Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Miniek

Akaacz

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Pikachu
Nick oskarżonego: Miniek
Powód skargi: Taran gracza i ciśnięcie beki ...
Data zdarzenia: 11.11.2020
Dowody: https://imgur.com/a/5jL7PRF
Opis sytuacji: Staranował kolegę w perku i napisał "XDDDDD" jak widać zachowanie godne supporta i co obrócił pojazd i pojechał mimo ze rozwalone zostawił nas i pojechał.

Witam, sytuacja wyglądała następująco - pracowałem sobie na kurierze, nie ukrywam jechałem może trochę zbyt szybko z racji iż się trochę zagapiłem na drogę.

Jednak dziwi mnie fakt pisania skargi z powodu "taran" - staliście na środku drogi i wy jeszcze chcecie żebym wam płacił, jak już stoisz na drodze to albo się jedzie albo zjeżdża na pobocze, a nie stoi na środku i jeszcze ma pretensje. 

Może zamiast gifu, wstaw pełne nagranie z dźwiękiem, gdyż twój kolega mnie porządnie zwyzywał, i jak wszedłem na duty od razu była cisza. Muta nie otrzymał, bo nie byłem pewny który to z was bo było was 2 na voicechacie z bardzo podobnym głosem. 

Na koniec mogę przeprosić za moje żenujące zachowanie z tym "XDDD", tyle z mojej strony.

Ja nie mogę udostępnić głosu ponieważ rozmawiałem w tym momencie o prywatnych sprawach z koleżanką i no nie ma szans żeby to zrobić po drugie twoje zachowanie było karygodne rozwaliłeś nam całe auto które obróciło się na dach jedynie co zrobiłeś to obróciłeś pojazd co nam z tego skoro już nie odpalał?  Tak nie zachowuje się MODERATOR.

4 minuty temu, Pikachu napisał:

Ja nie mogę udostępnić głosu ponieważ rozmawiałem w tym momencie o prywatnych sprawach z koleżanką i no nie ma szans żeby to zrobić po drugie twoje zachowanie było karygodne rozwaliłeś nam całe auto które obróciło się na dach jedynie co zrobiłeś to obróciłeś pojazd co nam z tego skoro już nie odpalał?  Tak nie zachowuje się MODERATOR.

Co mnie obchodzi twój pojazd, mogliście nie stać na środku to nie byłoby problemu. Administracja nie ma obowiązku przynosić naprawek, a obrócić pojazd mogliście sami używając komendy /obroc.

1 minutę temu, Miniek napisał:

Co mnie obchodzi twój pojazd, mogliście nie stać na środku to nie byłoby problemu. Administracja nie ma obowiązku przynosić naprawek, a obrócić pojazd mogliście sami używając komendy /obroc.

Dobrze widać jak na nagraniu wjechałeś w nas beke cisnąłeś to było chamskie zachowanie nie godne moderatora Zostawiam Decyzję ADMINISTRACJI RCON

Czynność, jakiej dokonał moderator nie wyglądała na zamierzoną - zagapić się każdy może.

Jednakowoż na podstawie przedstawionego dowodu trudno określić co się działo wcześniej - sytuacja wygląda jak wyrwana z kontekstu.
Moderator jechał środkiem drogi, co było błędem i można było uniknąć tej sytuacji, ale kolizja na pewno nie była celowa. Z drugiej strony droga (zwłaszcza ta przy sklepie z bronią) jest drogą o wyższej prędkości, zatem to był Wasz błąd, że staliście na drodze bez świateł awaryjnych.

W tej sytuacji użycie komendy naprawy pojazdu byłoby zgodne z regulaminem, jednak rozumiem decyzję Moderatora, który zdecydował się go nie wykorzystać przez powyższą wątpliwość.

Moderator zostanie tym razem upomniany za swoją reakcję (która mogła być podszyta Twoją wiadomością "hahaha dobrze ci tak").

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.