę i ją należycie odczekałem, hmm nie po każdym czołowym silnik pada jakbyś nie wiedział,sam sobie przeczysz pierw piszesz że naprawiałeś auto wyjeżdżałeś z mecha i nie wyhamowałeś, a nagle że nic nie naprawiałeś nieźle, po tym twoim "nie wyhamowaniu" , znowu 2 razy nie mogłeś wyhamować i cały czas za mną jeździłeś i taranowałeś gdzie potem skręciłeś na Doherty ppo napisaniu "dawaj siano" ? .

42 minuty temu, BrachoL1337 napisał:

I nigdzie cię tutaj nie zwyzywałem , wyraziłem moja opinie na twój temat złe to odebrałeś.

Powtarzam wyzwałeś mnie w tej skardze od "zera", "10 latka" , oraz nie zachowałeś kultury przy tym co napisałem na serwerze cytując moje słowa  za co jeszcze raz ci przypominam otrzymałem karę i ją odczekałem.

Nie pisz już więcej bo nie mam zamiaru już tobą pisać i powtarzać ci po 20 razy a ty nadal swoje.

22 godziny temu, BrachoL1337 napisał:

i w niego uderzylem

@BrachoL1337. Jeśli faktycznie było to przypadkowo, to przelej pieniądze za naprawę na konto gracza Rendirock.

Co do kwoty ustal ją z graczem składającym skargę, oczywiście, aby nie była ona zawyżona!

3 godziny temu, Heysiwer napisał:

@BrachoL1337. Jeśli faktycznie było to przypadkowo, to przelej pieniądze za naprawę na konto gracza Rendirock.

Co do kwoty ustal ją z graczem składającym skargę, oczywiście, aby nie była ona zawyżona!

Wolę aby gracz otrzymał karę na serwerze, nie chce żadnych pieniędzy, oraz nie zauważyłeś jego wyzwisk w moją stronę na forum ? .

Jeśli taran został spowodowany przypadkowo, a gracz, który był za niego odpowiedzialny wyszedł z propozycją oddania pieniędzy za wyrządzone szkody, to w takim wypadku masz obowiązek przyjąć od niego odszkodowanie. Jeśli jednak nie będziesz chciał przyjąć pieniędzy, będę zmuszony odrzucić skargę.

@Rendirock, @BrachoL1337. Dogadajcie się w wiadomości prywatnej co do odszkodowania, a następnie poproszę logi od oskarżonego gracza lub potwierdzenie od gracza składającego skargę na temat zwrócenia pieniędzy za wyrządzone szkody.

9 godzin temu, Heysiwer napisał:

Jeśli taran został spowodowany przypadkowo, a gracz, który był za niego odpowiedzialny wyszedł z propozycją oddania pieniędzy za wyrządzone szkody, to w takim wypadku masz obowiązek przyjąć od niego odszkodowanie. Jeśli jednak nie będziesz chciał przyjąć pieniędzy, będę zmuszony odrzucić skargę.

@Rendirock, @BrachoL1337. Dogadajcie się w wiadomości prywatnej co do odszkodowania, a następnie poproszę logi od oskarżonego gracza lub potwierdzenie od gracza składającego skargę na temat zwrócenia pieniędzy za wyrządzone szkody.

@Heysiwer okej, ale proszę również o ukaranie gracza za wyzwiska w moją stronę, zacytuję: "10 letni typ" , "jest dla mnie zerem".

Dnia 14.11.2020 o 17:28, Heysiwer napisał:

5 minut temu, BrachoL1337 napisał:

Napisałeś ze nie chcesz żadnych pięniedzy .

Dogadajcie się, jeśli Rendirock nie będzie chciał pieniędzy, skargę będę zmuszony odrzucić.

24 godziny na decyzję.

16 minut temu, Miniek napisał:

Dogadajcie się, jeśli Rendirock nie będzie chciał pieniędzy, skargę będę zmuszony odrzucić.

24 godziny na decyzję.

No to niech mi je przeleje, a nie wypisuje mi na pm że sytuacja na ss jest zmyślona, (Sentinel w naprawie nie jest tani maska,zderzak,lampa to około 120$), więc czekam na zapłatę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.